Kaasaegne led ülemmäära valgus luminaria lamparas de techo elutuba tuled lampara led laelambid elutuba magamistuba

  • €111.42
  • €139.27
  • On laos
    SKU w10265

    Kõigepealt ma tahaksin tänada kõiki, mu kallid netizens oma tähelepanu ja armastust meile.Me siiralt pakkuda teile kvaliteetseid ja taskukohaseid tooteid ja teenuseid, loodan, et tuua teile rahuldava ja meeldiv online shopping kogemus.

    Selleks et vältida tarbetut mured ja arusaamatusi ostmine lambid, palun lugeda ja mõista, mis meie toote müügi eeskirjad hoolikalt läbi enne ostu.Kui teil on küsimusi, võtke julgelt ühendust meie klienditeenindusega.Klienditeenindus on patsiendi ja annab teile üksikasjalikke vastuseid.

    Pildistamine

    Pildid, lambid ja laternate müüdud on võetud selline , Sest foto-seadmed , tehnoloogia -, nurk -, valgus-ja arvuti monitor on erinevad tegurid, mis võivad põhjustada mõned värv on erinev pilt.Palun olla ettevaatlik, kui teil ei ole võimalik aktsepteerida värvi erinevus probleem.Palun mõista, et sellise tehingu vaidlusi ei saa kasutada, sest põhjus, miks kauba tagastamise.

    tarneaeg

    Pärast seda, kui ostja võtab maksmise 48 Laeva tunni jooksul .erandjuhul ( juriidiline puhkus / et / kuum-toodete müük out of stock, jne. ) Kohaletoimetamisega .Seega, kui ostja on lahkelt palutud konsulteerida müüjaga meie tehases enne pildistamist, kas toode on olemas, nii nagu ei lükata oma teenetemärgi jooksul.Aitäh.

    Kahjustatud Uuesti

    Kuigi pakendil meie tooted on väga tugev, kuna tarne kolmanda isiku pikamaa transportimine ja jaotamine, on olemas teatud riskid, ja see on paratamatu, et pigistada lambid, eriti lampshades klaasist tooted, kui leiad, et lambivarju või tarvikud on kahjustatud, kui sa kauba kätte, palun võtke meiega kohe ja esitama fotod kahjustatud tarvikud.Saadame tarnitud tarvikud teile.

    Me oleme vastutavad meie teenuste ja toodete kohta .me anname teile rahuldav vastus mõistlikkuse probleem.Kui on probleem, meil on ikka veel valmis, et seda lahendada.

    Kui meil on rohkem rahu, ausust ja sallivust üksteise, peaksime teistmoodi mõtlema ja usun, et iga probleem saab lahendatud.

    Kauba kirjeldus

    Ostjad saavad valida ettemaksu või tühistamise. .A: Ettemakstud on pärast seda, kui ostja ja müüja kinnitab postikulu maksab ostja postikulud meie tehases esimene. See on kogutud meie tehase ja maksta express firma B: väljamakse on otseselt tasumist ostja kullerfirma, kui kaup on tarnitud. .

    Makseviis

    Soovitan Alipay palju .ohutus Ärge muretsege .Kasutajad, kes ei saa kasutada Alipay saab ühendust meie panga maksmata. .

    Transpordi juhised

    Üldiselt on kaks võimalust, pakkuda kaupu: logistika ja kullerpostiteenuse.

    A: ära logistika on, et kaubavedu on odav, kuid puuduseks on, et aeg on veidi aeglasem ja sa pead korja kaupade juures lasti õue ise; logistika teavitatakse telefoni teel kauba saabumisel.Palume ostja jaoks selge kohaletoimetamise aadress ja telefoninumber, siis võta saaja ID-kaart kauba peale korjama.

    B: kullerpostiteenuse on eeliseid kiire transport ja uksest-ukseni kättetoimetamise, kuigi puuduseks on, et kaubavedu on suhteliselt kallis.Seega, kui kättetoimetamine ei ole kiiret, siis on üldiselt soovitatav saata logistika.Põhimõtteliselt, kullerpostiteenuse on tarnitud uks (kui see kuulub tarnekomplekti)

    müügijärgne teenindus

    meie tehas lubab: kolme-aastane garantii.Alates ostukuupäevast, kui toode on elektri rike probleeme normaalse kasutamise, on see võimalik saada kolme-aastane garantii teenust (välja arvatud valgusallikas), ja garantii ulatus on piiratud, remontida või asendada problemaatiline tarvikud. .

    Te ei saa nautida garantiiteeninduse järgmistel tingimustel:

    Kahju, mis on põhjustatud ebaõige kasutamine ja paigaldamine toide;

    B-kahju, mis on põhjustatud ebaõigest kasutamisest või sobimatu parandamine või muutmine.

    C tekitatud Kahju vale või hooletu kasutamine sobimatu tarvikud.

    D tekitatud Kahju ja muud õnnetused .

    Lambi paigaldus

    soe nipp lambid ja laternate meie tehas on kõik kinnitatud valmistoote krohvid.Lambid ja laternate kuuluvad elektriseadmeid.Et tagada ohutus, palun palgata professionaalse elektrikud suunata paigaldamine lambid ja laternate. !!!

    Võtke meiega ühendust

    firma: Qianyu valgustus ja valgustus tehase

    kontakt: Juht Zhang (Marketing Osakond)

    mobiiltelefon: 13824716717/15820542958

    äri Q Q:540895193

    tehase Aadress: Nr 5, Rada 1, Yifeng 1st Street, henglan Town, Zhongshan City, Guangdongi provints


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Led ripats, DecorationBalcony spiraal koridori koridor, veranda seina lamp lihtne loominguline koridori seina lamp lakke lamp tähelepanu keskpunktis

    Omadused: 1. See tekitab suurema, Särava valguse näita oma vaatamise meelelahutus. 2. See on suurim uuendada keegi võiks lisada oma Star Valguses Näidata. 3. Decor oma tuba, maja. 4. Auto vilkuv täht, multi värvid. Kirjeldus: Ideaalne kaunistus pulm, sünnipäev, pooled. Suurepärane romantiline öö lamp ja kaunistamiseks valgust kasutada. Parim kodu, magamistuba,
  • €10.22
  • Seotud

    Retro Vintage Ülemmäära Valgus Lambi Must Hõbe Vask Restoran Koridor, Magamistuba, Veranda Raua Rõdu Lakke Valgustus Võistluskalendri

    Retro Vintage Ülemmäära Valgus Lambi Must Hõbe Vask Restoran Koridor, Magamistuba, Veranda Raua Rõdu Lakke Valgustus Võistluskalendri 100% Täiesti Uus Spetsifikatsioon 1, Pinge: AC85-265V 2, valgusallikas:E27 pirn(ei ole lamp sisaldada müüja) 3, Paigaldatud Meetod: Lakke Paigaldatud 4, Sokkel: E27*1(Nr pirn kaasas) 6, Materjal: Raud 7, korpuse Värv: Must /
  • €8.56
  • €14.75
  • Seotud

    Põhjamaade kaasaegne led led laelambid lamparas de techo led laelambid elutuba tuled magamistuba, söögituba

    Multi funktsiooni konfiguratsioonist võib valida: 1. Esile valge valgus: Monokromaatilise valge valgus, lüliti on sees, ei muutlik valgus, ilma puldiga; 2. Soe valgus: Mustvalge soe valgus, sisse, mitte muutlik valgus, ilma puldiga; 3. Reguleeritav kolme värvi valgust,: Seal on valge, kerge, soe valgus, loomulikku valgust (double heledus) kolm valguse värvi vahetada, ilma puldiga; 4. Astmevaba
  • €125.18
  • €156.48