2Pair/Palju Uusi Cufflinks Meeste Sinine Cufflink Vintage mansetinööbid Paisley Krae Pin-Pulma-Ülikond Lisaseadmete Hulgi-B271

  • €4.24
  • €6.06
  • On laos
    SKU w10434

    Kuld Lips Tarvikud ja Cufflink Komplekt Meestele Klassikaline Meetrine Lips Klambrid Cufflinks Komplekti Vask Tie Bar Kuldne Lips, Krae Pin-Ehted

    Tootja:CityRaider

    Osakonna Nimetus Täiskasvanud

    Sugu:Mees/Naine

    Kategooria:Cufflinks

    Materjal:Metall

    Muster: Geomeetria

    Suurus: 17mm*15mm

    Komplekti kuulub:1 tk 1 polybag

    1 toll = 2.54 cm, 1 cm =, milleks on 0,39 tolli

    Värvus: 20 Värvid

    Soe nõuanded:

    1,erinevuse Tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

    Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.

    2,mis on Tingitud erinevatest mõõtmismeetoditest, Palun lubage 0-2cm viga.

    3,Toodete ole kastid.

    Ei sobi värvi

    Värvi erinevus võib olla tingitud muudest põhjustest, nagu näidikud, valgustus, taust, värv peegeldus, aga kui sa usud, et saamist punkt on vale värvi, palun võtke meiega ühendust, et näha, kas tagastada või tagastada võimalik.

    Tasumine

    1. Me ei võta endale Krediitkaardi, T/T, Western Union, Tingdeposiidileping .(saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses www.villamehed.ee, ja ei tohi vabastada enne, kui olete oma tellimuse ning on sellega rahul)

    2. Me ainult laeva üksuste kohaletoimetamise aadressi saate kinnitada www.villamehed.ee, nii et palun kinnitage, registreeritud aadress www.villamehed.ee kodulehel on õige.

    Laevandus

    1. süsteemid on üldjuhul veetakse läbi kohe pärast makse on kinnitatud (Laup. & Päike.välja jäetud.)

    2. süsteemid vedada Hong Kong Air Mail või Hiina Post Air Mail Service.Tavaliselt kulub teil umbes 10-25 tööpäeva jooksul (välistada laupäev & pühapäev, riigipüha), et saada oma punkte.Palun võtke meiega ühendust esimesel kui te ei saa punkti rohkem kui 30 päeva.Täname oma arusaamist.

    3. Samuti toetame kiire saadetis, mille "EMS" "DHL" "UPS" "TNT" "Fedex" (vaja täiendavat kulu).

    Tagastamise Poliitika

    1. Kõik meie toode on kontrollitud ja pakendatud heas seisukorras.

    2. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun tagastada 30 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.

    3. Palun hoidke kõik originaalosad on vigastamata uuesti müüdava tingimus objektid.Tagasi saadetise maksumus on ostja vastutusel.

    4. Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi .

    Tagasiside

    1. Tagasiside on väga oluline www.villamehed.ee osta kogemus.Me usume, et sa saad nautida head ostja kogemus meile.Kui olete rahul oma ostu ja meie kogu teenuste, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang(DSR) 5-Star.

    2. Kui sul tekib mingeid probleeme, midagi, võtke julgelt saatke meile päring ja me teeme oma parima, et aidata teil lahendada probleemi.

    3. Kui teil on tunne, mis tahes insatisfaction, palun ka julgelt andke teada meile teise võimaluse see parandada, enne kui te otsustate lahkuda mis tahes neutraalne või negatiivne tagasiside.

    Võtke Meiega Ühendust

    1. Me ei aidata ja lahendada probleeme, kogu aeg, vasta tehakse 48 tunni jooksul.Kui te ei saa vastust, siis palun saata sõnum uuesti.

    2. Palun võtke meiega ühendust www.villamehed.ee e-Posti.

    Tööaeg: KELL 9:00 - PM 11:00 , esmaspäev - laupäev


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Metallist Sinise Cufflinks Mansi Ehted prantsuse mansett särk Nuppu äri mansett link 5pairs kohta palju

    min tellimuse KOGUS on 5tk/palju stiil : C210439 OEM, custom made vaja võtab 25days Laevandus toode on vaba shipping, ja normaalne shipping ajakava on järgmine USA:10 - 35days,UK:25-40 päeva, Brasiilia ja Venemaa:30-60 päeva.Muud riigid:15-55 päeva.Saadame paki Hiina Post Tavaline Väike Pakettaknad .Kui sa ei saa seda pika aja jooksul,palun võtke meiega ühendust esiteks
  • €27.30
  • Seotud

    2019 Uus Mood Glamuuri Cufflinks Armastuse Vahel Vanaema ja Tema Lapselapsed On Aegumatu Särk Cufflinks

    Kirjeldus Condion:100% Meterial: Vase sulam + klaas Kogus: 1 paar Suurus: 20mm 1.Kokku tellimuse summa
  • €1.10
  • Seotud

    Inexorability Skelett Prantsuse Sobib Cufflinks Retro Meeste Ja Naiste Särgid Varruka Küüned Mansetinööbid Mood Kingitus

    Inexorability Skelett Prantsuse Sobib Cufflinks Retro Meeste Ja Naiste Särgid Varruka Küüned Mansetinööbid Mood Kingitus *[Toote spetsifikatsioon:] klaas plaaster läbimõõt 1.6 cm *[Cufflinks suurus:] 1,8 cm pikk ja 1,7 cm lai *[Toote kaal:] umbes 1 kuni 10 grammi *[Materjal:] sulam + klaas leht *[Pakend:] OPP kotid on pakitud eraldi *[Lisa:] pilt ei kajasta tegelikku toode, siis võib kõrvalekalle Värvi
  • €2.55
  • €3.40
  • Seotud

    Lihtne Surfamine Mehed Joonis mansetinööbid Moe-Särgid Ehted Sport Cufflinks Meestele

    Kirjeldus : Tootja: HAWSON Mudeli Number: 90064 Värv : Nagu Pildil Mõõdud: 22 * 21 mm Kaal: 11 g Pakend: Üks paar, mis on pakitud ühte karpi,Tulevad koos tasuta kasti pakkimine. Hulgimüük: Saadaval Hulgi Hind, palun võtke meiega ühendust. Andmed Näitavad: Umbes Saavad Aadress: 1.Vene kliendid, palun jätke meile oma täielik nimi (oma eesnimi
  • €6.05
  • €7.66