Mood Naised Crossbody Kott Must Pehme Pestud PU Nahast õlakott Messenger Kott Tüdrukud 2021

  • €6.35
  • €12.45
  • On laos
    SKU w104987

    100% Täiesti Uus Ja Kvaliteetne

    Materjal:PU Nahk Värv: nagu pildil, Suurus:Pikkus, laius ja kõrgus on umbes 26*13*21cm, viga on umbes 1cm

    Muutmine: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 tolli

    Soe Vihje : Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.

    Punkt Mõõta käsitsi, see võiks olla 1cm erinevad,lahkete mõistmise on kõrgelt hinnatud.

    Umbes Pildi Fotosid tooted on vastavuses.Värvi toode võib erineda, sest flash kaamera, valgustus, monitor seade.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

    Umbes Laevandus

    Pärast makse teie tellimuse, Me välja saadetud paki hiljemalt 5 tööpäeva jooksul välja arvatud Puhkepäevad.OSTJA, on ainuisikuliselt VASTUTAV tollivormistust kauba.Umbes laevandus aeg, teil on vaja kontrollida eelnevalt teavet tarneaeg oma riigi Kohta Tagasi juhul, kui puudusega objektid või vale üksused, mis sul on, me saata või tagastame teile.Kliendid peavad kontrollima kõiki kirjeid peale kättesaamist ja teatab meile, hiljemalt 3 tööpäeva jooksul, kui anythins on puudu või kahjustatud.Me ei hüvita laevandus tasu tagastab, mis on puudusteta.

    14 päeva jooksul pärast kättesaamist, siis saad tagasi toote tagasi.Ostjad on vastutav, laevandus tasu, tagastab kirjed.

    Kohta Tagasisidet

    Tee meile teene, jäta 5 tähte positiivset tagasisidet, kui sa oled õnnelik, et ja esemed.Palun lahkesti ärge hush jätta meie negatiivset tagasisidet, kui sa ei ole rahul tellimusi, kuid jäta meile võimalust seda lahendada sinu jaoks.Teeme oma parima, et rahuldada sind.Saada Aadress, Sisestage oma täielik nimi ja maja number kohaletoimetamise aadress, kui te teete, et kuna Venemaa on uue reegli nüüd, postkontor ei lähetamise maatükkide kui sa ei ole kirjutada täisnimi.Lõpuks me ei võta endale vastutust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Primavera Kotid Naiste 2021 Pehme Nahk Retro Käekotid Ja Rahakotid Must Lukuga Väike Õlakott Vintage Rahakott Naistele

    SUURUS Kott:(Laius)28cm * (Kõrgus), 16cm * (Paksus)8cm Õlad :45cm Märkus: 1 Toll=2.54 CM; 1 CM=, milleks on 0,39 Tolli , Kuna erinevaid partiisid, kott on vooderdise võib olla erinev.Moekunstnik ja hea hind, palun olla kindel ost. ( Kõik pildid on tegelik fotosid.Aga kuna eri valguse ja ekraani seadistus, väike värvi erinevus, võib-olla olemas.Täname teid mõista. )
  • €9.79
  • €16.31
  • Seotud

    Crossbody Disainer Väike trükkimine PU Nahast õlakott Naistele 2021 Lady Naiste Käekotid Reisi Mood Kaubamärgiga Tassima

    SUURUS: (Laius)19cm * (Kõrgus)12cm * (Paksus)8cm Pikk Õlg Vöö Pikkus:115cm
  • €11.67
  • €19.45
  • Seotud

    Naiste Lihtsad Suure jõudlusega Kirja Käekott Luksus Brändi Tõmblukk õlakott Naine moekunstnik õlakott Naistele 2021 Uus

    Mõõdud: 29cm(L)x11cm(W)x21cm(H) Stiil: Fashion, trend, kolleegium Kohaldatava stseene: vaba aeg, banketi -, spordi -, reisi -, äri Seal on väike lõhn uue koti tavaliselt, it ' ll olema hajutatud läbi õhu. Märkus:1. Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla 2-3 cm kõrvalekalded; 2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje. Aitäh!
  • €14.47
  • €27.83