Metallidetektor Reguleeritav Veekindel Metalli Leidja 31-41in koos PLAADI ja Täpselt Režiimid Heli Kiire Kerge Kokkupandav

  • €44.04
  • €55.04
  • On laos
    SKU w105811

    Omadused:

    3 töörežiimi -- Kõigi Metallide Režiim - kõik erinevaid metallist avastavad, näiteks: münte, säilmed, ehted, kuld ja kiip jne; Disc Mode - aitab teil kaotada sihtmärgi kategooriad ja parandada oma avastamise tõhusust; Pisikesteks: võimaldab täpselt sihtida täpsemalt.

    Veekindel Search Coil -- 7.9 tollise läbimõõduga search coil ja vars võimaldab kasutada metallist uurida vee all, mis on ideaalne avastada rannas või oja(kontrolli korpus ei ole veekindel).

    Iseloomulik Heli Toonid -- Erinevad audio ton saavad aitab öelda, mis tüüpi metall teil on avastatud.Vastu 3.5 mm kõrvaklappide pesa, nii et saate ühendada see koos kõrvaklappidega (EI Kuulu komplekti), mis kunagi häirib mürarikkas keskkonnas (maht võib moodustada madal-kõrge).

    Sobiks igas Vanuses -- metallidetektor on kooskõlas ergonoomiline disain, mugav ja mugav kasutada, reguleeritav vars ulatub 31.5 et 41.3, mis võimaldab ideaalne kasutajad, erinevate kõrgus, käetugi disain säästab rohkem vaeva teile.

    Suurepärane Kingitus -- detektor on suur väljas kingitus poisid ja tüdrukud!Kasutada kodus, et leida kadunud küüned või muude metallide või pakkida see üles lihtne reisida iga oma lemmik aare jahipidamine laigud!

    Kirjeldus:

    Värv: Must

    Materjal: ABS+Alumiinium

    Aku: 1 x 9V Patarei (Ei Kuulu komplekti)

    Tööpinge: ≥9V

    Tundlikkus: ≤180mm (Münt: USΦ25)

    Veekindel Search Coil Läbimõõt: 20cm/7.9 aastal

    Avastamise Režiim: Diskrimineerimise + Kõik Metall + Pinpointer

    Objektide avastamisel: metall (sealhulgas raud, alumiinium, münte, kuld, pronks, hõbe)

    Sentivity: Reguleeritav

    Maht: Reguleeritav

    Kõrvaklapi Pistik: 3.5 mm ( kõrvaklapid ei kuulu komplekti)

    Reguleeritav Kõrgus: 80-105cm/31.5-41.3 aastal

    Toote Kaal: 946g/2.1 lb

    Pakkeleht:

    1 * Metal Detector

    1 * Kasutusjuhend

    Oma Arvesti Tööriistade Pood pakub parimat kvaliteedi jaemüük kaupade hinnaga, mis on, et ei saa võita!Midagi tähendab rohkem meile kui tuua meie klientidele erinevaid häid pakkumisi kõigis oma lemmik tooteid.Meil on viimased elektrilised tööriistad , tööriistade tarvikute , DIY tööriistad ja nii edasi, kõik on suur väärtus, mille madalaimad hinnad garanteeritud!

    Meie konkurentsivõimeline tehase tarbija ärimudel eristab meid teistest.Tegutsevad pakkuda fenomenaalne allahindluste ja päevapakkumised, et tarbijad kogu maailmas, suurt ausust ja klienditeenindus.

    1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

    2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

    3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

    4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

    5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

    7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    1.Praegu saab maksta kasutades Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart, WebMoney ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.villamehed.ee tulevikus.

    2.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast koht selleks.

    3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed

    1. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba , palun tagastada see hiljemalt 7 päeva repacement või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Puudusega objektid Peavad Olema esitatud ja tagasi meile garantiiperioodi jooksul (ja orginaal pakend juhul, kui see on võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.

    3. Tagasi laevanduse kulud maksab Ostja.

    4. Pakume Saata Teenuse tasuta üks kord.Kui sa ei saa üksus, ükski asi, mida probleemi.

    Pange tähele:mõnikord välimus kaupade või värv võib olla muutunud,kuid see ei mõjuta kasutamist.

    1. Kui olete rahul punkt ja meie teenus,siis palun jätke 5 tähte tagasisidet.

    2. Kui teil on küsimusi või probleem,võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.

    3. kui soovid osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, tänan!

    Drop Shipping Service.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    DIY Album Amet kinkekarbis Üllatus Plahvatus Kasti Käsitsi Loominguline Sünnipäeva Kingitus Pidulik Pool Tarvikud

    Kirjeldus: Materjal:Paber Tüüp:Kinke Värv:Nagu pildil Suurus:12*12*12 cm Kogus:1 tk Teema:Pidulik, Pidu Tarvikud Deluxe pakendi kaal :0.15 kg Omadused: 1. Lõpetanud plahvatusohtlik box + kaheksa orel kaart + teema kleebis + lindi kohta (vibu) + kahepoolne teip + sisseehitatud keskel väike kast + väike kuivatatud lill + väike kleebis (võib kasutada vahetult
  • €2.26
  • €3.36
  • Seotud

    Laadimisdoki jaoks Fitbit Eest 3/4 Smart Watch Laadija Base Station Portable USB Vaadata Laadija Adapter Kaabel

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €6.09
  • €7.16
  • Seotud

    Hõbe Loomulik Jet Kivi Palve Rant Hõbedane Tutt Meeste Ring Tikitud Roosipärja Islami Tasbih Koos Silmkoelised Tutt

    ★ Toote Üksikasju Materjal: Jet Pikkus: 25 cm Rant Suurus: 7 x 10 mm Tutt: Silver Tutt ★ Kasu Jet Mineeritud ja põhjalikult, kasutatud master käsitöölised Erzurum provintsis Türgi, jet on väärtuslik pärl kivi on kasutatud palju erinevaid aksessuaare. Usutakse, et jet on mõned eelised: Rahustab kandja alla pingelistes olukordades. Vähendab valu. Aitab
  • €548.15
  • €1 096.30