TASUTA kohaletoimetamine> >>> Parimad Pink Shell Pärl Sõrmus Suurus 7 8 9

  • €6.94
  • €9.25
  • On laos
    SKU w10588

    Tere tulemast meie poodi!!!

    Tere tulemast jae-ja hulgimüük!

    Madalaima hinna!Parima kvaliteediga!

    Võite kombineerida erinevaid objekte koos;

    Laevandus

    1.Tasuta saatmine: saadame tooted, mida Hiina Post Air Mail või Hong Kong Post Air Mail.tarneaeg on 10-25 tööpäeva enamik riigi(USA / Kanada / Austraalia / Suurbritannia).15-35days, et enamik Euroopa riike.

    2.pakume ka express EMS(5-10 päeva),DHL(4-7 päeva) või UPS(4-7 päeva).Hind on kõrgem kui standard postikulu, umbes $20 või suurem.Laevandus võimalus sõltub tellimuse kogus.

    3. Me kasutame oma saateaadress esitatud www.villamehed.ee, nagu laevandus aadress kaup.Kui soovite aadressi muuta, siis võtke meiega kohe pärast makse.

    4.Kui tellite vähem kui 200 usd shipping kaupu, mida hiina post air mail või HK post air mail,rohkem kui 200 usd tasuta shipping DHL,EMS või teiste laevafirmade ,aitäh!

    Tagasiside

    1. Kui olete rahul esemed ja meie teenus,siis Palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni,siis Me hea meelega teha sama teile.

    2. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne(3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!

    Tagastamise Poliitika

    Teil on 0 ohtu teie tehing: Kui sa EI ole rahul punkte saad saadame asendamist või raha tagastamist kõiki makse, ainult siis, kui teemad on postitatud tagasi 3 päeva jooksul alates saad.

    Pange Tähele: Me ei hõlma kõiki kaupu kahju eest, mis pärast kasutamist või tulemusena vee kahjustusi.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    10TK, Kulla Värvi Südame-kujuline Pulm Heliseb kristall tsirkoon Ringi Naistele Femme CZ Engagement Ring Avaldus Ehted Kingitus

    Kulla Värvi Südame-kujuline Pulm Heliseb kristall tsirkoon Ringi Naistele Femme CZ Engagement Ring Avaldus Ehted Kingitus Materjal: Metall, Vask, CZ Mikro Sillutada, Crystal Tsirkooniumoksiid Kivi Kogus: 10 Tk/palju Suurus: Reguleeritav Metalli Katmine Värv: Kuld värv Konverteerimine : 1 inch = 25.4 mm või 1 mm = 0.0393 tolli 1. Toode on kullatud või hõbetatud, ei ole päris
  • €17.37
  • €20.44