Desktop Nutitelefoni Gimbal Omanik Vlog Näotuvastus Sulamist Universaalne Stablizer 360 Kraadise Pöörde Tablett Video Salvestus

  • €25.83
  • €32.28
  • On laos
    SKU w106034

    Omadused:

    1.Funktsioonid: näotuvastus ja jälgimine, objekti tunnustamine ja jälgimine, 360-kraadise pöörde, liigutusi, pildistada.

    2.Tugisüsteem: Apple 6.0 või uuem/Android 5.0 või uuem; - ühenduse loomise viis: 5.0 Bluetooth.

    3.Lai Kasutusala: Sobib võttes rühma photos/pere portreed, jne.

    Objekti jälgimise režiimi on võimalik jälgida ka lemmikloomad või muude objektide kohta.Saab kasutada statiivi.

    4.Pildistamise nurk: horisontaalne pöörlemisnurk 360°; up pöördenurk 37°; alla pöördenurk 37°.

    5.Rinnapiimasarnane disain: on ekstra 1/4 kruvi liides taga pöörleva arm,

    mis võib olla ühendatud mobiiltelefoni omanik koos universaalse 1/4 kruvi aru samaaegset kasutamist ning kaks mobiiltelefoni.

    Tehnilised andmed:

    Materjal: Sulam

    Värv: valge, must

    Kandevõime: 265-500G

    Mobiiltelefoni saab kinnitada laius: 56-100MM/2.2x3.9inch

    Toide: sisseehitatud aku 400mAh

    Sisend pinge: 3-4.5 V

    Sobib tablett: 12.9 tolli

    Suurus: (Umbes) 173*64*130 MM/6.8x2.5x5.1inch

    Komplekti Kuulub:

    1 TK x Pööratav Nutitelefoni Gimbal

    Märkus:

    1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte,kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.

    2.Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 2-4cm erineb tõttu manual mõõtmise riided, tänu Kõikide mõõtmise cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli

    1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    1) KOGU MAAILMAS SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

    DHL UPS, TNT, FEDEX võtab aega 3-7 päeva ,EMS võtab 8-12 päeva.Post air mail tuleb 2-8 nädalat.Kuid nad kõik on sõltuv riik, mis on tarnitud.

    2) TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

    2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

    3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Armatuurlaud Mount Telefoni Omanik, Auto Mini 360 Kraadi Pöörata Seista Bracket Toetust Universal Mobile Nutitelefonid

    Telefon Bracket Usaldusväärne, Lihtne Paigaldus Mini 360 Kraadi Pöörata Auto Cell Phone Omanik Auto Kirjeldus: See on telefon, omanik paljud meeldiv omadused, mida te võib-olla meeldib, nagu unikaalne soonega disain, ühe käega kasutamiseks, 360 kraadi pööramine, luik-like disain, jne. See on telefoni omanik, et teil võib vaja minna, see sobib erinevate mobiiltelefonid, ei häiri side seadmeid ja
  • €0.77
  • €1.60
  • Seotud

    Mobiiltelefoni Omanik Käevõru Mount Laualaadija Topelt Kokkuklapitavad Kaasaskantav Tahvelarvuti

    Funktsioon: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Saate hõlpsasti reguleerida vaatenurk vastavalt oma vajadustele. See folding konsool on kaasaskantav ja lihtne säilitada,See on universaalne bracket for mobile phones. Laialdaselt ühilduvas: Sobib kõige nutitelefonid,Stick kleepuv pool mobiiltelefon. Tehnilised andmed: Kirje Tüüp: Cell Phone Omanik volditud Suurus: 71x41mm Värv:
  • €1.81
  • €2.62
  • Seotud

    Auto Peatugi Mount Omanik Auto Iste Tablett Seista Bracket Paindlik 360 Kraadi Pöörlev Auto Iste Seista Häll Tabletti PadPhone

    Kirjeldus See auto peatugi mount on valmistatud Alumiinium Sulamist ja ABS materjalist, kompaktne ja vastupidav.Vaevatu paigaldamine ilma tööriistadeta.360°pööratav tahvelarvuti hoidja auto vertikaalne ja horisontaalne vaatenurk.Saate lihtsalt sukeldu oma muusikat, videoid või filme. Omadused Auto peatugi mount omanik -Värv: Must. -Materjal: Alumiinium Sulamist ja ABS. -Suurus:
  • €7.23
  • €11.30
  • Seotud

    Telefon Quick Release Clip Rotatsiooni Kohandamise Seljakott Kott Vöö Adapter

    Kirjeldus: Väga kindel reguleeritav vahemikus 55- , enamik mobiiltelefone alla 7 tolli, sobivad Lukustatud kruvid, tugevus ületab kaugelt, et vedrudega mobiilne telefon clips All-inclusive kleebis salvestamist, vastupidav kasutada Kaks võimalust kasutama, võib kasutada laiendiga pole, näete telefoni ekraanil Väga sobiv mobile navigation või live saade MÄRKUS: Ei sobi kitsama
  • €13.14
  • €26.27
  • Seotud

    Uus Kirjutuslaud Mobiiltelefoni Omanik Seista iPhone iPad Xiaomi Reguleeritav Töölaual Tahvelarvuti Hoidik Universaalne Tabel mobiiltelefoni Seista

    Laua Mobiiltelefoni Omanik Seista iPhone iPad Xiaomi Reguleeritav Töölaual Tahvelarvuti Hoidik Universaalne Tabel mobiiltelefoni Seista
  • €3.96
  • €4.95