Beebi Vanni Mänguasi Väikelapse Ujuvad sprinklersüsteem Vann Bassein Mänguasja 3 Vahetatavat Spray Tarvikud

  • €8.27
  • €11.49
  • On laos
    SKU w10860

    Atraktiivne Vann Mänguasi - vanni mänguasi on hämmastav partner oma väikelapse vann aeg.Kui tegemist on vanniga, see saab automaatselt pöörlema ja pihustatud vesi, teie laps saab palju nalja.

    Korralik Kvaliteet ja Kids Safe - spray vee prits mänguasi on valmistatud kõrge-kvaliteet ja paks ABS materjalist, mis teeb selle taluma langeda kuni 4 tolli, nii et sa ei pea muretsema juhusliku tilk.Paksenenud veekindel kummist rõngas ja tugevdatud aku - / mälukaardisahtli tagada patarei sahtel on kuiv ja vältida lühise sees on mänguasi.

    Lihtne Kasutada - Kasuta kruvikeeraja, et avage patareipesa kaas paigaldada 3x AAA patareid (ei paku Me patareid).Enne paneb see, vann, veenduge, et poldid aku kaas on paigas ja põhja mänguasi on lame.(Kui leiad, et veejuga muutub väiksemaks, palun vahetage patareid)

    Fantastiline Kingitus teise lapse-Lapsed - Nad armastavad, et saada see energiline ja lõbus vanni mänguasi.See sprinklersüsteem vanni mänguasi on täiuslik oma teise lapse-lapsed " järgmise sünnipäeva.

    värv:fuksia / tume sinine / lilla / roheline

    Materjal: plastik

    Pakendi Sisu:

    1 x Pihustatud Vesi Beebi Vanni-Mänguasjad

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Laste ja Loomade Pihustavad Vett Pigistada Kutsudes Supelda Mänguasjad, Lapsed Supelda Termokroomseid Beebi Kalapüügi Mänguasjad, ujumiseks Kingitus

    Omadused: Erksad värvid Sobivad veealuse loomade mänguasjad on väga ere värv, mis aitab lapsi ära tunda värvid ette.Samal ajal, erineva looma kuju võib aidata ka lapsed tunda ära loomi. Cartoon stiilis Mänguasjad on kujul cartoon loomad, mida saab paremini köita laste tähelepanu, teha laps rahulikum, kui vannis, ja tuua rohkem fun, et laps, kui supelda. Pehme hambad Hammaste
  • €7.04
  • €14.98
  • Seotud

    3TK Push Bubble Spinner Mänguasjad Loomade Cartoon Ketramine Äraveo Mänguasjad iminapp -, Ketrus-Top Mänguasi Beebi Vurr Mänguasjad, Vanni Mänguasjad

    3TK Vurr Mänguasjad Loomade Cartoon Ketramine Äraveo Mänguasjad iminapp -, Ketrus-Top Mänguasi Beebi Vurr Mänguasjad, Vanni Mänguasjad Feature: 1.[High-quality]: Top-kvaliteediga mänguasju kasutades kõrge kvaliteediga toidu hinne pehme silikageel, mugavam kui mängib, lihtne aru saada, ei ole haiget last, et laste turvalisus.See toode ei sisalda kahjulikke aineid, pehme ja vastupidav, saab kaasas laste jaoks pikk
  • €2.76
  • €3.94
  • Seotud

    Uus Armas Beebi Vann Mänguasi Electric Boat Vann Mänguasja 3 Pardid Sprinklerid Imiku Vannituba, Vann, Dušš Mänguasjad, Laste Vee Mänguasi

    Bullet Punkte: 1、Lõbus Vanni-Mänguasjad: armas vanni-mänguasjad, mis teevad teie lapse kuulu in armastus supelda.Kaasas 3 sprinklerid erinevate pihustatud vesi meetodeid, et hoida teie lapse meelelahutust tundi. 2、3 Pardipoegade Sprinklerid: Projekteeritud 3 vahetatavat armas pardi sprinklerid (pöörlevad part, purskkaev, pardi -, drenaaži part), et viia vann aeg oma lapse lõbusam.Eri-vihmutid funktsioon
  • €10.75
  • €15.58
  • Seotud

    Beebi Vann Ujumine Mänguasi Pardid/Krokodill Line Kevadel Mängida Ujumine Mänguasi Lapsele Haridus Mänguasjad Imiku Armas Loom Vanni Mänguasi

    Täppjaotis: Valmistatud kõrge kvaliteediga mittetoksiliste materjalide ohutuks kasutamiseks. Looma mustriga disain on elav ja huvitav, meelitades beebi tähelepanu. Kasutada pingutusnöör funktsiooni liikuda, saab ujuda vee-ja roomavad maa. Pehmest kummist märke, pihustatud vesi, kui pressitud, mistõttu vann aeg huvitavam Paat on pehmed, ümarad servad on täiesti mõeldud lihtne haare. Kirjeldus: Värv:
  • €10.95
  • €16.84
  • Seotud

    2020. aasta Uus Vaal LED Vilkumine Vanni Mänguasjade Elektrilise Induktsiooni Beebi Sprinkler-Palli Muusika Lapsi Vesi Palli Mängida Supelda Mänguasjad

    Tere tulemast meie poodi!!! Muide, kui sulle meeldib meie poest, Palun lisage meie poest oma Lemmik Kauplustes, võite saada meie Uus saabumist ja Soodushinnaga teavet õigeaegselt.Me ei dropshipping, ükskõik vaja, pls võtke! Kirjeldus: 1. Materjal: keskkonnasõbralike plastikust + elektroonilised komponendid 3. Vaja aku: pihustatud Vesi palli: 3 AAA patareid, Base: 2 AA patareid, ostjad vaja kaasa võtta oma akusid.
  • €1.99
  • €2.80