Raua Dušš Lamp Solar Aed Art LED Valgus Uuenduslike Väljas Decor Kastmiseks Võib Haldjas vasktraat String Tuled

  • €16.97
  • €24.23
  • On laos
    SKU w11029

    Omadused:

    1. Intelligentne tulede: Lülitage lüliti enne esimest kasutamist, valgus lülitub automaatselt sisse öisel ajal, ja operatsioon on lihtne ja mugav.

    2. Kõrge kvaliteediga LED Tuled: Soe valge Led on riputatud õrn vasest juhtmed, ja kerge tuul toob liikumist.Hubisev imiteeriv voolava vee efekt, loob ainulaadse keskpunkt on oma tume aed ja teeb oma aias ainulaadne.

    3. Aias Tuled: Seal on kunstiline tuled, saad luua oma unistuste linna, anda inimestele muinasjutt ilu ja teha oma aed täis muinasjutt päikest.

    Kirjeldus:

    Tähine taevas kerge on mitte ainult sobib igapäevaseks decor kodus või aias, vaid samuti saab kasutada pulmad ja peod, et luua soe ja romantiline õhkkond.

    Tehnilised andmed:

    Mõõdud: 24*10.2*79cm

    Aku mahutavus: A600mah

    Päikesepaneel: monokristallilised 2V100MA

    Toote materjal: raud

    Komplekti Kuulub:

    1 tk * Raud Dušš Lamp

    Märkused:

    1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

    2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Jõulud String Valgus AC220V 20LED Pulm/Partei Teenetemärgi Valgus vanik väljas Veekindel led-lamp EU Pistik

    Omadused: Energia kokkuhoid, lihtne terav. Lihtne paigaldada ja pikk eluiga Vastupidavast ja kuumuskindlast Led traat. Paindlik Led traat võib kergesti ehitada kujundid, mida soovite. Väga madal kuumus tekitama, peale salvestamist valguse võim Lamp tuleks eemal hoida niiskuse, vihma või udu Tehnilised andmed: Seisukord: 100% uhiuue Tüüp: LED String Haldjas
  • €3.90
  • €7.79
  • Seotud

    PU Nahk Reljeef Õla Kaenla all Kott Naiste Vabaaja Puhta Värvi Naiste Käekott, mis on Stiilne kaenla alt õlakott

    Mood Naised PU Nahk Värviga Reljeef Õla Kaenla all Kott Vabaaja Daamid Väike Rahakott Käekotid Funktsioon: Daamid õla kaenla all kott. PU materjalist, puhas värv ja reljeefsus disain. Mood, stiilne ja vastupidav. Kirjeldus: Materjal: PU Suurus: keskmine, 25*14.5*6cm/9.84*5.71*2.36 Õlarihma pikkus: 45cm/17.72 Õlarihm stiilis: ühe Sulgemise meetod:
  • €1.98
  • €2.87
  • Seotud

    Jalgratta SIPELGAS Sinise hamba Dual-Mode Kiiruse, Väntamissageduse Andur USB ANT+ Jalgratas Koolitus Vastuvõtja Jalgratta Arvuti Jalgratta Tarvikud

    Ettevalmistamata Koolitus USB ANT Vastuvõtja Jalgratta SIPELGAS Sinise hamba Dual-Mode Kiiruse, Väntamissageduse Andur Jalgrattasõit Platvorm See ANT+ USB pulk saab tegevuse andmed, kui ühilduvate fitness seade on levialas.See sobib Garmin toodete ja jalgrattasõit mängud, must-olla jalgrattasõidu harrastajatele! Märkus: Enne kasutamist veenduge, et allalaadimine ANT juhi arvutis Omadused: *1.
  • €12.35
  • €20.58