JAKCOM TWS Super Traadita Kõrvaklapid Super väärtus usb vastuvõtja juhtmevaba klaviatuur xt91 auricular deporte

  • €19.58
  • On laos
    SKU w110689

    JAKCOM TWS Toote Kirjeldus

    JAKCOM TWS Multifunktsionaalne Smart Wireless Kõrvaklapid

    Automaatne Ühendus

    Nupuvajutusega

    Hääl Assistent

    Power Bank

    Mobile Fänn

    Mobiil-Valgustus

    Automaatne sobitamine üks samm

    Pärast seda eemaldatakse laadimise kasti, peakomplekti saab automaatselt sisse lülitatud ja arvutiga ühendatud.

    Automaatne shutdown -, magnet-vaakum

    Pärast seda pannakse uuesti laadimise kasti saab peakomplekt automaatselt välja lülitatud ja laetud.

    Täismetallist kest, rootor-box

    Õrn ja ainulaadne ümberringi kõik-metall aku box disain, see on vaja ainult, et pöörata kest kõrvaklappide kollektsiooni.See on kindel, usaldusväärne, mugav ja kiire.

    Nupuvajutusega, intelligentne kogemus

    Kontrolli muusika, kõne, hääl assistent ja nii edasi vaid sõrme touch

    Kerge, mugav ja ei ole lihtne loobuda

    Kaalub ainult 4 grammi koos kolme kõrvatropid.Kas sise-fitness-või välistingimustes sport, sa ei pea muretsema selle allakukkumist.

    Tugev magnet coil, tugev heli mõju

    Erilist 7.2 mm tugev magnet coil häälekat struktuur tagumine koda teeb see on laiem ja põhjalikum müratase.

    High definition heli kvaliteedi, selge, kõned

    AAC tehnoloogia ja ENC müra vähendamise tehnoloogia võib pakkuda high fidelity kõne kvaliteeti.

    Hääl assistent on kõne

    Kolme kraanid, võite ärgata smart hääl assistent ühendab sinu mobiiltelefoni.Täielikult kooskõlas Android ja IOS.

    Uus Bluetooth, vabalt

    Uue põlvkonna 5.0 Bluetooth tehnoloogia.Võrreldes Bluetooth 4.2, see on väiksem energiatarve, kiirema edastamise kiirus, peaaegu null hilinemine, seega tõhusalt abistada mängijatele.

    Tolmukindel ja veekindel

    Koos IP54 tase iga päev tolmukindel ja veekindel tulemuslikkuse, tolmu ja vihma ei saa peatada, muusika jalgsi koos sinuga.

    Muusika kuulamine 2 tundi päevas, see eest kord kuus

    Kui see on täielikult laetud, võib see tagada, et teil kuulata muusikat umbes 5 tundi järjest.Seda saab laadida igal ajal, kasutades laadimise kasti kuni 60-tundi aku eluiga.

    Seda saab kasutada ka Power Bank

    1000 mAh aku, karp ja täis-suurus, laadimine USB liides mitte ainult ei saa escort kõrvaklapid, kuid võib ka läbi mobiiltelefoni laadimine smart seadmed.

    Rikas sobitamine tarvikud, rikas väljas elu

    See on varustatud väikeste USB ventilaatori ja USB valgust.Kas see on võttes suvel puhkus, päevane või öösel lugemine, see vajab ainult kogum, TWS minna välja.

    Analüüsitava parameetri

    Toote mudel: JAKCOM TWS

    Bluetooth Versioon: V5.0 + EDR

    Kõrvaklappide aku: 60mAh

    Laadimise kasti aku: 1000mAh

    Kõrvaklappide laadimise aeg: umbes 1 tund

    Laadimisaeg aku laadimise kasti: umbes 2.5 tundi

    Aku Tüüp: Liitium-Ioon Polümeer Aku

    Sisend: 5V1A

    Väljund: 5V1A

    Laadimise kasti suurus: 9.7 cm x 3 cm x 3 cm

    = Korduma Kippuvad Küsimused

    Makset võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.Tellimus automaatselt sulgeda ostja ei maksta 20 päeva pärast.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    Pakkimine JAKCOM TWS Multifunktsionaalne Traadita Kõrvaklapid Pakend Andmed:

    Sisemine Valge Kast: Üksus, G. W on umbes 190g, Üksuse Suurus on 14cm x 7.5 cm x 5cm;

    Välimine Pruun Box: Üksus, G. W on umbes 18720g, Üksuse suurus on 53cm x 29cm x 37cm , Max koos 95pcs TWS Multifunktsionaalne Traadita Kõrvaklapid.

    Shippment WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    Tagasiside Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada mis tahes probleemi, kuni sind rahul meiega.Täname oma arusaamist!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    JAKCOM TWS Super Traadita Kõrvaklapid Super väärtus kui puff baar 6x18650 juhul handfree mobiil cargador riverdale

    JAKCOM TWS Toote Kirjeldus JAKCOM TWS Multifunktsionaalne Smart Wireless Kõrvaklapid Automaatne Ühendus Nupuvajutusega Hääl Assistent Power Bank Mobile Fänn Mobiil-Valgustus Automaatne sobitamine üks samm Pärast seda eemaldatakse laadimise kasti, peakomplekti saab automaatselt sisse lülitatud ja arvutiga ühendatud. Automaatne shutdown -, magnet-vaakum Pärast
  • €19.58
  • Seotud

    TWS E7S Kõrvaklapid Bluetooth Juhtmevaba HD Stereo Kõrvaklapid Earbuds Touch Control Kõrvaklapid, In-ear Headset jaoks Xiaomi Huawei Honor

    E7S 5.0 Bluetooth Smart-Touch-kõrva-Traadita Kõrvaklapid Earbuds Telefoni Kirjeldus: Saate hõlpsasti kasutada kõrvaklapid, mis toetab smart-nupuvajutusega.See on mugav kanda ergonoomilised kõrvaklapid. Kiire ja stabiilne edastamise toetavad Bluetooth-5.0 kiip, mis tagab suure jõudluse.Saate hõlpsasti läbi Bluetooth kõrvaklapid, mis on mini-kompaktne suurus. Valmistatud premium ABS materjal,
  • €3.95
  • €8.23
  • Seotud

    B39 Traadita Kõrvaklappide Bluetooth Stereo Music Headset Värvikas LED Valgusmäng Kõrvaklapid Koos Mikrofoniga Toetada TF Kaardi Mp3 Mängija

    B39 Bluetooth Kõrvaklapid RGB Valgus Juhtmeta Peakomplekti Kokkupandav Üle Kõrva Kõrvaklapid Mikrofoniga Kirjeldus: Bluetooth versioon: 5.0 Aku: 350 mAh Bluetooth kaugus: 8-10 meetrit Driver unit: 40mm vask rõngas titaan film Standby vool: 600-1200uA (kui ühendatud seadmed) Aku: 8 tundi muusika ajal, 9 tundi kõneaega Korpuse värv: Must, Punane, Must+Punane (Valikuline) Valgus:
  • €14.80
  • €29.01
  • Seotud

    Intelligentne Müra Vähendamise Semi-in-ear Bluetooth-Peakomplekti Magnet Laadimise Kasti Power Digitaalne Ekraan Toetab Touch

    Kirjeldus: 1. Bluetooth versioon: V5.0 2. Bluetooth protokolli: HSP, HFP, A2DP, AVRCP 3. Kõrvaklappide funktsioon: Siri, kõnesid, kuulata muusikat jne. 4. Laadimisaeg: umbes 1,5 H 5. Kasutamise aeg: umbes 3 TUNDI 6. Kõrvaklappide aku mahutavus: 30mAh 7. Aku võimsus laadimine laekaga: 320mAh 8. Ooteaeg: umbes 90H 9. Bluetooth kaugus: 10m 10. Sarv juht:
  • €9.81
  • €14.87