8X21Mini Kokkuklapitavad Binoklid Tasku Teleskoobi Opera Klaasid Jahindus Reisimine, Matkamine Hea Kingitus Lapsele Poiss Tüdrukud Väike Telesco

  • €8.83
  • €12.10
  • On laos
    SKU w111433

    8X21Mini Kokkuklapitavad Binoklid Tasku Teleskoobi Opera Klaasid Jahindus Reisimine, Matkamine Hea Kingitus Lapsele Poiss Tüdrukud Väike Telesco

    Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

    100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

    Super Ohutus: Pehme kummiga ümbritsetud okulaarid on lisatud silmade kaitse nii et lapsed ei haiget oma silmi või nägu.Muid kaubamärke ei ole see ohutuse funktsioon!

    Seal on ekstra kate ümbritseva okulaarid võrreldes teiste kaubamärkide ja võimaldab paremini kaitsta objektiivi ajal langeb.

    Shock Tõend: Vastupidav binoklid, mis talub langeb ja langeb põrandad tänu kummist kate, mis neelab lööke.Kui juhuslikult langes kohapeal, binoklid on kahjustuste eest kaitstud šokk tõend kummi armor.Muid kaubamärke ei ole see ohutuse funktsioon!

    Täiustatud Disain: Non-slip nullist, käepide on ergonoomiliselt patenteeritud disainitud sobima laste kätte.See on lihtne keskenduda, ja neid saab kohandada, et täiskasvanute silmad lihtsalt nii hästi, kui laps suurusega silmad.Lehed puus 100 meetrit eemal tuli teravalt esile.

    Kristallselge Vaade: FMC prisma roheline kaetud optika süsteemi saab kontrollida optiline peegeldus luua karge ja värvilisi pilte.Toode tagab kasutaja saab näha kogu nägemisvälja hõivamiseks objektid lihtsalt 7.2° vaatenurgaga.Multi-kiht lairiba kate tehnoloogia, sind vaadata stseen realistlikum.

    Tõeline Binoklid Lastele: See toode on super suurendus 8X hämmastav vaadata.Binoklid saab reguleerida lihtsalt mängu silmade kauguse vahe iga lapse jaoks.Suur linnuvaatlus, õppe -, jahindus -, teatrid, paat, paadisõit, matkamine, reisimine ja nautida kõrbes!

    värv: sinine

    Õues õppimine pole kunagi olnud nii palju lõbus!Nüüd täiustatud põrutuskindel Binokkel, lapsed saavad nautida ja õppida samal ajal.Need kompaktne binokkel on mõeldud nii poistele ja tüdrukutele, kuid ei saa võtta kui odav mänguasi!Nad töötavad väga kenasti ja toota selge ja terav pilt.Anna oma lapse kogemus mis kestab terve elu!

    Objektiivi Kate: FMC

    Toote Suurendus: 8X

    Silma läätse Läbimõõt: 12 mm

    Objektiivi Läbimõõt: 21 mm

    Vaateväli: 122m / 1000m (õue)

    Prisma Tüüp: BAK 4, 100% peegeldub valgus saab teha rohkem selge ja ere pilt

    Materjal: ABS+FMC objektiiv

    Kaal: 170 G

    Väljundava Kaugus: 10 mm

    Silmapadjad Süsteem: Twist sobitada silma kaugus

    Nurk vaateväli: 7.2 kraadi

    Komplekti kuulub:

    1 x Binokkel

    1 x Binoklid kott

    1 x Objektiiv riie

    1 x kaelapaela kinnitamine

    Märkus:

    1. Palun ärge kasutage seda vastupidi!Lihtsalt kasutada seda õigesti, sest pildi näitas!

    2. Siin Night Vision tähendab, sa võid seda kasutada, kui eesmärk on punkt on kerge.

    3. Õige silma asetuse jaoks on oma väike poiss, siis saab õige tagaistme binokkel.

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    TAJIAN ABS 2tk Auto Engine Hood Hinge Decor Kate Kleebised Raami Stiil Katta Väljast Tarvikud Jeep Nääkleja JL 18-21

    TAJIAN ABS 2tk Auto Engine Hood Hinge Decor Kate Kleebised Raami Stiil Katta Väljast Tarvikud Jeep Nääkleja JL 18-21 Auto Mudel: Jeep Nääkleja JL 2018-2021 Materjal: ABS Värv: carbon fiber stiilis must, hõbedane Pakett Hõlmab: 2pcs/set * Engine Hood Hinge Teenetemärgi Kate Palun veenduge, et see punkt ülikond sobib teie autole enne kui teha selleks, kui sa ei ole kindel, palun võtke
  • €17.78
  • €20.44
  • Seotud

    Uus Õudne Spider Web Nurgas Halloween Hirmutav Vinüül Decal Kleebis Auto Akna Seina Art Kleebised

    Toote Kirjeldus>>> 1. 100% täiesti uus ja kvaliteetne 2. Pakett sisaldab: 1 tk 3. Saada Suurus: 39*38,5 cm*1piece (vähemalt 15,3*15.1 in) 4. Lõpetanud suurus: 36.5*37cm (14.3*14.5 in) Vihjeid: ( 1 cm=, milleks on 0,39 tolli) Pange Tähele: 1.Juhul, kui kohaldatakse kleebis palun veenduge, et pind on puhas ja kuiv. 2.Tegelik suurus punkt on erinev sellest, mida pilt
  • €1.10
  • €2.74