Nailonist Vöö Filter, Mutrivõti Reguleeritav Nailonist Rihm ei libise Alumiiniumist Käepide Kindel Haare Lihtne Kasutada Nailonist Kott Mutrivõti

  • €2.33
  • €4.77
  • On laos
    SKU w111786

    Omadused:

    1. Materjal: õli, filter, mutrivõti on valmistatud tugevast ja vastupidavast kõrge kvaliteediga nailonist materjali, mis takistab efektiivselt kriimustuste ja sobib väga hästi poleeritud torud ilma kriimustada toru pinnale.

    2. Reguleeritav Nailonist Rihm:reguleeritav rihm saab reguleerida pikkus vastavalt oma vajadustele, väga paindlik ja lihtne kasutada.See mitte ainult ei säästa energiat, kuid parandab ka töö efektiivsust.

    3. Non-slip alumiiniumist käepide: rihm mutrivõti käepide on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist ja on ergonoomiliselt disainitud nii, et kellel on rohkem mugav.Pinna käepide on hea libisemiskindlad omadused, ei mõjuta kasutada ja saab tagada, et teil on alati hoidke seda kasutamise ajal.

    4. Annab kindel haare: vöö mutrivõti saab kasutada kitsastes valdkondades ja tagab maksimaalse finantsvõimenduse isegi külm ja märg keskkonnas, et tagada maksimaalne haarduvus ja minimaalne kahju.

    5. Lihtne Kasutada ja Tõhus Töö: Meie õli filter lindi mutrivõti sobib objektid, mis tahes kujuga vabastada, pinguta või kinnita neid kahjustamata pinnale, nii et isegi algaja võib neid kasutada ilma probleemideta.

    Kirjeldus:

    See toode on mutrivõti, See on ideaalne valik avada ja sulgeda pudelid, purgid, veevarustus -, õli-filtrid, aia voolik tarvikud, jne.

    Tehnilised andmed:

    Materjal: alumiinium

    Suurus:31.5 * 7* 4.8 cm

    Värv:punane+valge

    Vöö: 850 mm

    Vöö laius: 30mm

    Eemaldatav läbimõõt: 40-200 mm

    Vöö materjal: Nailon

    Komplekti Kuulub:

    1 * Mutrivõti

    Märkused:

    1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

    2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    DIYWORK Vaadata Repair Kit Kellassepp Mutrivõti Mutrivõti Vaata Tagasi Juhul Avaja Reguleeritav Aku Asendamine Tööriist

    Omadused: Kaks jalga vaata avaja vask vaadata tagakaas mutrivõti saate hõlpsasti ohutult avatud kella tagakaas, kasutades selle Sobivaks ava tagasi juhul kõige kellad Lihtne kasutada ja täielikult reguleeritav Täpsustus : Materjal: Vask kinnitusvahemik: 11-50mm Värv: Hõbedane Suurus: Nagu pildil komplekti kuulub: 1 x Watch Tagasi Juhul Avaja 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2.
  • €1.64
  • €2.18
  • Seotud

    Multifunktsionaalne Koostisega tööriistakomplekt Väljas Telkimine Jalgratta, Mootorratta Vahend KT-02

    Multifunktsionaalne koostisega vahend, väljas telkimine jalgratta, mootorratta vahend KT-02 1、 Toote tutvustus 1.4 varrukas 2. Varruka connecting rod 3.6 Kaks screwdrivershead 4. Koonusekujuline tööriist 5.3 Neli kuuskantvõtmed 6. Mutrivõti 7. Toote mõõdud: 12.5 * 4.7 * 4.2 cm 2、 Materjali koostis ABS 45# steelstainless teras
  • €11.71
  • €17.48
  • Seotud

    147pcs Vaadata Repair tool Kit Vaata Linki Pin Remover Juhul Avaja Kevadel Baar Eemaldaja Horlogemaker Gereedschap Remont WatchTool Komplekt

    147pcs Vaadata Repair tool Kit Vaata Linki Pin Remover Juhul Avaja Kevadel Baar Eemaldaja Horlogemaker Gereedschap Remont WatchTool Kit Järgige Meie Poest, saab nautida extra 1% hinnasoodustus, ja hind on soodsam! Lisa toode ostukorvi ja järgida eelnevalt, et nautida prioriteet toimetaja ja saada väike kingitus! Tootmise Kirjeldus: Materjal: Oxford riie + teras + plastik Kohaldamisala:
  • €12.93
  • €17.96
  • Seotud

    Puidutöötlemine Positsioneerimine Piiraja 45 T Pesa Mitra Rada Suletakse Puusepa Pesa Piiraja Juhend Liugur Lokaator Piiraja

    Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust! See Mitra T-Rada Peatus on valmistatud kvaliteetsest materjalist, kõrge karedus, väga praktiline kasutamiseks, korrosioonikindlus ja anti-rooste. Kogenud viimistletud, lihtne kasutada. Ergonoomiline disain muudab selle lihtsam tegutseda.Väga lihtne kasutada, ja korgiga saab lukustada. Kasutatakse asukoha ja fikseerimine, sobib standard
  • €9.40
  • €11.76