Helmed Ehete Tegemise Komplekt - 7500 Tk Klaas Seemne Rant ja 1200 Tk Kiri Helmed Sõprus Käevõru Tegemise Komplekt

  • €14.96
  • €18.94
  • On laos
    SKU w11213

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Helmed Ehete Tegemise Komplekt - 7500 Tk Klaas Seemne Rant ja 1200 Tk Kiri Helmed Sõprus Käevõru Tegemise Komplekt on Kõrge Kvaliteediga Materjal:seemnete helmed on valmistatud klaasist, Sümmeetriline läikiva läige, ei kasva vees.Tähestiku täht helmed on valmistatud akrüülist.

    Lai Kasutamine:Sobib kasutamiseks igat tüüpi ehteid teha, DIY käsitöö,kleit, kaunistused, ehted aksessuaarid,See on hea valik, et teha kingitus armuke ja pere festival muutes käevõru.

    Sobib igas Vanuses:Lapsed, teismelised ja täiskasvanud saavad liituda lõbus klaas seemne helmed ehete tegemise komplekt.Luua oma täiuslik DIY sõprus käevõru, kaelakee, talje helmed, ja rohkem!

    Värv: nagu näha

    Materjal: Akrüül + klaas

    Pakendi Sisu:

    1200 x Täht helmed

    7500 x riisi helmed

    2 x crystal read

    1 x ohutuse käärid

    20 x Salehomaari pannal

    100 x Ühe ringi

    10 x juhuslik ripatsid (ei nõustu määratud värvi)

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Algul Nina-ja Nõgus Soon Looper Tangid Kaabli Lõikur Wire Looping Tangid Profileerimine Ehted Tööriist

    Algul Nina-ja Nõgus Soon Looper Tangid Kaabli Lõikur Wire Looping Tangid Profileerimine Ehted Tööriist OOTDTY 100% täiesti uus ja kvaliteetne Omadused: VÄRV: Klassikaline ja moodne punane värv, väga atraktiivne. KUJU: Ümar nina ja nõgus kuju, säästa oma aega, kui kasutate. DISAIN:nõgus alumine lõualuu aitab vormi ümmargused rõngad või kõverate traat. KASUTAMINE:
  • €2.24
  • €2.90
  • Seotud

    Armastus Südame Kujuga Ehted Korraldaja Epoksüvaik Hallituse Ladustamise Kasti Silikoonist Vormi

    Omadused: DIY Hallitus on valmistatud silikoonist, eco-sõbralik, mitte-mürgine, paindlik, taaskasutatav ja vastupidav. Non-stick, lihtne eraldi, lihtne puhastada, eco-sõbralik,madala süsinikusisaldusega, saab taaskasutada Lihtne ja kasulik, healthfulness, korrosioonikindel ja kohanemisvõime Kasutamine: ladustamise kasti, dekoratsioonid, DIY käsitöö tegemine jne. Ideaalne teie ja teie
  • €6.58
  • €11.14
  • Seotud

    2021 Uus 36 Slots Ringi Ehted Ekraan Ladustamise Kasti Plaadi Presentatsioon Korraldaja Kõrvarõngas Omanik

    918F 36 Slots Ringi Ehted Ekraan Ladustamise Kasti Plaadi Presentatsioon Korraldaja Kõrvarõngas Omanik OOTDTY 100% täiesti uus ja kvaliteetne Omadused: Ringi Ekraan Ladustamise Kasti Omanik. See võimaldab teil näidata oma sisu, hoides neid tolmu vaba. Parim väljapanek ehted sõrmused iganes kaupluses või oma tualettlaud. Sobib suurepäraselt isiklikuks kasutamiseks või majandustegevuseks. 36
  • €1.16
  • €1.45
  • Seotud

    6 Tk/Set Läbipaistev Epoksü Hallituse UV-Vaik DIY Täringut Hallituse Käsitöö Tegemise Vormid

    100% täiesti uus ja kvaliteetne OOTDTY Omadused: Kõrge kvaliteediga silikoonist, paindlikud ja korduvkasutatavad. Kõrge läbipaistvuse ja lihtne kasutada. Lõhnatu, mittetoksiline, tolmu-tõend, vastupidavad, mitte-läbilaskev. Pakkuda suur ruum, lisades erinevaid kaunistus või täiteaineid, nagu crystal, kivi, kuivatatud lilled, glitter, litrid, pearl pigment, mica pulber, või
  • €3.66
  • €5.15