2020 Kuuseehted, Kuuseehted Häid Jõule Maskeeritud Santa Claus 2.9 Tolline Ümmargune Keraamika

  • €2.72
  • €5.22
  • On laos
    SKU w114551

    Toetust dropshipping ja hulgimüük.

    100% Originaal ja tasuta müügijärgse garantii.

    [Parim Christmas Tree Kaunistused] Sealhulgas rippuvad kuld nööri aasa kergesti riputada oma Jõulupuu või ornament seista.Erksad värvid ja ainulaadne disain, ideaalne riputamise puu, kalli ja värvi pidav!Ilus disain on nagu on näidatud proov.

    [Kahepoolne Trükkimine] Suurus 2.9 tolli / 7.3 cm Ringi Keraamiline Maskeeritud Santa Ornament funktsioone kahepoolne trükkimine disain.Värvi Sublimatsioon Print.Need unikaalsed üks omamoodi esemed on ideaalne mälestus meeles pidada, mida hull aastal 2020 on!

    [Keraamiline Jõulud Kaunistused] Täiuslik Jõulud kingitus Oma Naabrid, Laiendatud Pere, Sõber, Kiriku Liikmed ja Vanavanemad.

    [Lihtne Kasutada] Iga 2020 ornament on hästi pakendatud, et vältida purunemist ja kaasas rippuvad kuld nööri aasa kergesti riputada oma Jõulupuu.Armas 2020 Christmas ornament kodu kujundusest.

    [Kingitus Valik] 2020 Merry Christmas Decoration on ideaalne kingitus igaühele.Kingitused noorpaar, vastsündinud, perekonnad, sõbrad, kolleegid, jne., sobib isikutele, pulmad, Jõulud, Thanksgiving, ja muud pühad, valikud on lõputud.

    suurus: 7.3 cm

    Materjal:keraamika

    värv:Valge+punane+roheline

    Pakendi Sisu:

    1 x Jõulud kaunistused

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

    Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    19pcs Jõulud Võlu Antiikne Hõbe Pinnatud Lumehelves Võlusid Ripatsid Sobib Käevõru Ehted Tegemise Ripats Tarvikud

    Kirjeldus 100% uus ja kvaliteetne Materjal:Sulam Värv:nagu pildid näitavad,19 tööstusdisainilahendused Suurus:istumisasendisse 12-27mm Pakett sisaldab:19pcs/set
  • €0.91
  • €1.34
  • Seotud

    Kaunistused Naljakas Elektrilised Santa Jõulud Kaunistused Koju Hõõguv Kuu Norskamine Jõuluvana Uue Aasta Kingitus Lastele Navidad

    Kaunistused Naljakas Elektrilised Santa Jõulud Kaunistused Koju Hõõguv Kuu Norskamine Jõuluvana Uue Aasta Kingitus Lastele Navidad Nimi: Hõõguv Kuu Norskamine Santa Funktsiooni: valgus, muusika, elektrilised Pakkimine: color box Käsitöö: masina -, käsi-Materjal: polüester, plastik Sobivad juhtudel: Jõulud ruumi kaunistamiseks, sünnipäeva kingitused, Jõulud kingitused, Uue Aasta kingitused, pool kaunistused
  • €26.64
  • €35.51
  • Seotud

    Christmas Tree Teenetemärgi Kaunistused Ripats Väike Ingel Kohev Tiivad Tüdruk Ripatsid Jõulud Kingitused Lastele

    Omadused: *100% täiesti uus ja kvaliteetne *Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja praktiline kasutamine *Armas stiilne ripats ripub *ovely ingli kuju, toome teieni hea tuju *Sobib Jõulupuu, pere kogumine, magamistuba, elutuba, õppe-ja muud kohad *Christmas Tree Teenetemärgi Ripats Väike Ingel Kohev Tiivad Tüdruk Ripats Tehnilised andmed: *Materjal:Kudumise
  • €17.17
  • €17.89
  • Seotud

    Laste Kingitused Kodu Baarid, Kaubanduskeskused Pidulik Ripatsid Uus DIY Puidust Põder Kaunistused jõuluehe Kaunistused

    74333 UUS 2020.12 Toote kasutamine: Jõulud kodu kaunistamiseks, DIY laste kingitus Toote parameetrid: (1) Materjal: Puit (2) Suurus: Väike suurus: 9*10cm Suur suurus: 14*15cm Pakkeleht: 1x põder kaunistused
  • €0.65
  • €1.29
  • Seotud

    Crystal Kasti Halloween Pool Rekvisiidid Nippi Väike Tiiger Hamba Cosplay Meik Vampiir Zombie Vaik Hambaproteeside Halloween kostüümid

    Omadused: 1. Hügieeniline: iga paari hambad on salvestatud läbipaistev plastik kasti, mis on hügieeniline ja lihtne kaasas kanda. 2. Ohutuse vaik: hambaproteeside on valmistatud vaigust, ilma mis tahes kahjude, ohutu ja maitsetu.Loputage hoolikalt enne kasutamist. 3. Lihtne kasutada: saab kasutada mõningaid hambaproteeside liim stick hambaproteeside.Saate ka määrata see kleepuv näts. (liim ei sisaldu
  • €0.35
  • €0.50