Vaik Pardid Haned Kaunistused Armas Simulatsioon Loomade Kuju, Käsitöö, Kodu Väljas Aed Vastupidav Teenetemärgi STSF666

  • €20.53
  • €43.67
  • On laos
    SKU w11497

    Vaik Pardid Haned Kaunistused Armas Simulatsioon Loomade Kuju, Käsitöö, Kodu Väljas Aed Vastupidav Teenetemärgi STSF666

    Omadused:

    1. Ilus Aed Decor: See suur muru ja aed statue funktsioone.

    2. Mitmekülgne väljas decor meie õue, saab panna lillepeenrad, ümber põõsad või roosi põõsad, puu-või köögivilja aiad, terrass, või ees muru.

    3. Unikaalne Disain: Indoor/outdoor Kuju klassikaline preening tekitada ja üksikasjalikud nikerdamist tehtud aed elavamaks ja uhke, luues elujõudu kaunistada aeda.

    4. Valmistatud vaik, kulumiskindel ja korrosiooni-vastupidav, ei ole kerge kaduma.

    5. Peen kaunistused saab sünnipäeva kingitused või housewarming kingitusi sõpradele ja sugulastele.

    Teade:

    ① Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju

    ② Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine

    Kirjeldus:

    Materjal: vaik

    Suurus: nagu pildil näidatud

    1 X Vaik Pardid Haned Kaunistused

    Me Laev Maailmas (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO).Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Saadame paki Hiina õhu kaudu postitus.Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte -, siht-ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 20 tööpäeva (4 nädalat).Allpool on tarneaeg kogumise kvantitatiivseid andmeid:

    Me võtame e-Posti taotlused tagastab 7 tööpäeva jooksul saavad tellimuse.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Kui te ei ole rahul, kui sa saaksid punkt, tooge see tagasi 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust tagasi juhend enne, kui te selle tagasi.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.Kui toode on defektne 3 kuu, siis saadame teile asendamine ilma lisatasuta, või pakkuda toetuse pärast saame defektne, punkt.Kui punkt on vigane pärast 3 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Me saadame sulle uue pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.villamehed.ee!Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.Kui te ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!Palun Sõnumi meid 9:00am.kuni 18:00. (8 GMT) ning esmaspäevast laupäevani .Kui teil on küsimusi, palun sõnumi meid ja annavad meile võimaluse teid aidata.Kõik sõnumid vastatakse hiljemalt 1 tööpäev (välja arvatud riiklikel pühadel Hiinas).Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal (kaasa arvatud pühapäeviti).


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Vaik Kass Birdbath Polyresin Antiik Aed Lind Vann Kodu Aias Õue Loomade Skulptuurid Ornament Miniatuuri Vaik

    Vaik Kass Birdbath Polyresin Antiik Aed Lind Vann Kodu Aias Hoovis Funktsioon: 1.100% Brand new ja kvaliteetse,Mitte-mürgine,keskkonna-kaitse 2.Kõrge Kvaliteet: Me oleme uhked, et öelda, et me tarnida oma klientidele kõrge kvaliteediga tooteid ja õrn kujunduse igal andmed. 3.Sa ei ole meeles, see paar koerad oma hoovis!Tegelikult, meie Vaik kass Birdbath meelitab linnud, liblikad ja teised soovitav olendid tulevad ujuma
  • €8.54
  • €15.54
  • Seotud

    Angel Pet Memorial Kuju Kass Figuriin Vaik Kodust Väljas Garden Ornament

    Kirjeldus: Armastav Memorial - kaotada lemmikloom ei tunne kaotanud pere liige ja rahulik ingel pet skulptuur on armas mälestus au oma karvane sõber. Kvaliteetne ehitus, hämmastav detail, Iga töö on tehtud alates vastupidav kõrge kvaliteediga vaik, mis on konstrueeritud, et vältida pragusid, kiibid ja pleegib.See lemmikloom kujud peavad taluma iga ilmaga. Sise-kui ka Välistingimustes - Kerge ja saab
  • €5.37
  • €9.75
  • Seotud

    Taime Kaalul Eco-sõbralik Veekindel Puidust Lihavõtted Teenetemärgi Õue Aed Panuse Kodu Aias Kujud

    Kirjeldus: Mida see gnome õue märk teile pakkuda on, et see võib muuta teie aed erilisemaks. See gnome õue märk, mis on kordumatu mustri disain näeb välja nagu gnome istub seene valve oma taimed. See on valmistatud puidust, mis on vastupidav ja keskkonnasõbralik. Pikkus toode on 15.7 cm, laius on 5.6 cm ja kõrgus on 0,4 cm. Seda saab kasutada kaunistada oma aeda. Kirje Nimetus:
  • €2.10
  • €3.90
  • Seotud

    Akrüül Õõnes Läbi Aia Kaunistused Kana Aias Muru Panused Õue Art Decor Väljas Aed Koduses Kana Muna Kaunistamiseks

    [CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Akrüül, Seest Õõnes Välja Kana Kaunistused Aias Muru Panused Õue Kunsti Väljas Aed Koduses Teenetemärgid Funktsioon: 1. Armas Kanad, õrn aia Kaunistused. 2. Sobib muru, aed, aias ja muud kohad kaunistamiseks. Kirjeldus: Värv: Nagu näha Suurus: A: 25x13.6cm/9.84x5.35in B: 25x20cm/9.84x7.87in C: 25.5x14.5cm/10.03x5.7in D:
  • €1.59
  • €3.18
  • Seotud

    Jänes Lihavõtted armas jänku lillega Põhk Põhk käsitöö jaoks magamistuba, elutuba kodu dekoratiivsed mini desktop käsitöö

    Loominguline Õled Jänku-Kodu Kaunistamiseks --- Kaasas ilus pärg kaunistatud, kolmemõõtmeline punumine, peen töö ja vilgas poos kaunistamine vaatad rohkem erksad ja looduslikud, ja kolmemõõtmelise tunne on tugev.Tugev ja vastupidav, tekstuur on reaalne.See teos on elegantne ning värviline, koos ilu read ja kuju. See on ideaalne kodu kaunistamiseks.Hoolikalt poola üksikasjad iga tagamaks, et toode,
  • €5.89
  • €6.20