6tk Cooking Tööriistad Määratud Non-Stick Cooking Lusikas Spaatliga Kulp Silikoonist kuumuskindel Koor Kaabits Köök Tööriistad

  • €8.34
  • €13.02
  • On laos
    SKU w115940

    6tk Cooking Tööriistad Määratud Non-Stick Cooking Lusikas Spaatliga Kulp Silikoonist kuumuskindel Koor Kaabits Köök Tööriistad

    Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

    100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

    Stiilne riistad, mis aitab oluliselt suurendada oma köök decor.Soojuse tõend, turvalise ja stabiilse temperatuuri -40 Celsiuse järgi 260 Celsius/500 Fahrenheiti järgi.Mittetoksiline, lõhnatu, non-stick,ei vaalentaa.Ei kiip crack mõlk või rooste, ei kriimusta teie anum

    [Tugev, Vastupidav] -core, et pakkuda täiuslik tasakaal, tugevus ja paindlikkus.See annab selle nõude tasakaalustatud kaal ja fantastiline tugevuse ja vastupidavuse, hoida spatulas alates painutamine või deformeerumine.Need riistad püsib ilusa ja kesta aastaid.

    [Ergonoomiline Disain] - Kui spatulas on ergonoomilised käepidemed, mis aitavad teil hoida ja grip kolm vahendit õigesti.Täiuslik abi lihtne segades, kantimis -, segamis-ja muud keetmine ja küpsetamine meetodid.

    [Easy Clean] - Õmblusteta disain, vasak ole ruumi bakterite kasvu.On lihvitud pind muudab spatulas vaba, alates toidu nakkumise, mistõttu on lihtsam puhastada. 100% nõudepesumasin ohutu materjal, nõudepesumasin safe, külmik, ohutu ja mikrolaine sõbralik.

    Spatulas, mis sisaldavad mitte-stick pind, paindlikkust ja võimet taluda kõrget kuumust, pakkuda tervist, ohutust ja mugavust, oma köök ja elu.Nad on fantastiline ja oluliste toodete kaasaegne köök.

    Unikaalne Disain, Suurepärane Värv, Ohutu Kvaliteedi ja Non-Stick.Fantastiline Kingitus ja Isiklikuks Kasutamiseks.

    Non-Stick & Lihtne CleanThese spaatliga komplekt on non-stick ja lihtne puhastada.Disain lihvitud, see kaitseb teie köögitarbed igast kriimustuste ja saab kergesti pesta käsitsi või nõudepesumasinas.

    See on mitmekülgne komplekt.Kas sa oled küpsetamine või keetmine, skrambleerimise või segamine, flipping või kokkuklapitavad, a heatproof silikoonist spaatel on ideaalne tööriistad teile.

    Saate kasutada neid teha kook või suupisted, harjamine õli, liha, või, leib, segades toitu kausis ja sega-praetud toit.

    naudi oma õnnelik cooking ja küpsetamine aega koos pere või sõpradega.

    Materjal:Silikageel

    värv:Punane

    Pakendi Sisu:

    1 x Suur spaatliga (27.2 cm)

    1 x suur kaabitsaga (27.2 cm)

    1 x spaatliga (24.2 cm)

    1 x väike spaatel (21cm)

    1 x väike kaabitsaga (21cm)

    1 x õli, pintsel (21cm)

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

    Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    22 Tükki Mini Puust Haamri Vasara Raskepärane Mänguasi Hariduslik Mänguasi Poistele Tüdrukud, Purunev Šokolaadi Süda Tööriist

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €5.72
  • €8.94
  • Seotud

    3D Cartoon Maja Seene Aknas Shap Silikoon Hallituse DIYe Šokolaadi Fondant Hallituse Köök Küpsetamine Kook Dekoreerimiseks Vahendid

    Asukoht:Ahjud, Mikrolaineahi ja Külmik Materjal:Mitte-kleepuv Silikoon Värv:Roosa Suurus:Umbes 10.2*8.5*1.2 cm Pakett loetelu:1tk Cartoon Maja Silikoon Õliga Funktsioon: 1.Kvaliteetne ja vastupidav. 2.Kaasaskantav ja lihtne puhastada. Märkus: 1.Tegelik värvus võib olla natuke erinev kui pildil. 2.Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla 0-1cm
  • €2.39
  • €3.99
  • Seotud

    Silikoon Nuppu Kujundid Kook Hallituse DIY Fondant Šokolaad Küpsise Ice-Candy Hallituse Kook Küpsetamine Kaunistus Vahendid Köök Tarvikud

    Kirjeldus: SUUREPÄRASE DISAINI JA MITMEKESISUS-Meie candy hallituse silikoon kuju annab atraktiivse kuju, et sa valida, kui teha maitsvaid roogi. TOIT KLASSI MATERJAL-Valmistatud toidus orgaaniline räni -, toidu-klassi orgaanilise räni kasutada hallituse ei sisalda BPA materjali.Meie non-stick candy hallitus võib vabastada kommi lihtsalt pärast kõvenemise. LIHTNE KASUTADA JA PUHASTADA-Pärast silikoon candy
  • €1.88
  • €4.00