5 Tk(Ilma Raamita) Maastiku Maal Kaasaegse Kodu Decor Lõuend Kunsti Pildid Maali Seinale Maali Prindi

  • €8.86
  • €11.07
  • On laos
    SKU w119990

    TERE tulemast minu poodi www.villamehed.ee,Kus pakkudes kvaliteetset 100% GARANTEERITUD Prindi maalitud lõuend maalid .tasumata hinnad koos esimese KLIENTIDE hoidmine on meie peamine eesmärk.Täname, et olete tulemas.

    24 tunni\\\\\\\ \ 's online (ootan teie nõuandeid)

    Materjal, Lõuend Print koos Linane/Puuvillane Kõrge kvaliteediga Materjali .Kvaliteet reiting AAA+ Kõrge kvaliteedi.Venitatud ja raamitud Venitamata (valtsitud toru) osta: nr raamitud.

    Venitatud (raamitud tagaküljel,valmis hang out of the box) osta: koos raamiga.Klienditeenindus Saame kohandatud mis tahes suurusega teie jaoks, ja me saame seda teha custom lõuend trükib liiga, sa lihtsalt vaja, et saata meile kõrge resolutsiooniga pilti.Suurus 30x40cmx2+30x60cmx2+30x80cmx1 Laevandus Laevandus, kuidas saab valida allpool piority.

    1. Hiina Post Air Mail

    2. EMS Tarneaeg 1. Hiina Post Air Mail: Tavaliselt 15 - 50 päeva, kuid Brizal võib-olla on vaja 2 kuni 3 kuud.Kui te ei saa oodata nii kaua, palun ära osta seda või valida muu kiire shipping viisil.Aitäh!

    2. EMS: 7 kuni 10 päeva

    1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

    3) Kui sa saaksid\\\\\\\ \ 't kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

    2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

    3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

    4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

    5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

    7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

    2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

    3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.villamehed.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

    4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

    1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

    2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

    Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.villamehed.ee!

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

    See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    5D DIY Täielik Teemant Maali ristpistes Diamond Tikandid teretulnud Mosaiik Diamond Kodu Kaunistamiseks

    Funktsioon on Täis Ruut/Ring diamond maali Taotlus kodus/hotellis/kontori kaunistamiseks & kingitus Värvi Kogus 25-60 Värvid Umbes Puurida 100% Täis ruudu/ringi puurida Eelis kui teemandid ei piisa, võite meiega otse ühendust võtta .meie pood on saata teemandid teile tasuta , siis me laeva välja, et sa nii kiiresti kui võimalik. Umbes Raam Raamita, kui olete valmis
  • €4.25
  • €6.54
  • Seotud

    Põder Alusel Kuu Kuldne Sulin Plakat Põhjamaade Abstraktse Seina Kleebis Pilt Kunst Prindi Kodus Elavate Lõuend elutuba, Köök De

    modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center
  • €1.87
  • €3.66
  • Seotud

    Modulaarne Lõuend Kunsti Plakatid 5 Tk Joogid Prindib Maali Seina Raames Pildid Elutuba Kodus Maastikku Loominguline Decor

    WELCOME! Our store provides high-quality 100% GUARANTEED print painted on canvas paintings, competitive price along with 24-hour CUSTOMERS CARE . If you have any query, please feel free to contact us.We are looking forward to your advice! Thanks for your coming! Material Canvas Printings with Linen/Cotton High quality Material . Quality Rating AAA+ High quality Our 3
  • €5.11
  • €10.22
  • Seotud

    Arctic Monkeys Tina Metallist Märk Seina Decor Lõbus Dekoratsioon Kodu Köök Baar Tuba, Garaaž Retro Plakat

    Märkus: Retro-stiilis tina on märgid rusteffect, märkus päris rooste.See oli tehtud sihilikult. 1. Eelnevalt puuritud 4 auku easyhanging.Mitu installi meetodeid, täiesti sinust 2. Valmistatud tina metallist.Veekindel,kvaliteetne tin märgid on väga sobiv kasutamiseks välistingimustes 3. Toode on neli kokkuklapitavad servad toensure ohutus 4. Sobib paljudesse kohtadesse, eriline andunique
  • €8.26
  • Seotud

    Videvik Seascape Plakat ja Print liivarand Seina Art Maali Nordic Lõuend Trükkimine Pilt Kodu Interjöör Magamistuba Decor

    Tere tulemast minu poodi, mis pakub 100% tagatud kvaliteet maalid.Mõistlikud hinnad ja kliendi tähelepanu on meie peamised eesmärgid. Võite panna, et otse ja me printida ja korraldab kättetoimetamise nii kiiresti kui võimalik.Kui teil on küsimusi, võite võtta ühendust klienditeenindusega. Märkus 1. Raamita ! ! !Ainult lõuendile maali! 2. Kui teil on vaja teine suurus, võtke meiega ühendust
  • €17.03
  • €27.91