RINGI Ripats kaelakee, Kõrvarõngad komplekt 925 komplekti nael kohandatud Euroopa luksus setsCZ Luksus Ms. tüdruk Pulm

  • €18.86
  • €34.92
  • On laos
    SKU w121357

    Esimest korda hulgi-200 jüaani alates partii või partiid (see võib olla erinevaid stiile, iga tükk 1) ()

    Teist korda täiendamise, piiramatu kogus piiramatu kogus.

    Kui te ei ole rahul hulgi hind 50 jüaani maksma proovi, proovi tasu $50 saab üle kanda järgmisesse makse kasuta Aitäh

    Toote tutvustus

    Toode värv: (füüsilise laskmine, kui on värv, palun võta tegelik toode)

    Toote suurus: Ring: 17*19 Ripats: 18*27 kõrva Ding: 17*17

    Toote kaal: Ring: 5.2 g Ripats: 2.56 g Kõrvarõngad: 6.68 g

    Toote mosaiik: ring peamine kivi: 8*10 Asetäitja kivi: 32 ripatsid peamine kivi: 8*10 Asetäitja kivi: 32 kõrvad Ding peamine kivi: 8*10 Asetäitja kivi kohta:

    Toote materjal: toote hind on keskkonnasõbralik, vask, pinna katmine 18K plaatina, kõrge, kvaliteet, ei ole lihtne muuta värvi

    Ripats ei sisalda kett, sa pead minema ühte ketti saab

    toote Pakend: Opp kott

    Toote iseloom: ühtegi sõna trükkimine (klienditeenindusse)

    Meil on igasuguseid tooteid kaupade Toetada segatakse partii kohta; Teretulnud küsima

    Tarne Umbes

    Toetust segatakse partii, 4 päeva enne makse saamist päeval kohaletoimetamise rohkem logistika valikud on saadaval, võite võtta ühendust vajadust selgitada kasu EMS!

    Toode on läbimüüdud

    Kui toode on out of stock, ei ole kahtlust, et ettevõtte tooteid ei ole laos, oluline on, kas puudus on kaupade täiendamise riiulid.Ameerika Ühendriikide ja Ameerika Ühendriikide laadida tooted kohapeal on tootmine ning hulgimüük tooted, kindlasti täis niipea kui võimalik.Divisjon on spetsialiseerunud hulgimüügi ehted, aastaid füüsilise hulgimüük, hulgimüük kliendibaasi kodu-ja välismaal stabiilsed, et kiirus on iga toote saadetised on suhteliselt kiire.

    Toode on väga murelik, et kaupade, palun pildistada tooteid enne ühendust klienditeenindusega töötajate arvu määramiseks oma tooteid (ühendust, kui tarne päev) kinnitas kaup, kuid pro ja ei tasu kättetoimetamise, ei saa me garanteerida teist päeva jooksul või pärast kaup on endiselt keeruline Paul Oh, teised kliendid on maksma kohaletoimetamine, ma loodan, et vanemad, kes saab aru.

    [osta]

    märkused 1: füüsilise pilt on viide ainult meie kaup on võtnud lahke.Kuid kuna laadi looduslik pärl ei ole midagi erakordset, kui seda teeb alkohol on täiesti nii ja kui sarnased nagu kaks herned, pildi kontrastsus pärl värv võib pisut erinevad, kuid mis on samal tasemel peenuse.Ekraani seaded, pildistamise nurk, valgus, jne.põhjustab ka mõned vead, nii et beebi on selline ülimuslikud!Kui teil on erilisi nõudeid, palun võtke ühendust jõukas enne.

    See pood Tulistada kõik fotod toodete professionaalne fotograaf, hilja hoolikas remondi süsteem ja värvi reguleerimine, püüa olla kooskõlas tegeliku kauba, kuid kuna pildistamise valgus, nurk, värv kõrvalekaldumine, värv üksikute kognitiivseid erinevusi võib viia füüsilise, seal on mõned värvi fotod, lõpliku värvi, tegelik toode on ülimuslik.Palun tehke hoolikalt valitud enne ostu meie klienditeenindusega.Värv küsimusi ei tunne, kui põhjused asendamine.

    2, Sest pilt ei saa võrrelda füüsilist on suhe, nii et enne ostmist, palun lugege toote kirjeldus suurus suuruse võrdlemine ja siis otsustasin osta.

    3: shop iga päev suure hulga kaupade jaotus -, lao-saab igal ajal muuta, kui tegemist ei ole kaupade, palun anna mulle andeks!

    4

    ++100%

    925

    3

    3---

    72

    QQ

    1

    a

    b

    c

    d/

    2

    3

    4/

    3

    4 :

    a

    b

    c 3

    d


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kooli penaali Cactus penaali Suure jõudlusega Õpilaste Tõmblukk penaali Kooli kontoritarvete Kingitus Kirjatarvete

    Värske Ja Armas Cactus penaali Suure jõudlusega Õpilaste Tõmblukk penaali Kooli kontoritarvete Kingitus Kirjatarvete Omadused: Valmistatud vastupidavast canvas, sobib üliõpilastele või kontoritöötajad. Suure Mahutavusega Disain, Armas ja loominguline mustreid võib esile oma isikupära. Erilise kujunduse teeb neist hea kingitus oma lastele või sõpradele. Tehnilised andmed: Materjal:
  • €0.26
  • €0.60
  • Seotud

    Värvikas Küünte Salong Home Decor Seina Kleepsud Elutuba, Magamistuba Art Decor Tapeet

    Kallis klient!Tere tulemast! Me oleme professionaalne tootja Vinüül Lõikamine decal kleebis . O ur kleebised vastu hiljemalt Hiina kleebis tehnoloogiat, mis tagab, et kleepsud on puhas värv, läbipaistev ja ilus välimus. Meie kleebised on väga mugav kasutada ja ei ole lihtne olla kahjustatud transportimise ajal. Meil on võimalik pakkuda erinevaid moe disaini ja personaliseeritud toodete
  • €1.62
  • €2.31
  • Seotud

    Mood ROOSA Käekott Suure Mahutavusega (Naiste Tüdrukute ROOSA õlakott Shopping Käekott Kott reisikott Pearl Crossbody Kott

    Omadused: 100% täiesti uus ja kvaliteetne.Tema eriline disain teeb sa vaatad unikaalne.See on hea kingitus oma väljavalituks,perekond,sõbrad ja töökaaslased.Ideaalne hoidmisega kui reisi-ja äri.Kaal: 0,2 kg Mõõdud :48*38*15cm Suurus: 1 toll = 2.54 cm, 1cm =, milleks on 0,39 tolli Märkus 1: Seal võib olla veidi erinev värv, sest arvuti monitori seaded.Lisa 2: Mis vahe mõõtmise meetod, palun lubage 1-3 cm kõrvalekalle.
  • €16.07
  • €32.13
  • Seotud

    Väljas Jalgrattasõitu Kingad Meeste Sapatilha Ciclismo MTB lisada Pedaalid Naiste Tossud Professionaalset Jalgratta Kingad Self-Locking Mountain Bike

    Märkus 1 : Palun vali suurus vastavalt teie jalalaba pikkus. Märkus 2 : Talla Pikkus = sisetald pikkus -(1 ~ 1,5) CM Me saadetud kingad kohaselt Eur suurus , Kui te leiate, seal on 3 riiki kingad suurus, vaid kasutada Euroopa suurustabelit, et kontrollida kingad olete saanud, teiste riikide 2 suurus võib ignoreerida Märkus 4 : Seista sirgelt paber, mark punkte pikima ees varvaste ja kanna, pikkus kaks
  • €24.52
  • €40.85
  • Seotud

    1TK Beebi Cartoon Rätikud Beebi Poiss, Tüdruk Tütarettevõtjate Supelda Söötmine Nägu Washcloth Pühkige Lapiga

    Uued ja kvaliteetsed Mudel:baby tütarettevõtjate Vanuserühm:Lapsed Materjal:puuvill Tüüp:Nägu Rätikuga Muster Juhuslik saadetud Muster Tüüp:Multikas Pakett Sisaldab:1tk
  • €0.43
  • €0.63