Kontori Tool Valus Pad Tailbone Valu Coccyx Kaitseklapp On Kaasaskantav Hingav Täispuhutav Istmepadja Istub Lennureis Koju

  • €4.06
  • €4.96
  • On laos
    SKU w12509

    Omadused:

    Materjal: Valmistatud flokeerimine ja PVC, mugav ja hingav ning lihtne puhastada.

    Kaasaskantav: Täispuhutavad istme padi on kerge, lihtne ühendada ja tõhus.Kui tühi,õhu padi voldid üles võetud üsna väike ruut saate toss oma rahakott, carryon või reisikott.

    Leevendab valu:Padi mugavalt vabastab surve stressis lihaste vigastuse tõttu või istme surve.vähem valu, halb puusa ja tagasi.

    Mitmeotstarbeline:See istme padi on parim, sest kontori tool, ratastooli, auto,veoauto juht, rong,lennuk reisimine,rasedus-ja istmepadja,operatsioonijärgset taastumist

    Värvid: Seal on sinine, roheline, roosa, hall nelja värvi saab valida, peab üks teie jaoks

    Spetsifikatsioon

    Tüüp: 1, 2

    Materjal: Esineb, pvc

    Värv: Sinine, roheline, roosa, hall

    Flokeerimisega paksus: Umbes 0.55 mm/0.02 tolli

    PVC paksus: Umbes 0,3 mm/0.01 tolli

    Size(L x W x H): Umbes 40 x 38 x 6cm/15.7 x 15 x 2,4 tolline

    Komplekti kuulub:

    Valik:(Tüüp 1)

    1pc x Täispuhutav Istmepadja

    Valik B:(Tüüp 2)

    1pc x Täispuhutav Istmepadja

    1pc x õhupump

    Märkus:

    1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte,kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.

    2.Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 2-4cm erineb tõttu manual mõõtmise riided, tänu Kõikide mõõtmise cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli

    1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    1) KOGU MAAILMAS SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

    DHL UPS, TNT, FEDEX võtab aega 3-7 päeva ,EMS võtab 8-12 päeva.Post air mail tuleb 2-8 nädalat.Kuid nad kõik on sõltuv riik, mis on tarnitud.

    2) TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

    2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

    3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja Mugav ja Mugav Laps Istub Padjad Toetavad Tervislik Areng Laste - See loob piirkonda, kus lapsed saavad lustida istudes, lugeda oma raamatuid ja mängib oma mänge. - See võtab kuju vastavalt keha struktuure. - See on mugav ja mugav toode, mis toetab tervete luude laste arengut. - See on kvaliteetne toode,
  • €76.62