2021 Suvel Hot Müük T - Särk Uus Meeste V-Kaelus Tops Tee Särk Slim Fit Lühikesed Varrukad Tahked Värvi Vabaaja T-Särk

  • €5.46
  • €10.71
  • On laos
    SKU w128058

    2021 Suvel Hot Müük T - Särk Uus Meeste V-Kaelus Tops Tee Särk Slim Fit Lühikesed Varrukad Tahked Värvi Vabaaja T-Särk

    Toote Kirjeldus:

    Suurus : S M L XL 2XL

    Materjal : Polüester

    Muster : Tahke

    Värv :Nagu Pildil Näidatud

    Umbes värv: Nagu youl teada, eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.Umbes suurus: 1. Palun kontrollige suurustabelit hoolikalt, enne kui osta üksus, kui te ei tea, kuidas valida suurus, võtke ühendust meie klienditeenindusega 2. Palun lubage 2-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine. (1cm=, milleks on 0,39 tolli, 1 toll=2.54 cm) 3. Valida suurem suurus kui teie suurus kahe suurused.

    1.KOHTA TAGASISIDET

    1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte .ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.

    2. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside või ei üksikasjalik hinnang .Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.

    2.UMBES LAEVANDUS

    1. Koostamise Aeg: meil on vaja 2-3 tööpäeva jooksul valmistada oma järjekorras vastavalt meie arvukad tellimused iga päev.

    3.UMBES TAGASI VAHETADA POLIITIKA

    Meie e-poes ei müü põhineb oma suurepärase disaini ja tõestatud töökindlus.Nii et kvaliteet on tagatud.Ka meil on QA meeskonna proovile teie tellitud tooted on korralikult enne, kui nad on pakitud ja saadetakse teile.Kuid sa pead veenduge, et teie kleit suurus hoolikalt enne ostu .

    Attent: me ei saa nõustuda vahetada või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud.

    Järgmine teave on vajalik, kui te kajastama probleemi:

    *Tellimuse number

    *Elemendi SKU number

    *Pilt on defektne,

    Kui teil on mõni küsimus seoses tagasipöördumise poliitikat, siis palun võtke meiega ühendust!

    4.MEIE GARANTII

    Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu, saate tagastada või vahetada oma punkte 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.

    Palve:

    1. Esemed sai 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.

    2. Punkte saanud kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis.

    3. Tagasi laevandus tasu tasub ostja.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Sportlik Kolledži Spordi Tee Meeste

    Soe Kiire 1. Tänu arvuti monitori ja tegeliku pildistamise heledus ja muudel põhjustel, seal on teatud värvi erinevus.Palun vaadake lõpliku värvi, et meie tegelikke kaupu.Palun seda teadma, enne kui sa seda osta.Aitäh! 2. Enne maksate selleks ,veenduge, et teil on pakkuda õige kohaletoimetamise aadress, Postiindeks ja telefon.Kõik esemed on ainult vedada, et kohaletoimetamise aadress, kui teie.Aitäh ! Umbes
  • €5.56
  • €9.27
  • Seotud

    Suvel Lühikeste Varrukatega Puuvillane 2008 11 Sea Doo Rxp Jet Suusataja Pwc Klassikaline Kontuur Disain Tshirt 011841

    Kallid kliendid Pakume kõrge kvaliteediga teenust. Kohaletoimetamise otse tehasest. Pakume teile uudne stiil disain ja tilk laevandus. Kui teil on vaja müüa oma tooteid, pakume teile pildid ilma vesimärk. Me nõustuda ka DIY kohandada stiil, palun võtke meiega ühendust.Aitäh. Kui soovite osta suures koguses, palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga! Veenduge,
  • €5.75
  • €6.05