Klaasist Pott, Kastrul koos kaanega kuumuskindel Pajaroog Klaasist Pott Cooktop Ohutu Pasta-Makaron, Supp, Piim, Beebi Toidu 900 ml UUS

  • €11.52
  • €23.02
  • On laos
    SKU w128571

    Omadused:

    1. Tervislik Valik: klaas Kastrulis komplekt on valmistatud toidu-klassi kõrge boorsilikaatklaasist, mis on ohutu ja mittemürgine, ja tervemad, kui plastikust või roostevabast terasest köögitarbed.

    2. Kuumuse ja Külma Vastupidavus: Meie klaasist kaas talub ootamatu kõrge temperatuur ja ootamatu külm, ja võib kasutada gaasi pliidid, sügavkülmikud, mikrolaineahjud ning köögitarbed.

    3. Läbipaistev Klaas Köögitarbed: Teil on võimalik kergesti jälgida toiduvalmistamise protsessi eemaldamata kaane lukustamine maitse, soojust ja niiskust toitu.

    4. Peen Kujundus: klaasist pott võtab transparent gradient värvi, lihtne kiri kaunistamiseks ja anti-põletushaavu hakkama.See on ilus ja meeldiv, klaas köögitarvete komplekt.

    5. Sobib: Suurus: umbes 13cm/5.12 tolli, võimsus 900 ml, sobivad väga hästi imikutoit, piim, maitseained, instant makaron teha, eriti sobib inimestele, kes vajavad, et kontrollida toiduainete tarbimine.

    Tehnilised andmed:

    Nimi: Kalle Värvi Klaasist Purk

    Materjal: kõrge boori klaas

    Suurus: umbes 13*13cm/5.12*5.12 tolli

    Võimsus: 900 ml

    Brutokaal: umbes 520g

    Sobib: gaasi ahi, induktsiooni pliit ja elektripliit keraamiline pliit, jne.

    Pakkeleht:

    1*Klaasist Purk

    Märkus:

    On soovitatav, et väikse ekraani režiim nutitelefonid jooksul 6,5 tolli, ja suur ekraan režiimi telefonid üle 6,5 tolli.

    Makseviisid:

    Sa saad teha maksmise kasutades mis tahes eespool nimetatud meetoditele ja pls maksta 3 päeva jooksul pärast seda, kui teie tellimuse.Teie makse kontrollib www.villamehed.ee 24 tunni jooksul ja teeme tellimuse, kui see on valmis.Kui sinu tellimus on suletud, kuna turvalisuse kaalutlustel, peate esitama nõude www.villamehed.ee.Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise lepingu või vahendus töödeldakse kohe ja tavaliselt võtab aega umbes 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.Laevandus ja pakend:Kõik esemed, mis on kontrollitud ja samuti pakitud enne shipping.Tellimused saadetakse piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist on lõppenud.Kaal pakendis kaudu normaalne postitus on piiratud 2kg.Saadame eraldi, kui kaal on üle 2kg.Tavaliselt see võtab umbes 15-60 päeva ja võib olla natuke enam, et mõned tühermaale.Saate valida, kiire kohaletoimetamine meetod, kui sa tahad saada pakett varem, ja seda sa pead maksma laevandus tasu.Tagastamine ja Tagastamise:Me saata või raha tagasi, kui on pakk on kaduma läinud, kahjustatud transiidi, või said vale kauba.Palun ärge kartke võtke meiega ühendust ja me oleme õnnelikud, et aidata.Tagasiside:Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivne tagasiside, meil on väga teretulnud.Kui midagi on valesti, palun võtke meiega ühendust, enne kui lahkuda tagasisidet ja me püüame oma parima, et aidata teil, kuni kõik on hästi.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    12mm Silikoon watchband naiste Sobib Swatch LW143 LB131 LB170 LS115 LL119 pikk lasteasutused kella rihm

    12mm Silikoon watchband naiste Sobib Swatch LW143 LB131 LB170 LS115 LL119 pikk lasteasutused kella rihm
  • €8.51
  • Seotud

    Blusas Femininas Uus Naiste V-Kaeluse Tahke Puuvillane Pluus Tops Seksikas Mood OL Pikk Varrukas Särkpluusid 3 Värvid

    Blusas Femininas Uus Naiste V-Kaeluse Tahke Puuvillane Pluus Tops Seksikas Mood OL Pikk Varrukas Särkpluusid 3 Värvid Toote Kirjeldus: Suurus :S M L XL 2XL Materjal : Puuvill Muster : Tahke Värv :Nagu Pildil Umbes värv: Nagu youl teada, eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte. Umbes suurus: 1. Palun kontrollige
  • €5.49
  • €10.77
  • Seotud

    Mootorratta Klastri Nullist Kaitse Kile Ekraani Kaitsekile Jaoks-BMW F900R F900XR F 900 R F 900 XR 2020

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €2.66
  • €4.23
  • Seotud

    Padjakate Geomeetrilise Abstraktse Padjapüür Kodus Padja Kate, elutoas Diivan Dekoratiivsed Padjad Katavad 45X45CM

    Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust! Easy care: Masin pesta külma eraldi, õrnalt tsükli ainult, kasutage neutraalset pesu pesuaine, ärge valgendi.Pea meeles, mitte pesta padjapüürid erinevad riided koos. Laialdane kasutus: Sobib voodi, diivan, asukoht, auto, jne., hea teenetemärgi sügisel kodu kaunistamiseks.Sa võid osta seda ise või anda see, et sugulased ja sõbrad nagu kingitus. Kirjeldus: Kasutamine:Sisetingimustes
  • €10.66
  • €19.03