Aed kiirliitega Release Vee Vooliku Liitmikud Plastist Pistikud, Meeste & Naiste 3/4 Tolline GHT 10tk

  • €4.98
  • €7.55
  • On laos
    SKU w129332

    Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

    Aed kiirliitega Release Vee Vooliku Liitmikud Plastist Pistikud, Meeste & Naiste 3/4 Tolline GHT 10tk

    Kiire Ühendada ja Lahti - ilma probleemideta kruvimiseks ja unscrewing lisada & dettach ühe klõpsuga viisil.Säästab aega, ja paneb sind tõhusam.Pesumasin sees lõnga saab tõhusalt vältida leket.Kolm valget pandlad vältida seljas ja kukkuda pikema kasutusea.Sujuv Paigaldus - Ei ole keeruline installi.Lihtsalt ühendage Adapteri ja Lõpuks Pesa soovitud osa, nagu kraan, jootmise vahendid või lõpu osasse.

    Palun vaadake pilt või kirjeldus konkreetseid samme.3/4 tolline GHT Universaalne Suurus - Mees 3/4 Tolli ja naiste 3/4 Tolline vee voolik connectors sobib igat tüüpi kiire ühendage voolik, segistid ja jootmise seadmed surve pesurid ja kiire ühendage vooliku liitmikud võib töötada täiesti ükskõik 3/4 tolline GHT vooliku ots ja pihusti.

    Voolik kiirliitega on oluline osa jootmise seadmed,mis on oluline tagada, et kõik oma aia lilli ja köögivilju saada niiskust, mida nad vajavad.

    Pistikud lisada kiiresti ja on lihtne kiiresti lahti.Koos lihtsalt tõmba saab võtta liitmik sirge maha ja siis lihtsalt uus ühte kohta.

    Pistikud võib manustada kahe pikkusega voolik koos, nii et saate suurendada pikkus oma voolik üldine ostmata suur pikkus (säästes ruumi ja pakkimine ära aja järgi) ja nad saavad teha seda super kiire ja lihtne lisada pihustid ja pihusti manused peale oma voolik.See viimane teeb lihtsaks vaheldumisi mister, millega teie taimedele või suunatud düüsi pesta sinu autot.

    1. Standard 3/4 tolline aias vooliku ühendus

    2. Tugev ja vastupidav pistik

    3. Täielik kiire ühendage süsteem

    4. Töötab 3/4 tolline Aia Voolikud, Sprinkler-ja Pihustid

    5. Ei ole keeruline installi.Teeb sind tõhusam.

    6. Aitab teil säästa palju aega ja teha nautida lihtsat jootmise tööd

    Kuidas Paigaldada?

    Samm 1: Ühendage Kraan Adapter oma kraan.

    2. samm: Aseta Kraan Lõpuks Pesa peale Kraan Adapteri ja kinnitage naine lõpuks voolik Liides.

    Samm 3: Ühendage Toode Lõpuks Pesa mees lõpuks voolik.

    Samm 4: Kinnita Toode Adapterid teie jootmise vahendid, sealhulgas pihustid, wands ja sprinkleri.

    Siis lihtsalt kiiresti ühendada jootmise vahend peale voolik.

    Kirje Tüüp: Kiire Voolik Connectors

    värv:roheline

    Materjal:plastik

    Pakendi Sisu:

    2 x naiste vooliku ots pistikud

    2 x mees vooliku ots adapterid

    4 x mees kraan adapterid

    2 x naiste kraan pistikud

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

    Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    20pcs Akvaariumi Selge iminapp Lennufirma Toru Omanikud Klambrid, Pitskruvid

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €1.46
  • €2.24