2018 uue kujunduse laser cut ilus veiniklaas koht kaardi omanik pulmad ja pidu

  • €30.67
  • On laos
    SKU w12967

    2015. aastal uue kujunduse laser cut ilus veiniklaas koht kaardi omanik pulmad ja pidu

    Täname, et külastasite meie poest!!

    meil on peamine paber käsitöö-tootja Hiina, tegeleb Pulm kutse, kaart, Sünnipäev õnnitluskaart, Salvesta kuupäev kaart,RSVP kaardi, candy box, cupcake wrapper, koht kaardi ja nii edasi!!

    Meil on hea meel ka oma disaini!!

    Kirjeldus:

    Kirje nimetus

    koht kaardid

    suurus

    7.6*8.9 cm, kohandatud suurus on ok

    materjal

    250g pearl raamat ,250g, 230g ja 180g värvi paberist või 230g dermatoglyph raamatu(rohkem erinevaid raamat võib pakkuda vastavalt oma nõuet)

    Technic

    laser cutting

    pakkimine

    25 tk/oppbag, pakkida kõik opp kotid standardi eksport karpi.

    OEM

    Pakkuda.Kõik tooted on konstrueeritud ja valmistatud ise.Muidugi, me tervitame teie kujunduse!Suurused, värvid ja materjalid saab muuta vastavalt teie soovidele.

    Logo

    Tasuta kujundus, Kliendi logod on kättesaadavad.

    PAK

    300pcs/kirje, Segatud, et on ok.

    Värv

    Valge, kuld, hõbe, kollane, punane, roosa, lilla, järve sinine, helesinine, oranž, beež, hall, roheline, pruun,tumepunane,jne.Erinevaid värve saate valida

    Tootevalik

    Meil on eri tüüpi laseriga lõigatud paberi kasti, cupcake kiletajad, jõulukaunistused, asukohakaardid, tundsin coster ja nii edasi.Ja me ette näha, töötlemise teenused.

    tarneaeg

    Kiire tarne, see on tehtud ühe täpselt, et kogus.

    Palju muud kujundused on saadaval.Ütle mulle oma nõudlust.Lihtsalt ootab teid!

    Proovid:

    Meil on üks kõige professionaalne tootjad Hiinas ja toota igasugu cupcake kiletajad,pulmad box,kingitus juhtudel,cupcake voodrid,koht kaardi asukoha kaarti,kutse, kaart,aitäh kaart,ja nii edasi.Lisaks on OEM ja kohandatud .Me saame tagada, et pakkuda teile parim hind,kõrgeim quanlity,ja lühikese tarneaja .

    Kirjeldus on järgmine:

    1. Tootmise ulatus:

    Igasugu cupcake kiletajad,pulmad box,kingitus juhtudel,cupcake voodrid,koht kaardi asukoha kaarti,kutse, kaart,aitäh kaart,pulmad dekoratsioon ,pool tarvikud,ja nii edasi.

    2. Materjal:

    250g pearl raamat, 250g, 230g ja 180g värvi, paberi valiku.

    Tunda rannasõidulaevade, puhkus kaunistused,puit,PET,PVC,Akrüül,kook PET šabloon,jne.

    3. Design & Size:

    Rohkem kui 100 erinevat stiili laser cutting käsitöö saab valida.Erinevad Suurused Ja Disain Oma Valikuid,OEM ja KOHANDATUD on Vastuvõetav.

    4.Tehnika:

    laser cutting/3D

    5. Värv:

    Meie Eelised

    1. Me oleme professionaalne tootja

    Meie tehas asub Jinan linna rikas kogemus ja kõrge reponsibility.Oleme teinud koostööd kogu maailmas, sealhulgas USA-s, Euroopas, Austraalias, Aafrikas, Aasias ja paljud teised aastakümneid.

    2. OEM teenus on vastuvõetav

    Tere OEM teenust ja kohandatud disainilahenduste on vastuvõetavad ka meile.Kui teil on mingeid idears või mõtteid, mida sa tahad, sa ei ütle meile, ja me teeme kujunduse te proovige oma parima, et täita teie rahulolu.

    3. Hea teenindus

    Pakume kaup hea kvaliteedi, konkurentsivõimelise hinna ja soodne teenus.Pakume erinevate paberist materjalid ja värvid vastavalt oma vajadustele.

    4. Plii aeg ja Kättetoimetamise mõiste

    Kui sinu tellimus on kinnitatud, hakkame teha tootmise kõrge efektiivsusega.Tavaliselt meie teostusaeg on 20-35 päeva, muidugi see sõltub kogus lõplik järjekord.

    Me pakume kolme tüüpi kohaletoimetamise tingimused: 1)express, mis sobiks väike, et 2)õhu, mis sobiks kiire ja väike, et 3, kohaletoimetamine, mis sobiks suur järjekorras.

    Me coorprate DHL, TOLL jne express ettevõtted.Teie kaup on sended, et sa ilma puudu üsna lühikese aja jooksul.

    5. Hea Märkused

    Peaaegu kõik meie tooted on hea kommentaaride meie klientide pärast reveiving neid, ning enamik meie kliente nõudma rada tellimusi meile aastaid.

    Siiralt loodan, et luua pika-aja ärisuhted teile, tere teie päring!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Tuletõrjujad Tulekahju Veoauto Pool, Ühekordsed Nõud Set Paber Plaat Cup Lastele Sünnipäeva Teenetemärkide Baby Boy Puhkus Pool Decor

    Lugupeetud ostjad: 1. esemed kogus on näidatud valik pilte, saate valida, mida sa vajad. 2. paljud teised objektid umbes autode minu pood ja sa saad otsida poest, või võite saata pilte meile, kui te ei saa searcrh objekte, mida on vaja. 3. kui sul on veel küsimusi, võite meiega ühendust võtta.
  • €1.73
  • €2.09
  • Seotud

    100 Tk Ühekordselt kahvel ja lusikas mini plast kahvel ja lusikas magustoit jäätis Kook kiirtoidurestorani pulm kodu poole

    100 Tk Ühekordselt kahvel ja lusikas mini plast kahvel ja lusikas magustoit jäätis Kook kiirtoidurestorani pulm kodu poole Kirjeldus: 100% Food grade täiesti uus ja kvaliteetne. Materjal: söögi PS Suurus: 11.5x3.3cm(4.5x1.3inch) lub. Värv:1.must/2.Sinine/3. roosa/4.roheline /5.segatud värv Märkus: 1.Palun lubage natuke suuruse ja Arvu vea tõttu käsitsi mõõtmine. 2.
  • €11.69
  • €18.25
  • Seotud

    1 Komplekt Roosa/Sinine Soolise Paljastada Isiku Õhupallid Poiss Või Tüdruk, Ühekordsed Nõud Baby Shower Sünnipäeva Kaunistamise Tarvikud

    1 Komplekt Roosa/Sinine Soolise Paljastada Isiku Õhupallid Poiss Või Tüdruk, Ühekordsed Nõud Baby Shower Sünnipäeva Kaunistamise Tarvikud Jälgige meid, et nautida Fännid Eksklusiivne Allahindlus Stiil:Nagu pildil Kogus: Nagu pildil Materail:Nagu pildil Värv: Nagu pildil Teade: 1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.Palun mõista.Veenduge,
  • €0.96
  • €1.06
  • Seotud

    20pcs Tabel Paberist Salvrätikud Xmas Ühekordselt Vanik Trükitud Graafiline Kudede Salvrätikud Käte Paber Kodu Poe Poole

    Materjal: Kvaliteetne 100% Tooraine Puidutselluloos Värvilised: Nagu foto näidanud Salvrätiku Suurus: 16.5*16.5 cm Levinud Lehe Suurus: 33*33cm Komplekti kuulub: 20pcs Paberist Salvrätikud Toidu-grade ,vee baasil tint, nontoxic. Kasutada stseen: Hotel juhul bankett, Tabel kasutada, Kodu kingitus kaunistamiseks jne. Soe Nippi: 1.Palun lubage vähe erineb tõttu manual
  • €4.88
  • €5.95
  • Seotud

    Beauty Salon Ripsmete Sünnipäeva Teenetemärgi Decor Lapsed Ühekordsed Nõud Komplekt Baby Shower Tüdruk Sünnipäeva Tarvikud

    7 tolline plaat 16pcs Lehel 9 tolline 16pcs Paber 16pcs Tass 16pcs Nuga 16pcs Kahvel 16pcs Scoop 16pcs Laudlina 1tk Vimpel 1tk Tõmba lipp 1tk Õled 16pcs
  • €2.04
  • €3.41