Seksikas Pulm Kleidid Ühe Õla Tülli Ja Organza Multi-Kihid Eemaldatav Skrit Pall Kleit Occurence Hommikumantlid

  • €190.89
  • €212.10
  • On laos
    SKU w13093

    TERE TULEMAST MEIE POE

    Oleme spetsialiseerunud tegemise pulm kleit, õhtu kleit ja tarvikud.Meie tehas on rajatud aastaid.Nii et meil on oma täiuslik töötada meeskonnas.

    Meil on disain eliit, professionaalne muster tegijad, õmblejad, seamstresses ja esimese klassi seadmed.I f valite meid, leiad meie tooted on täiesti oma ootusi.

    Tere tulemast meie www.villamehed.ee Pood.

    Kui ma ei ole online, lihtsalt klõpsake Pöörduge Kohe või Saada , siis ma ei saada oma e-posti.

    Ma vastan teie küsimustele nii kiiresti kui võimalik.

    Naudi oma shopping!!!

    Seksikas Pulm Kleidid Ühe Õla Tülli Ja Organza Multi-Kihid Eemaldatav Skrit Pall Kleit Occurence Hommikumantlid

    Märkus: Kohandatud suurus on tasuta.Saate andke meile oma suurust, et sõnum.Kui teil on koht, tellimuse ,siis jäta teade meile oma kohandatud suurus ja värv .Nii me näeme, värvi ja mõõtmiste sa tahad, kui me saame, et.

    Umbes suurus,saate valida standard suurus meie kodulehel või saata meile oma mõõdud,kui soovite, kleit custom made, mida oma suuruse,palun andke meile suurust järgmiselt:

    1.rind:=

    2. Talje =

    3. Puusad =

    4. Ülemine rind =

    5. All büst =

    6. Nippel et Tiss =

    7. Esiosa pikkus õlast rind =

    8. Õla, et talje =

    9. Pikkus õlg õla =

    10. Välimine Jalg = (vöökohast korrus, oma pulmas kingad)

    11. Õla põrandale = (õlast korrus, oma pulmas kingad)

    12. Kleit värv =

    Palun ütle meile kleit värv, kui olete tellimuse,kui te ei soovi värvi,üks pilt kuvatakse, on teie valik,aitäh :)

    Märkused:

    Aksessuaar : kleit ei sisalda mis tahes tarviku, nagu pulmad loor, kindad jne.originaal pilt.

    Värvi vahe: Arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ja LCD

    Täpsus: Rätsepad ei ole masin, nii et me saame teha kleit 95%võimalikult sarnane pics

    Maksmine: Ainult täieliku makse me saame hakata kleit

    Mõõdud: Palun leia kohalikud spetsiaalselt kohandatud, et aidata teil teha mõõtmised

    Tootmise aeg: Tavaliselt see võtab meid 15 tööpäeva jooksul teha üks kleit

    Kiirustada järjekorras: Vähem kui 7 päeva, siis ekstra 20 USD eest tasu Kiirustada

    Pluss suurus: Suurus MEILE üle 20, siis ekstra 15 USD pluss suurus tasu

    MOQ: Ainult üks tükk.

    Laevandus Meetodeid:

    1. DHL: Umbes 3-5 tööpäeva jõuda

    2. EMS: Umbes 8-12 päeva, et jõuda ( Kui Venemaale, siis on see umbes 20 päeva)

    3. FedEx: Umbes 4-7 päeva, et jõuda

    4.Hiina Post Air Mail Ümber 27-60 päeva, et jõuda

    Tagasi Policy:

    Nagu alati, kui on probleem, või kui toode ei vasta nõuetele, siis palun võtke meiega ühendust esimesel kiire ja rahuldava lahenduseni.

    Palun kinnitage oma tellimus (õige suurus, värv, stiil) hoolikalt enne, kui otsustate tellimuse.Kõik tellimused, mis on töödeldud vastavalt teie tellimuse kinnitus ja me püüame oma parima, et rahuldada kõik kliendid.Tagame, ainult kvaliteedi teemad on tarnitud.Kõik tellimused meie kodulehel peaks Olema poliitika, mis tahes tingimustes.

    1. Tagasi

    --Palun võtke meiega tagasi esimese 48 tunni jooksul pärast punkt.Siis saab arutada meile probleeme sul on. 90% ajast on meil võimalik praakima selle probleemi, andes tehnilist abi, ilma et teid võttes, et saada midagi tagasi.

    --Tagastatav kaup peab olema heas seisukorras, nagu see teile saadeti, ei ole muutunud ja ei ole kulunud.Kui on mingit tolmu, mustad laigud, muuta ja nii edasi, me ei paku toetust.Näiteks kleidid, pead ka maksma 30% kokku summa, et võimalikult täiendab tasu.

    --Pakume TASUTA REMONDI oma kleit!Kuid postikulu, saata see tagasi ja uuesti laevaliini kulud, et teil on nii oma konto.

    --See on vajalik, et kauba või kleidid peaks olema meile tagasi 14 päeva jooksul pärast tagastamise taotlus on vastu võetud.

    --Tagastamise postikulud on ostja vastutusel.

    2. Vahetust

    Vahetused on lubatud ainult esemed, mis on rikkis, valesti saadetud või kahjustatud saamisel.Kõik esemed, mis on võimalik ainult vahetada samaväärse hinnaga asendamine, arvestage, et et me ei väljasta asendused alles pärast oma tulu on saadud.

    3. Kruntimiseks või Paigaldamise Küsimustes

    Nagu kõik meie kleidid on käsitsi õmmeldud ja kohandatud kohandatud, valmis kleit võib erineda ligikaudu ühe (1) tolli mõlemas suunas määratletud lõpuni.Tagamaks, et teie kleit on ikka sobib sulle ideaalselt, meie rätsepad on loodud kõik meie kleidid täiendavaid kangast õmblused, et lubada väike suurus muudatused tuleb teha lihtsalt.See on, kui sa leiad, et kleit ei sobi päris hästi, võite kõigepealt pöörduda kohaliku õmbleja korrigeerimine, mis on lihtsam ja mugavam.Kuid me ei vastuta kulu.

    4. Kord Tagasi ja Saada Toetust

    --Ühendust meie klienditeenindusega kohe teatama küsimusi leida.Kuna meil on töötajaid teostada kvaliteedi kontrolli enne iga punkt või kleit kohaletoimetamine, küsimused teile mainida, meil on vaja teile esitada tõendeid, et tõestada, näiteks, peate võib-olla esitama fotod näitavad, vale suuruse või kvaliteedi küsimus.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Chiffon Pulmad Kleidid 2021 Pits Pulm Kleit Lõhik cвадебное платье Beach Pruudi Hommikumantlid-Line Vestidos De Novia

    Toote Kirjeldus *Chiffon Pulmad Kleidid 2021 Pits Pulm Kleit Lõhik cвадебное платье Beach Pruudi Hommikumantlid-Line Vestidos De Novia * Kleit Materjal:Chiffon+Appliques * Tagasi Disain :Tõmblukk.aga kui sa nagu teised , pls võtke mind. *Pulmakleit sind väga Gorgeous Pulm . *- Line disain,väga elegantne. *Kleit ei sh muud Tarvikud. *Just teie jaoks ,Ära maga maha! *Meie kõik kleidid on vaja 7-15 tööpäeva
  • €99.65
  • €166.08
  • Seotud

    Kullake Merineitsi Pulm Kleit 3D Lilleline Pits Applique Backless Pühkima Rongi Pulm Kleit Pluss Suurus Boho Rannas Pulm Kleit

    Tere Tulemast Meie Poe Kallid sõbrad, täname teid, et valisite meie meeskond teha oma pulmas kleit sulle.Me tuleme Suzhou international pulm kleit linn, üks suurimaid pulm kleit tööstuse alused maailmas.Meil on väga rikkalik kogemus rahvusvahelise brändi pulm kleit tootmine.Me oleme pühendunud sellele, et pakkuda high-end ostjaid kohandatud kvaliteetseid pulm kleit teenuseid.Meil on teretulnud iga siiras klient,kas
  • €122.36
  • €188.25
  • Seotud

    2021 kevadel riigi-Line pulm kleit on õhuke pits 3D-Õie appliques bohemian tülli pulm kleit pluss suurus vestido de novia

    TERE Palun andke meile oma üksikasjalikult mõõtmine kudumis* 1. Rind: ___cm 2. Vööümbermõõt: ___cm 3. Puusad: ___cm 4. Vöökoht korrus: ___cm 5.õla korrus: ___cm 6. Kõrgus: = ___cm 7. Värv : 8.Kuupäev on vaja : 9.telefoni number ja e-posti aadress :
  • €108.35
  • €135.44
  • Seotud

    Araabia Dubai Merineitsi Pulm Kleidid 2022 Uus Applique Beaded Pühkima Rongi Off-the-õla Pits Pruudi Hommikumantlid Vestido De Noiva

    Tellimusi võib vaja tollitakse teie riigis. Palun kontrollige, et teie tellimus kaasne täiendav imporditollimaks, või muudest tolliga seotud tasudest. Impordi tollimaksud, maksud või muud tolli maksud kogutakse laevandusettevõtja üleandmisel. Tarnijate ei vastuta viivituste eest, mida tolliasutus teie riigis. Täiendavaid kulusid või viivitused võivad tekkida rahvusvahelise kaubanduse.Loodame
  • €123.09
  • €144.81
  • Seotud

    Valge Merineitsi Pulm Kleit Pitsiline Pikkade Varrukatega Ehteks Kaela Zip Tagasi Uhke Appliqued Profileerimine Pruudi Hommikumantlid Ruffle Seelik Pluss Suurus

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ SUURUS KAARDID Kleit Suurus Skeem Plus Suurus Kleidid Suurus Skeem ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KUIDAS MÕÕTA ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ VÄRV
  • €144.81
  • €170.37