10 tüüpi vibratsiooni sageduse, usb laetav mees masturbator self-ülestõstetav masturbatsioon cup täiskasvanud sugu tooted

  • €34.07
  • €106.48
  • On laos
    SKU w13509

    Palun suurus enne oma koht selleks!

    Tehnilised andmed:

    materjal ABS\TPE suurus 90*240*90mm Laadimine USB magnet laadimine päritolumaa hiina Funktsioon Meeste Masturbatsioon Tüüp Seksi mänguasi kaal 0,9 kg Värv valge

    Omadused:

    1、Täielikult automaatne sisseehitatud topelt teleskoop,10 kiirust 10 sagedus 2、Intelligentne teleskoop, Alt šokk, 10-band teleskoop, 280 korda minutis kiire teleskoop,7,5 cm teleskoop kaugus 3、Sisseehitatud sageduse muundamise hüpata muna ülaosas kanal.

    Näpunäited :

    1. Palun lubage kerge kõrvalekalle värvi ja mõõtmine, aitäh! 2. Et hoida oma tervist ,Palun peske seda enne ja pärast sa seda kasutada. 3. Hoida jahedas,kuivas,lastele kättesaamatus kohas.toimeaine vabanemise reaktsioon. 4. Soovitatav kasutada vee baasil lubes ainult, silikooni-baasil lubes 5. Teie privaatsus on ülimalt importancto meile.Lubame, saatke oma tooteid salajas seisukorras, pakend ilma pilte ja sõnu seksi.

    Teade:

    1.Worldwide shipping(välja arvatud mõned riigid). 2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3.Palun comfirm aadressi teabe enne oma makse .Me ei suuda pakkuda raha tagasi, kui üleandmise andmed on valed.palun olge hoolivad. 4.Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5.Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6.Kui pakk pole tulnud õigel ajal ,võtke ühendust meie laiendada või raha tagastamist. 7.Täiskasvanud tooted on tooted isiklikuks kasutamiseks ja seda ei saa tagasi pärast lahtipakkimist. 8.Kuigi ebatõenäoline, mõned saadetised on vaja, et klient maksab import maksu, et oma riigi tolliasutus, et nende pakett on tarnitud.Impordimaksud ei kuulu meie hind ja nad peaks olema ostja poolt tasutud.

    Q&A:

    Q: Toode sama nagu pildil?A: Kõik pildid on tehtud mitterahalisi, kuid kuna kerge kõrvalekalle värv käigus ekraan, pildistamise ja pildi töötlemise, värvi, prevaleerib selline.Q: Milline on materjal?A: Kõik meie tooted on valmistatud ohutu ja kvalifitseeritud materjale.Q: Diskreetne pakend?A: Diskreetne pakendis, et kaitsta teie privaatsust.K: kas ma näen reall foto?A: Kui sa tahad, et näha originaali fotod võtke meiega ühendust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind