Mini Wireless Elektrilised Küüslauk Masher Pipart Vürtsi Taimsed Viil Ja Chopper Hakklihamasin Beebi Toidulisand Masin

  • €11.26
  • €15.64
  • On laos
    SKU w136188

    Omadused:

    1. Suure võimsusega purustaja: 45W, et mootor võib sõita 2/3 roostevabast terasest tugevdatud labad anda suurepärase jõudluse ja usaldusväärseid tulemusi.Kompaktne ja kerge elektriline küüslauk chopper, see toit chopper on väga sobiv väikeste töökohti, nagu raiumine, küüslauk, ingver, paprika, porgand, puuviljad, marjad, köögiviljad, kõrvits, porgand, sealiha, lilla magus kartul, maapähklid, Pähklid ja tuumad jne.

    2. Lihtne kasutada ja puhastada: Lihtsalt puuduta nuppu, et avada või sulgeda chopper, äsja panna tooraine paaki, lukk kaane ja saada ühtlaselt hakitud toitu paar sekundit.Kogu crusher on veekindel ja tera on eemaldatav.Toidu chopper saab loputada vahetult pärast kasutamist, mida on lihtne puhastada ja tal ei jäägi.

    3. Kaasaskantav ja USB laetav: Väike suurus, ülekandmine ja ruumi säästa.Seda saab täita väikeste vajab elus, ja see on suurepärane valik, kui reisil või turismiks.See toit lõikur on varustatud 1500 mAh aku, toetab USB-laadimine ja kasutada saab umbes 30 korda pärast, et see on täielikult laetud.

    4. Täiustatud ohutus materjalide ja turvaline lukk disain: Valmistatud PP keskkonnasõbralikke materjale, ohutud teie perele.Toidu hinne 304 roostevabast terasest labad mikser on vastupidavamad rooste ja korrosiooni eest.Lõiketera on äärmiselt terav.Palun olge ettevaatlik, paigaldamisel või eemaldamisel, et kõik materjalid kokkupuutumiseks toiduga, mis ei sisalda keemilisi aineid.Ohutu laste lukk disain, magnet äraveo seadme disain, võib alustada ainult töö pärast kaardi seisukoht on joondatud, ohutus on tagatud.

    5. Tips kasutamiseks: on soovitatav, et te lõika suured tükid toidu väikesteks tükkideks enne kasutamist.Ei koguneb alumisse ruumi.Eest köögivili/puu-kareda naha, palun koorega neid maha kõigepealt.Kõva juured nagu porgand, punapeet, seller, jne., kindlasti kiiresti keema või mikrolaine neid enne kasutamist chopper.

    Kirjeldus:

    Maht: 150ml/ 300ml

    Materjal: PP, 304 roostevabast terasest

    Võimsus: 45w

    Pinge: 3.7 V (V)

    Aku maht: 1500 mA

    Suurus(cm.):

    150ml: 8.5*8.5*10cm/3.35*3.35*3.94 aastal

    300ml: 8.5*8.5*12cm/3.35*3.35*4.72 aastal

    Toide: USB laetav

    Laadimisaeg: ligikaudu 2 tundi), kasutada saab umbes 30 korda

    Veekindel: kogu keha on veekindel ja kergesti puhastatav.

    Lüliti: Üks võti sisse-või väljalülitamine

    Funktsioon: lõika köögiviljad, hakkliha, segades, segades

    Juhised kasutamiseks:

    1. Aseta tera: Enne täidise koostisosad paaki, asetage tera esimene.Võimsus purustaja on 150ml/300ml.Saab viidata maksimaalne väärtus, kui täidise koostisosad, ja ei koormata.

    2. Sulgege kaas: kaas peavad olema suletud õigesti.Kui kate on paigutatud õigesse asendisse, chopper ei tööta.

    3. Vajutage sisse-ja väljalülitamise lüliti: Vajutage sisse-ja väljalülitamise lüliti peal purustaja ja hoidke seda paar sekundit, saad ühtlaselt peenestatud toitu.Kui toit ei ole nii õrn kui sa oodata, võite jätkata vajutage sisse-ja väljalülitamise lüliti lihvima.

    4. Saad palju hakitud toit: Lülitage purustaja ja eemaldage tera, saad ühtlaselt hakitud toitu.Pärast kasutamist, chopper võib pesta otseselt veega.

    Pakkeleht:

    1*Küüslauk Chopper

    1*USB Kaabel

    1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

    1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu

    1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

    1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    3D Roosi Lille Kujuga Silikoonist Seep Hallituse Moodustavad šokolaadikook Hallituse Käsitöö Diy Ca 87HA

    3D Roosi Lille Kujuga Silikoonist Seep Hallituse Moodustavad šokolaadikook Hallituse Käsitöö Diy Kook Fondant Teenetemärgi Seebi Tegemise Silikoon Õliga OOTDTY Omadused: Valmistatud silikoonist, eco-sõbralik, mitte-mürgine, paindlik, taaskasutatav ja vastupidav. Non-stick silikoonist vormid kergesti vabaneb polümeer kuju, hallitusseened ei ole crack ' i. Ideaalne küünla valmistamiseks,
  • €0.96
  • €1.93
  • Seotud

    Jalgratta Piduri Kaabel Toru Kork Vasest Piduri Toru Kork Kork Bike Derailluer Kaabel-Kaabel, Vask Toru Eluaseme Toru Kork Piduri Väike C3T5

    Kirjeldus: Täiesti uus ja kvaliteetne. 100tk Eluaseme Otsakorgid Bike Ferrules Ferrule Piduri Kaabel, Uus Metallist Jalgratas Värv:Hõbedane Materjal: Metall Läbimõõt: umbes 5mm Kaabel Mütsid, saate teha oma jalgratta ilusam Sutiable piduri kaabel jalgrataste ja kohandatud sõidukite Komplekti Kuulub: 100 X Jalgratta piduri kaabel mütsid SPU:ZXC8706 tere,
  • €0.56
  • €0.82
  • Seotud

    PU Nahk Reljeef Õla Kaenla all Kott Naiste Vabaaja Puhta Värvi Naiste Käekott, mis on Stiilne kaenla alt õlakott

    Mood Naised PU Nahk Värviga Reljeef Õla Kaenla all Kott Vabaaja Daamid Väike Rahakott Käekotid Funktsioon: Daamid õla kaenla all kott. PU materjalist, puhas värv ja reljeefsus disain. Mood, stiilne ja vastupidav. Kirjeldus: Materjal: PU Suurus: keskmine, 25*14.5*6cm/9.84*5.71*2.36 Õlarihma pikkus: 45cm/17.72 Õlarihm stiilis: ühe Sulgemise meetod:
  • €1.98
  • €2.87
  • Seotud

    Suvel Sidruni Pressitud Telefon Case for iPhone 11 12ProMax X-XR XSMax Capa Coque Armas Pehme TPU iPhone tagakaas 6 7 8Plus Kingitus

    Teade: Kõik mudeli järgmine pilt on kättesaadavad ,kui teil on vaja ,palun jätke teade, kui tellimuse !!! Teade: Kõik mudeli järgmine pilt on kättesaadavad ,kui teil on vaja ,palun jätke teade, kui tellimuse !!!
  • €3.67
  • €4.08
  • Seotud

    YB-29 4.5-29mm Ring Kaabel Strippar fiiberoptiliste Vahend, Optiline Fiiberkaabel, Jope Slitter, Pikisuunalised

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €13.43
  • €18.15