Basseini Filtri SUURUS II Bassein 58094 PUMBA TÜÜP 2

  • €1.47
  • €2.26
  • On laos
    SKU w138411

    ◆ Toote Info:

    Toote info:

    Omadused:

    *1. High performance: See toode on paigaldatud sees filter pump, et tagada suurem tõhusus.

    *2. Lihtne reguleerida: Seda toodet on kerge puhastada ja kasutada, lihtne reguleerida, ja saab hoida bassein ja veepump puhas.

    *3. Lihtne vahetada:) See toode on praktiline vahend, mida tuleb vahetada regulaarselt, et hoida filtreerimise efektiivsust.Soovitatav on asendada filter element, iga kaks nädalat suvel, et hoida vee puhta.

    *4. 100% täiesti uus ja kvaliteetne.

    *5. Lihtne kasutada.

    Kirjeldused:

    See toode sobib erinevaid pumpasid saab paigaldada sees filter, pump ja pildista mustuse läbimisel süsteem, oluliselt lihtsustada oma elu.

    Tehnilised andmed:

    Mudel: FD2137 (Tüüp II)

    Värv: Valge ja sinine

    Materjal: PET

    Filtri element vorm: Kokkuklapitavad filter

    Kohaldamisala: veepump

    Suurus: välimine läbimõõt 104, sisemine läbimõõt 52, kõrgus 134

    Komplekti Kuulub:

    1 * Täispuhutav Bassein Filter

    Märkused:

    1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

    2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

    Toote Näidata:

    ◆Makseviisid:

    ◆Shipping andmed:

    Sõbralik Meeldetuletus:

    1) Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla ka väikesed kõrvalekalded.

    2) Värv võib veidi erineda tõttu värvi milles iga üksiku jälgida.

    ◆Firmast:

    Meie tootmisliini:

    State-of-the-art tootmise tehnoloogia ja state-of-the-art tootmise seadmed saab täita kõik teie vajadustele väljas spordivahendid.

    Meie ladu:

    Suur ladustamise ruumis, mõistlik seadmed, puhas planeerimine, saab tagada kvaliteedi ja koguse.

    ◆Teenuste:

    ▲Tagasi:Kui on mingeid kvaliteedi probleeme ,palun pakkuda üksikasjalikku teavet, et usa piires 7 päeva pärast saate paki,me kinnitada probleem ja siis pakuvad rahuldust soultion teile.Kõik tagasi punkti, tuleb originaal pakendis ja palun pakkuda jälgimise numbri.

    ▲Tagasiside:Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline!Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

    ▲Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    2021 Moe-Summer T-Särk Naiste Suvised Vabaaja Lahti Tshirts korea Stiilis Dot Keera Krae Segast Tops T-särk Z847

    suurus ühik:cm Tasuta Suurus: Õlg:60 Rind:132 Vööümbermõõt: Pikkus:70 Varrukas:23 Märkus: 1 toll = 2.54 cm, 1 cm =, milleks on 0,39 tolli
  • €24.64
  • €37.91
  • Seotud

    Vintage Vask Messing Valitseja Järjehoidja Silt Broneerida Kaubamärgi Kartograafia Maali Mõõta Tööriista Office Kooli Kirjatarvete C5AE

    100% täiesti uus ja kvaliteetne OOTDTY Omadused: Disain on lihtne ja suuremeelne peene tekstuuriga. Mõlemad pooled on töödeldud peene traadi kujundamist,markeering on täpne, pika elu, ei fade. Vastupidav multifunktsionaalne vahend, järjehoidja ja joonlaud kirjatarvete tarvikud. Ilus kingitus idee, näiteks, teie parim sõber, teha õpetaja kingitusi õpetaja. Järjehoidja
  • €0.84
  • €1.73
  • Seotud

    Kosmeetikatoodete Puhul, Kohver, Reisi Ladustamise Kasti, Suure Mahutavusega Pesu Kotti, Topelt-Avatud Kosmeetikatoodete Puhul

    1.suure võimsusega: säilitamine mugav sahtel vaenlane lihtne juurdepääs 2.tõmblukk disain:vastu võtta tõmba head disaini ja tõmba ja sulge sujuvalt 3.kaasaskantav disain:klassikaline kaardus käepide disain ilus grip ilma deformatsioon Värv:Punane/Must/Roosa Materjal:Velvetist Suurus:27x18x23cm Pakendi Sisu: 1* kosmeetikatoodete puhul Ainult eespool pakendi
  • €20.95
  • €28.31
  • Seotud

    2021 Uus Mood Vabaaja Daamid Seksikas Saagi Cami Vest Top Bralet Camisole Tavaline Mini Tank Strappy Varrukateta Tahke Pullover Tops N5

    Naiste Mood Tahke Varrukateta Pullover Vest Tank Saagi Särgid, Topid Pluus Omadused: 1.kerge pehme kangas, mugav naiselik touch,lihtne kanda,ilma kortsudeta. 2. See on valmistatud kvaliteetsest materjalist,vastupidav enought oma igapäevaseid seljas. 3.Eriline disain teeb teid atraktiivsemaks. 4.Vali see,näita oma energia. Toote info: Sugu:Naised Sündmus:Igapäevane,Casual,Party Materjal:
  • €1.24
  • €2.24