Sport veepudeli Vedaja Kott Kaasaskantav Jalgrattasõit Lenkstangi Ratsutamine Veekeetja Kott Jalgratta Lenkstangi Varre juua Jalgratta Tarvikute Kott

  • €8.03
  • €13.61
  • On laos
    SKU w14114

    Omadused:

    Sobiva suurusega

    Jalgrattasõit pudel koti läbimõõt on 9cm ja mahub pudel on väiksem kui 500ml, mis sobib kõige spordi-ja jalgratta pudel turul.

    Suurepärane materjal

    Kott kasutab kõrge kvaliteediga polüester vahajas kiu, mis on jõuline, kriipimiskindel ja veekindel.See ei ole niiske topsihoidja isegi siis, kui tassi sees lekib.Saate kasutada kotti, isegi vihmase ilmaga.

    Soojuse säilitamine

    Erilist materjali saab hoida temperatuuri sees ja hoiab kuumuse ja külma õhu väljaspool saavutada isolatsiooni eesmärgil.Saate hoida oma jooke külma või kuuma vaikne aega ja sobib oma niisutav nõudmisi suvel ja talvel.

    Mugav kasutada

    Selle lenkstangi veepudelit omanik, saate kiiresti jõuda elastne kinnitus sulgemine, mida saab kergesti avada ja sulgeda ühe käega ideaalne väljas sõitmiseks.

    Püsiv paigaldus

    Pudel omanik kasutab 3-punkti Velcro-vöö külge pudel lenkstangi ja vars, mis annab talle kena stabiilsuse ajal ratsutamine.

    Tehnilised andmed:

    Liik: Jalgratas pudeli kott

    Kogus: 1tk

    Materjal: Polüester

    Värv: Must

    Maht: 0,5 L

    Mõõdud: 90*180 mm/3.54*7.07 tolline (L*W*H)

    Kaal: 95g/3.35 oz

    Pakend:

    1* Jalgratta pudeli kott

    **Meie teenus**

    Toetame Tilk laevandus-ja Hulgimüük.

    Kui teil on mingeid probleeme, pärast seda, kui olete saanud pakett,pls tunne end vabalt võtke meiega ühendust asemel avamine vaidluse või lahkumisel negatiivne tagasiside.

    **Tähelepanu Venemaa Sõbrad**

    1. Palun sisestage oma täielik nimi, kaasa arvatud oma eesnimi, keskmine nimi ja perekonnanimi, kui makse tegemist;

    2. Palun täitke oma õige aadress, kaasa arvatud oma Korteri Nr., Tänav, Linn, Piirkond ja riik.Muidu teie pakett oleks ilmselt tagasi!

    3. Me ei vastuta OMA VIGA.

    **Miks osta meilt??**

    Tehase müügi, parim kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind!

    hästi kontrollida, et iga Toodet enne laeva välja!

    Kohaletoimetamine :

    1. Me Laev Maailmas, välja arvatud Hiina.

    2. Tellimused töödeldud jooksul 24-48 tundi, tasumise kontrollimine.

    3. Enne ostmist Palun veenduge, et teie aadress on õige.Või ei, palun parandage see enne maksmist.

    4. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

    5. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    Maksmine :

    1. Me võtame Alipay,Ja kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

    3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    Garantii :

    1. 12 kuud Tootjate Garantii .Osta julgelt!

    2. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun tagastada 30 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.

    3. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi meile garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.

    4. Tagasi saatmine on Ostja poolt tasutud.

    Poliitika :

    1. Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

    2. Kõik e-posti vastatakse Ühe tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Veekindel Ultralight Jalgratta Kott Kaasaskantav Veekindel Sport Seljakott 10L Väljas Matkamine Mägironimine Kott Jalgrattasõit Seljakott hotsale

    Toote Kirjeldus Toote Nimetus Võimsus Väljas Sport Jalgrattasõit Seljakott OMADUSED: RIPPUVAD LUKK, KONKS, Mugav ja Praktiline.Saab RIPUTADA Kiiver, Riided, Kindad, JNE.Pidev Hingav, Grid Disain Hingav Süsteemi, Võib Äravoolu Õhku, Vett Hülgav Higistamine Double-Layer Peamine Ladu, Kena Ja Mõistlik.Peamine Ladu Laekaga, Sektsiooni, Ladustamise, Punkt Hoiustamise turvalisemaks Peida Füüsilisest Ladustamise Kott
  • €11.38
  • €12.64
  • Seotud

    Veekindel Kõva Kest EVA Rula Ees Raami Lenkstangi Kott Väljas Ees Raami Lenkstangi Kott Väljas Kest

    Veekindel Kõva Kest EVA Rula Ees Raami Lenkstangi Kott Väljas Kirjeldus: Veekindel kõva kest disain muudab selle kulumiskindel ja vastupidav. 4L suure mahutavusega disain võimaldab kotti salvestada rohkem üksusi. Valmistatud kvaliteetsest materjalist, et kott on vastupidav.Võtmehoidja on lisatud, ja sisemine net tasku on kihiline. Pikkus toode on 30cm, laius on 15,5 cm ja kõrgus on 13cm. See
  • €4.00
  • €7.70
  • Seotud

    Uus mägijalgratas Kott Raami Esiosa Ülemine Toru Jalgrattasõit Veekindel Telefoni Juhul Puutetundlik Kott MTB Pack Jalgratta Tarvikud

    Spa tõmmata ostjate tähelepanu: kui aadress sisaldab järgmisi postiindeks palun ärge valige Spa tõmmata ladu. Zip kood algab 51 /52/ 07 /35 /38. Välismaal ladu ei saa kätte. Muidu me saata, et Hiina laost. Muidu me saata, et Hiina laost. Mountain Bike Kott Raami Esiosa Ülemine Toru Jalgrattasõit Veekindel Telefoni Juhul Puutetundlik Kott MTB Pack Jalgratta Tarvikud Funktsioon: 1.
  • €7.21
  • €13.60
  • Seotud

    Jalgratta Esi Raam, Veekindel Kott Jalgratta Top Toru Telefoni Mount Pack for Mobile Telefon MTB Road Bike Must

    Jalgratta kott on multi-funktsionaalne ja veekindel,mugav teha mõned värskes õhus See on kaasaskantav, kantavad ja kindlalt kinni See on kõrge kvaliteedi ja raha eest See on kõrvaklappide auk, mugav ja kiire Kohaldatavad mountain bike,city bike,ja road bike jne. Funktsioon(Ühilduvus): Kohaldata Mountain Bike City Bike ja Road Bike Mahutavus:1,5 L Saadaval 5.0 Tolli või Vähem
  • €5.29
  • €7.56
  • Seotud

    Jalgratta Seljakott Mootorratta Vesi Bag Kotid Veekindel Ratsutamine Kott Matkamine Mägironimine Seljakott MTB Jalgrattaga Jalgratta Kotid

    Materjal: Nailon Mõõdud:47*32*8cm Kaal: 0.45 kg Funktsioonid: veekindel, hingav, kulumiskindel, koormust vähendada, maavärin vastupidav Vesi kotid kaasas
  • €14.00
  • €18.65