2021 Mood Suvel Naiste O-kaeluse Nuppu Kleit Lühike Varrukas, Slim Tahke Naine Pencil Dress 3 Värvid

  • €5.29
  • €10.37
  • On laos
    SKU w1415

    2021 Mood Suvel Naiste O-kaeluse Nuppu Kleit Lühike Varrukas, Slim Tahke Naine Pencil Dress 3 Värvid

    Omadused: täiesti Uus & kvaliteetne Muster Tahke Suurus: S/M/L/XL/2XL Värv:Punane, Must, Hall Sündmus: Igapäevane Hooaeg: Suvi Pakendis:1 tk

    Et veenduge, et saada õige suurusega, siis palun vaadake meie suurus joonis kirjeldus Enne Ostu.Kui te ei ole kindel suurus, siis palun e-Posti, Meile oma Täpse Keha Measurments (Kõrgus/Rind/Piht/Puusad), nii et me ei saa anda teile mõned soovitused, kuidas valida õige suurus.Täname oma arusaamist!

    Käsitsi mõõtmine võib esineda 1-3cm vahet.Mõõtmise CM

    Suurus

    Pikkus Rinnaümbermõõt Vööümbermõõt - S 81 cm 86cm 68 cm - M 82 cm, 90cm 72 cm - L 83 cm 94cm 76 cm - 84 cm XL 98cm 80 cm - 2XL 85c m 102cm 84 cm

    1. Koostamise Aeg: meil on vaja 2-3 tööpäeva jooksul valmistada oma järjekorras vastavalt meie arvukad tellimused iga päev.

    2. Tasuta Shipping Üle Maailma

    Umbes Tollimaks

    Arvestades meie klientide kasuks, Oleme sunnitud laeva tellimuse postiga.Palun mõista, siiski tollimaks on väljaspool meie kontrolli, ei saa me garanteerida, nr maksu-lõivu ja ei kanna mingit maksu tasu.Kuid me toetuse oma makse express shipping(kui teil on makstud) oma kontole 24 tunni jooksul.Me siiralt vabandame võimalike ebamugavuste pärast, mida see võib põhjustada teile.

    1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte .ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.

    2. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside või ei üksikasjalik hinnang .Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind