4 Pakk Premium Ultra Paks Palus Microfiber Lapiga, Kutse Double Layer Super Paks Microfiber Lapiga Auto Pesu

  • €5.49
  • €10.55
  • On laos
    SKU w142233

    Microfiber on viimaste aastate kiire areng erinev kiud on tuntud kui uue põlvkonna sünteetiline kiud, keemilised kiud kõrge tehnoloogia, kõrge simulatsiooni tüüpiline esindaja suunas uute sünteetilisest kiust.

    Superfine kiudaineid konkreetsed pindala on suur, nii microfiber kangas, mis hõlmab kõrge, konkreetsed pindala kiud ühendust tolmu või õli korda rohkem, ja õli immitsev alates kiu pinna-ruumi võimaluse rohkem, nii et see on tugev puhastus funktsioon, superfine kiud kanga saab sügavale naha poorid, ja saab tõhusalt eemaldada mustus, õli ja surnud naha, kosmeetika jääke.

    3.Auto Puhastamine Rätik:Vähendada vee märgid ja kiiresti eemaldada keha vee plekke.

    See auto puhastamine rätik on suur pind ja suur hulk poorid kangas, ja see võib kiiresti vett imada ja kuiv läbi kapillaaride core mõju.

    4.Lihtne pesta:Meie microfiber autopesu rätik on kasutatud adsorb mustus vahel kiud.Pärast kasutamist, võib puhastada veega või natuke pesuvahendit

    5.Peen raam:Koos õrn topelt-leib disain, näputöö ja esimene rida on kõik peen töö, mis vähendab oluliselt probleem kukkuda, plüüš.

    6.Kõrge kvaliteediga kangas:Valitud kõrge kvaliteediga microfiber materjal, pehme ja õrn, kerge puhastada, ei ole lihtne aretada igasuguseid baktereid.

    7.Tugevdada paksenemine:Paksenenud ja täiustatud disain, kiiremini vee imendumine, tugevam vee imendumist, kiire puhastamise, oluliselt lihtsam elu rätik.

    1.Kas sa ikka mures, et tavaline rätik pesemine teeb haiget oma värvi?

    Otsida enam, sest Ultra-Paks Palus Microfiber Rätikud täiesti lahendab teie probleemid.

    Tugev saaste

    Lihtne pesta

    Väga hea kaitse värvi

    Pehme ja mugav

    Mitmekülgne kasutamine

    värv:Hall + kollane

    Materjal:80% polüester kiudu + 20% polüamiid kiud

    suurus:30x40cm

    Pakendi Sisu:

    4 * Auto Puhastamine Rätikud

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Klaasist Vaasid lillevaasid Kuld Klaasist Pudelid Sepistatud Rauast Käsitöö Teenetemärgi Geomeetrilise Kujuga Laud Sise-Decor TB Müük

    Klaasist Vaasid lillevaasid Kuld Klaasist Pudelid Sepistatud Rauast Käsitöö Teenetemärgi Geomeetrilise Kujuga Laud Sise-Decor TB Müük Märkus 1:Me hoiame oma eraelu puutumatuse ohutu ja ei esine isiklikku teavet. 2:Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Meie müügijärgse meeskond annab teile täiuslik lahendus esimest korda. Toote Spetsifikatsioon: Omadused: 1.Materjal:
  • €21.80
  • €34.60
  • Seotud

    Lobinni Šveits Luksus Brändi Meeste Vaata Nahk Jaapan Kvarts Automaatne Meeste Kellad Veekindel Äri egarek meski 2020

    LOBINNI Luksus Šveitsi Brändi Mees Watch Jaapani MIYOTA Kvarts Liikumine, Meeste Kellad, Ehtne Nahk, Veekindel Meeste Käekell
  • €90.29
  • €300.98