Tänava Kleit Mehed Hupparit Vabaaja Sügisel Meeste Riided Tahke Briti Stiilis Masculino Hoodeds Streetwears Mood Hombre MOOWNUC

  • €19.01
  • €30.67
  • On laos
    SKU w143549

    / Tere Tulemast Meie Poodi!MOOWNUC Teha Elu Rohkem Elegantne!

    Märkused:See suurus on Euroopa suurus,mitte USA/Aasia suurus,Palun ütle mulle oma pikkus ja kaal.Ma aitab teil kinnitada oma suurus.

    / Suurus Teavet(cm/inch)

    / Mudel Näidata

    Erinevad arvuti ekraani saab kuvada erinevaid värve, isegi kui see on sama värvi.Nii et palun võimaldada mõistliku värvi vahe.

    / Firmast

    / Size Kirjeldus

    1.Sest käsitsi mõõtmine,Seal võib olla 1-3cm viga (1 toll=2.54 cm 1cm=, milleks on 0,39 tolli). 2.Juhime tähelepanu, et size standard.Aasia suurused on umbes kahe suurus on väiksem kui Ameerika/Euroopa suurused. 3.Palun täitke oma pikkus ja kaal, et märgib,anname sulle õiget nõu.

    / Shipping Poliitika

    1.Me laev punkte välja piires 2-5 päeva( Tööpäeva )pärast seda, kui olete teinud makse. 2.Kirjed jõuavad 7-35 tööpäeva maailmas tavaliselt.Ja saabumise aeg sõltub ka mõned tegurid ja eri piirkondades.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

    / Tagastamine

    1.Teie rahulolu on meie esimene prioriteet.kui te ei ole rahul esemed mis tahes põhjustel, see võib tagasi selle algne seisukorras 14 päeva jooksul pärast selle saamist,ja me pakume täielikku toetust koos transpordi maksumus või saata asendamine teile hiljemalt 3 tööpäeva jooksul niipea, kui oleme saanud tagasi oma elemendid.Aga kui probleeme ei ole kaupade kvaliteeti, ostja peaks maksma tagastamise kaupa.

    / Tagasiside

    1.Meil sõltub klientide rahulolu õnnestub.Seepärast on teie positiivne tagasiside TÄRNI 5-on väga oluline meile.Kui olete rahul meie esemed,Palun võta minut aega, et jäta meile oma positiivset tagasisidet. 2.Kui te ei ole rahul objekte, mida tellida, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me saame teha koostööd, et lahendada mingit vaidlust.Soovin, et teil on meeldiv shopping ajal.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kõik-sobib Hype Maja Hupparit Charli D'Amelio Sviitrid Mehed/Naised Charli Damelio Merch topp Unisex Tracksuit Pulloverid

    Soe küsi: 1).See on unisex stiil,nii mehed ja naised võivad seda kanda!! 2).Mõõta oma tegelikku hupparit Pikkus, Rind, Õlg...jne, võrrelda meie suurus tabeli. 3).Palun valige toote suurus vastavalt Kõrgus ja Kaal Crosstab . 4).Palun lubage 1-3 cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine. 5).Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte,
  • €12.16
  • €17.63