5d Ring Diamond Maali Beebi Mosaiik Diamond Tikandid Vastsündinud Täielik Square Rhinestone Pilt ristpistes Kit Näputöö

  • €3.32
  • €7.38
  • On laos
    SKU w144545

    Tere tulemast, et me ei tule kõik reklaammaterjalid, meil on oma tehas.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust klienditeenindusega.

    Kui see on igav ja murelik, teemant maali võib tuua teile lõõgastust ja rahu!Ja see võib muuta teid sõltuvuses.Saate nautida kaunist loomise protsessi toote tootmisprotsessi!

    See on väga kasulik luua midagi ilusat mõlema käega, ja see on hea viis, kuidas maa ise ja seda taastada algsesse olekusse.

    Hoidke kontakti oma sisemise loomingulise vaimu.Kõige tähtsam on, et saate kindlasti teha hämmastav asju lõpus.

    Pimestav kunsti on ideaalne koju või kingituseks sõpradele ja perele.Sobib kõigile.

    Diamond maalid on väga lihtne kiirenemist ja on väga sobiv lastele ja täiskasvanutele.

    See on suurepärane tegevus lastele jagada, koos ema ja isa, vanaema ja vanaisa või nende sõbrad!

    Sealhulgas kõike, mida vajate, et alustada!

    Me hoolikalt rullitud kõrge kvaliteediga lõuend ja pakitud sinna tugevdatud papp kasti.

    Komplekt sisaldab:

    -Kangas on trükitud disain joonised

    -Värvilised teemandid

    Punkti pliiats

    -Puurimis-ketas, vaha

    Extra kilekotte ladustamine ja sorteerimine.

    Diamond maali ristpistes on uus DIY käsitsi valmistatud tikand projekti rohkem loovust kui cross stitch.Äsja väljatöötatud vaik 2,5 mm täielik Square diamond maal on värvi-rikas, 16 tahku 5D mõju ning suurepärane läige.See võib protsessi lille mustreid ja looduse,loomade ja muude pildi mustrid kohandatud teemant mosaiik.Daimond maal on stiilne, üllas ja elegantne.Viimistletud teemant värvi on suitabale jaoks elutuba, magamistuba, uuring.

    Laevandus Ja Käitlemise

    Siis me laeva objekt jooksul 3 tööpäeva jooksul pärast saada oma makse.Me laev see teie jättes aadress, palun tehke seda kindlasti oma aadress on õige.Kui soovite muuta oma aadress, palun võtke meiega ühendust.

    Esemed saadetakse Hiina postitus lennupostiga; see kestab tavaliselt umbes 15-26 päeva, et Ameerika Ühendriigid, Euroopa .Teemad, mida ostad kokku summa üle $250, siis me saadame talle EMS, See muutub palju kiire.Kui soovite valida oma laevaliini, palun võtke meiega ühendust.

    Me laeva Rahvusvahelise Lennutranspordi - posti Hiina Hiina post, Tavaliselt võite saada pakett kiiresti 25 päeva jooksul, kuid mõnikord võib see võtab umbes 45 päeva, et jõuda.

    Tagastamise Poliitika

    Pakume 100% Garantii, et kõik tooteid müüme.Kui leiate mõne probleemi kohta meie toodete, Palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist oma kaupu.Me korraldame uue kohaletoimetamine teile tasuta või toetuse maksmise teile.

    Tagasiside

    Loodame siiralt, et sa annad meile hea tagasiside.Mingit probleemi, võite meiega ühendust, me lahendame probleeme, kuni olete tulemusega rahul.Naudi osta kaupu töö, minu pood, loodan, et me saame omavahel koostööd, mu kallis sõber!

    SUUR TÄNU!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    DIY Diamond Maalikunst Mosaiik 5D Telefon Cartoon Case for iPhone 12 Pro Max Vaik Erilise Kujuga Rhinestone Telefon Protector Kate

    DIY Diamond Maali Telefon Case for iPhone 12 Pro Max Vaik Erilise Kujuga Rhinestone Telefon Protector Cover Art Komplekt Kingitused Funktsioon: DIY maali, geniaalne, kasutades vaik teha lakk, unikaalne läige vaik litrid on pimestav, paistab valgus, see on praegu kõige populaarsem DIY kaunistamiseks. Kirjeldus: Materjal: mobiiltelefoni puhul (TPU materjal)+vaik teemant kujuline teemant Suurus:
  • €1.45
  • €2.13
  • Seotud

    5D Diy Diamond Maali jõulukaunistused Kodu Diamond Art Komplektid Tikandid Kleebised Loomi Täis Ring Värvi Numbrid

    Toode Kategooria: Jõulud Loomade Diamond Maali Mitmed Stiilid: Kokku 4 (Saab Kohandada, Et Kaarti) Diamond Tüüp: Ümmargune Teemant Ekraani Suurus: 30 * 40cm Teema: Jõulud Loomad Pakend: Ühe Pakendi Opp Kott (Kui Teil On Vaja Kartongi Pakendamise, Palun Võtke Ühendust Klienditeenindusega Konsulteerida) Lisa: Punkt Puuri Komplekt Lõuend Ekraan Põhjused Miks Osta: 1.Vaik
  • €7.89
  • €10.95
  • Seotud

    5D Diamond Maali Täis Square Maastik Diamond Tikandid Pudel Kive Pilte Mosaiik ristpistes Käsitöö Komplekt

    Tere tulemast, et me ei tule kõik reklaammaterjalid, meil on oma tehas.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust klienditeenindusega. Kui see on igav ja murelik, teemant maali võib tuua teile lõõgastust ja rahu!Ja see võib muuta teid sõltuvuses.Saate nautida kaunist loomise protsessi toote tootmisprotsessi! See on väga kasulik luua midagi ilusat mõlema käega, ja see on hea viis, kuidas maa ise ja seda
  • €3.15
  • €6.71
  • Seotud

    5D Diy Diamond Maali Vampire Päevikud Plakat Hd Kvaliteediga Täis Square Diamond Tikandid Erksad Värvid Kodu Kaunistamiseks

    -Brändi nimi: CherryBlossoms Diamond Maali -Motiiv: ümar diamond maali -Materjal: 2,5 mm ruut Vaik Teemant -Värv Kogus: 30-45 Värvid -Kasutamine: Kodus/Hotellis/Kontori Kaunistamiseks,Ainulaadne Kingitus -Umbes Puurida: 100% Täis Puurida -Umbes Raam: raamita, kui olete valmis vaja haardumine kohaliku osta Raami -Lõuend Package: Roll up , Vältida Kortsud -Pakett
  • €1.52
  • €3.39
  • Seotud

    Seksikas Meeste Teemant tikandid,3tk,5d diamond maali täis puurida square,lihaste portree,ristpistes jõulud decor kodus

    Tähelepanu :Meie Diamond Maal On Ilma Raami,Ja See Ei Ole Lõppenud, Teil On Vaja Lõpetada Ise.Diamond tüüp: 2,5 mm Ruut Teemant,2,8 mm Ring Diamond Umbes Teemant Kogus: 30% rohkem kogus teemant, absoluutne piisavalt Värvi Kogus: 30-45 Värvid Umbes Puurida: 100% Täis Ruut/Ring Puuri Materjal: Ruut/Ring Vaik Diamond Rakendus: Kodus/Hotellis/Kontori Kaunistamiseks & Kingitus Umbes Raam: raamita, kui olete valmis vaja haardumine
  • €9.36
  • €17.03