Looduslik Pärl Kivi Lahti BeadsTourmaline Kivi Palli Ring Helmed sobivad Naiste Käevõru NecklacesJewelry Tegemise Vali Suurus J207

  • €5.10
  • On laos
    SKU w145570

    Rahvusvahelise Ostjad, Palun Pange Tähele:

    1).Konverteerimine: 1 inch = 25.4 mm või 1mm = 0.03937 tolline.

    2).Foto ei näita tegelikku suurust, Palun vaadake Kirjeldus suurus andmed.

    3).Värv võib pisut tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida.

    4).Teie päring on seotud meie toode ja hind on vastas 24 tunni jooksul.

    5).Palun loetlege teie erisoove (Värv, Paketi Väärtus deklaratsiooni, jne. ) kui teete makse.

    6).Et > 7 USD, Annab jälgimise numbri.Kui tooted saadetakse, Me teid teavitada jälgimise numbri.Aastal kõrghooajal, paki jälgimise rekord aeglustaks veidi internetis.Kui te ei saa jälgida oma paki, Palun võtke meiega ühendust.

    7).Et> 200USD, Laeva international express , Via DHL, UPS, FedEx või EMS. ( Pakkuda tracking number, Saabumise Aeg: 3-12 tööpäeva jooksul. )

    8).Kõik kaup tegeleb müügiga on hea kvaliteediga ja range testi enne, kui need on lähetatud.Me püüame oma parima, et vältida kvaliteedi probleem.

    Tänan teid toetuse eest!

    TERE TULEMAST MEIE POE, PARIMAD SOOVID!

    Looduslik Pärl Kivi Lahti BeadsTourmaline Kivi Palli Ring Helmed sobivad Naiste Käevõru NecklacesJewelry Tegemise Vali Suurus J207

    Toote Nimetus:

    NaturalGem StoneTourmaline Kivi RoundRound Beadsfor DIY Ehted Tegemine

    Tootja:

    Hiina Ehted Tarvikud

    Keti Pikkus:

    Umbes 38.4 cm ( Umbes 48 TK Helmed )

    Pärlite Läbimõõt:

    Umbes 4mm 6mm8mm 10mm 12mm 14mm

    Helmed Kogus

    ( 1 Palju ) :

    Umbes 93pcs(eest 4mmBeads)

    Umbes 60pcs(eest 6mmBeads)

    Umbes 46pcs(eest 8mmBeads)

    Umbes 35pcs kohta(10mmBeads)

    Umbes 31pcs(eest 12mmBeads)

    Umbes 27pcs(eest 14mmBeads)

    Helmed Kasutades:

    DIY Ehted Käsitöö Käevõrud , Kaelakeed ja Teised

    Pakend:

    Opp Kott + Bubble Wrap

    Helmed Funktsioon:

    Looduslikust Kivist Helmed + Multi-purpose + Lahti Helmed

    Drop Shipping:

    Vastuvõetav.Saadetis peab olema tracking number, mida võiks jälgida Internetist

    kui tellimus üle 7USD.

    Märkus:

    Palun kontrollige suurus hoolikalt enne tellida , pildid lihtsalt viide ,

    ole tõeline suurus.

    Kliendi Rahulolu

    Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

    Tasumine

    1.Praegu saab maksta kasutades Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart, WebMoney ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.villamehed.ee tulevikus.Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.

    2.Kaitsta oma huve, Teie makse on ajutiselt valduses www.villamehed.ee, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.

    48 Tundi Kiire Shipping

    1.Me garanteerime, et laeva välja 48 tunni jooksul pärast makse kinnituse(välja arvatud Puhkus).

    2.Kui tekib ootamatu olukord(näiteks, kui selleks ei ole võimalik laeva välja 48 tunni jooksul), siis Me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik, ning jälgivad hoolikalt, et laeva tellimuse kiiresti.

    3.Kirjed Laeva kaudu www.villamehed.ee Standard Shipping ePacket(7-18 tööpäeva jooksul saabuma) või Hiina Post Air Mail.Hiina Post Air mail tuleb 15-60 tööpäeva jooksul jõuavad oma käed.

    4. ( Kui tellimus on rohkem kui US $200, siis Me laeva DHL, UPS, FedEx või EMS tasuta kohaletoimetamine mis jõuab jooksul 3-12 tööpäeva jooksul. )

    Et

    Kirjed Laeva kaudu Hiina Post Tavalise lennuposti. ( Nr jälgimise numbri: ei saa jälgida saadetise teavet. )

    Et > 7 USD :

    Kirjed Laeva kaudu www.villamehed.ee Standard Shipping, Hiina Posti Tähitud lennuposti. ( Pakkuda tracking number, Saabuvad: 15-60 tööpäeva jooksul. )

    Et > 15 USD :

    Kirjed Laeva kaudu ePacket [Ameerika kliendid]. ( Pakkuda tracking number, Saabub Aeg: 7-18 tööpäeva. )

    Et > 200 USD:

    Kirjed Laeva kaudu DHL, UPS, FedEx või EMS. ( Pakkuda tracking number, Saabub Aeg: 3-12 tööpäeva jooksul. )

    1.Kui Tellida rohkem kui 200 usa DOLLARIT, Palun valige "www.villamehed.ee Standard Shipping või Hiina Post Air Mail" kõigepealt Maksa seda otse.Pärast maksad, muudame saata teile DHL, UPS, FedEx või EMS vaba shipping, Vaid võtta 3-12 päeva, et jõuda teie pärast me laeva.

    2.Me laev see teie jättes aadress, Palun tehke seda kindlasti oma aadress on õige.

    3.Palun loetlege teie erisoove (Shipping mode, Paketi Väärtus deklaratsiooni, jne. ) kui teete makse.

    5.Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärsem saatmise teenuse.Kuid me ei suuda kontrollida tarneaeg sest see on töödeldud Kolmanda osapoole teenust, Aga kui saadetis ei ole kohale jooksul oodata aega, Palun võtke meiega ühendust, Me aitame teil jälgida it ja annab sulle veendunud vastus.

    Tagastamise Poliitika

    1.Kui soovite vahetada või tagastada esemed, Palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul sinu kätte toodet.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    20%off --hulgi täis strand 17inch /L Titaan quartz crystal vabakuju naelu punkte puuritud briolettes roosa ehted-ketid b

    materjal:looduslikust kvartsist titanium värv kogus:ühe tegevussuuna , umbes.17 /per alajaotus suurus:L=18-38mm,laius=6-8mm Nr.ning bead:u.55-65pcs/per kuju:naelu värv:vaata esimene pilt värvi (ka ei korja muud värvi) SKU:QU-BL031 märkus:on rohkem, värv valge,roosa,suitsune ,must,sinine,šampanja,kollane ja suurus:18-35mm,20-50mm samuti on suurem varu ja saab
  • €25.13
  • Seotud

    25-35mm Loomulik, Ees Tiiger silma Ebaregulaarne Piisake kuju kivi Helmed DIY kaelakee, käevõru ehted tee 15 "tasuta tarne

    Ehted Kirjeldus ​ Liik Kivi : Looduslikud Silmitsi Tiiger silma Ebaregulaarne Piisake kuju kivi Helmed, hea kvaliteet, kõrge läige! Pikkus : 15 Suurus: 25-35 mm(looduskivi) Värvilised: Nagu foto näidanud Pange tähele, enne kui osta Minu põhimõtted ei võta neutraalne või negatiivne tagasiside, ei nõustu madal skoor tagasisidet!kui teil on küsimusi, pöörduge palun
  • €16.08
  • Seotud

    Käevõru, Kaelakee, Kõrvarõngas Tarvikud, Diy Beaded Ehted Tarvikud, Käsitsi Valmistatud Tiibeti Helmed Lahti Helmed

    Toote Nimetus: Käsitöö Tiibeti Helmed Kaal: umbes 119g/kott Maht: umbes 112cm3 Spetsifikatsioon: 50 tk/kott värv:Nagu näha Materjal:Vask + Korall + Türkiis suurus:6cm x 1cm x 8cm Pakendi Sisu: 1 x Ehted tarvikud, komplekt Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda. Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi
  • €11.35
  • €15.34