Wall Mount Moistureproof Elektriline Hambahari Omanik Seista Hammas Köök Punch Tasuta Heavy Duty Universaalne Vannitoa Tarvikud

  • €1.26
  • €1.82
  • On laos
    SKU w145582

    Kirjeldus:

    Elektriline Hambahari Omanik:Sa saad 1tk hambaharja hoidjad , mis on Valmistatud PP materjal, ei lõhna, ohutu kasutada.

    Lihtne kasutada:Pisar tagasi kleeplindiga tagasi raam, klapp tagasi seinale mahub korter seina riputada hambahari pärast, millega määratakse kindlaks 30 sekundit.

    Disain: õõnes disain allosas hambahari omanik hoiab hambaharja ja kuiva kogu päeva.See seinale paigaldatud hambahari omanik on täiesti veekindel ja niiskuskindel.

    Säästa ruumi: Saab salvestada laste hambaharjad, täiskasvanud hambaharjad, elektrilised hambaharjad, mis sobib 99% elektrilised hambaharjad turul, säästa ruumi ja teha wc ja vannituba puhas.

    Märkus: See sobib tasased pinnad.Need pinnad peavad olema vabad mis tahes pulbrit, vett, tolmu ja õli.See on väga sobiv plaadid, klaas, marmor (ei sobi tapeet).See võib olla kuivatatud föön 3-5 minutit, eemaldada Sooja üles ja eemaldage see koos kasuliku nuga.

    Tehnilised andmed:

    Toote nimetus: Elektriline Hambahari Hoidja

    Värv: Hall, Valge

    Materjal: PP

    Suurus:

    Pikkus:About13cm/5.1 tolli

    Laius: Umbes 5cm/2inch

    Kõrgus: Umbes 12cm/4.7 tolline

    Pakett Sisaldab:

    1tk* Elektriline Hambahari Hoidja

    Kuidas kasutada:

    1. pühkige seina kuivaks pühkida.

    2. Pisar kaitsekile.

    3. Kleebis tagasi kahvliga, korter ajakirjandus on tühi ekstra õhku.

    4. Kaardi ülemises võistluskalendri arvesse.

    5. Kaart baasi tagasi kahvliga.

    6. pulk seinal, vajutage tagasi kahvliga seista 24 tundi kasutada.

    Tasumine

    Me võtame Deponeerimine, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, jne.makseviisi ainult.Ja kohene maksmine on kõrgelt hinnatud.

    Kõik maksed tuleb kinnitada. (Laevandus ja arvete aadressid peavad kattuma).

    Laevandus

    Tavaliselt me laeva objekt jooksul 1-5 päeva jooksul pärast makse.

    Tarneaeg ja Postikulu:

    ----Pakume kullerpostiteenuse nagu EMS/DHL.Normaalses seisukorras, see võtab umbes 3-7 tööpäeva jooksul kaudu kullerpostiteenuse.Kui soovite kullerpostiteenuse, palun võtke meiega ühendust, me arvutada postikulu teie jaoks, või te saate vaadata Shipping&Pakend viide.

    Meil on valida sobiv kohaletoimetamise vastavalt oma riik, mis püüab saavutada kiirem ja usaldusväärse shipping tellimuse.

    Kui te ei ole saanud oma saadetise pärast 60 päeva jooksul pärast me välja saata oma tellimus, võtke meiega ühendust.Aitame kontrollige kohaletoimetamise teavet ja probleem lahendada sinu jaoks.

    Palun pange tähele, et ostja tuleb eest (juhul) kõik või KÄIBEMAKSU mingil juhul.

    Tagasiside

    Me kontrollige kõiki punkt enne ja veenduge, et nad on heas enne lähetamist.

    kui seal on kõik rahul meie toodete ja teenuste, võtke meiega ühendust, enne lahkumist, meid 1, 2, 3 hinnang või Neutraalne/Negatiivne tagasiside või vaidluse.Nagu te teate, teie tagasiside on meile väga oluline ja julgustada meid, me püüame oma parima, et määrata mingeid probleeme võite olla võttes ja pakkuda teile parimat teenust.

    Klienditeenindus

    Meie eesmärk on 100% klientide rahulolu meie äri, me teeme oma parima, et teenusele iga meie klient.

    Kui küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks, me teeme oma parima, et vastus 12 tööaega.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Koera Riided prantsuse Buldog Šnautser Teddy Puudel Koera Riided Väikestele Koertele VIP -

    Koera Riided prantsuse Buldog Šnautser Teddy Puudel Koera Riided Väikestele Koertele VIP -
  • €8.43
  • Seotud

    Unisex Lääne Kauboi Villane Müts Laia Ääreni Jazz Kork Rihm Rannas Päikese käes Müts Paari Suur Nokk Müts Pallija Mütsid

    76816 Kirjeldus: Materjal: Vilt Sugu: Unisex Mõõdud: Kork ümbermõõt 56-58cm, kork sügavus 12cm, kork laius 7cm Värv: Nagu pildil Kasutamine: Kingitused, Pidu, iga Päev Kingitus: Tüdruk või Poiss või Mees või Naine Moedisain,100% Brand New. Komplekti Kuulub: 1 Tk * Müts Märkus: Palun lubage väike manual mõõtmise hälve
  • €7.67
  • €9.58
  • Seotud

    Omatehtud Vorsti Tööriistade Komplekt Leibkonna Väike Käsiraamat Omatehtud Vorsti Tegemise Vahend, HG99

    body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Omatehtud Vorsti Tööriistade Komplekt Leibkonna
  • €3.63
  • €4.97
  • Seotud

    Pruudi Tiara DIY Kuld Sinine Käsitöö Beaded Barokk Stiilis Naised Tüdrukud Vanik Peapael Crown Pulmad Juuksed Tarvikud X4YA

    100% täiesti uus ja kvaliteetne Omadused: See ilus peapael on valmistatud pärlite, kive, kangast lilled ja muud materjalid. Ilus ja unikaalne kuju, mis sobib igat tüüpi juuste stiilid, mitmeid viise, kuidas kasutada, kui peakatted otsmikul, või peapael, jne. Mugav ja turvaline kanda, see ei lange kergesti. See on ideaalne peapaela pulmad, tantsud, perekondlikud kokkutulekud, tähtpäevad,
  • €6.59
  • €9.69