Emailitud Keraamika Teekann Kuulus Täielikult Käsitsi Toore, Maagid, Kuld Jagu Muda Teekann, Sulgpall Teekann Agent Tükk Põlvkonna Juuksed

  • €46.34
  • €72.41
  • On laos
    SKU w14694

    Ettevõtte tooted on valmistatud oma tehased ja folk käsitöölised.Kõik tooted on tehasest hinnad, nr läbirääkimistest.Jaemüük esindaja, üks esindaja, palun võtke ühendust Wangwang.Stiil on täielik ja võib olla lisatud.Suur kogus või proovi customizer, helistage palun lähemalt.

    Tel: 15751788893

    Kirjeldus:

    Võim Koolis

    Sulgpall

    Kuldne Jagu Muda

    [Võimsuse] 250cc & plusmn; 10cc

    [Mõõt] Kokku läbimõõt: 13.8 cm läbimõõt: 4.3 cm maksimaalne kõrgus: 9.9 cm

    [käsitöö] Käsitöö

    Lilla liiva pott on kasutatud selleks, et teha tee-ja keemistemperatuur tee.Täitmiseks lilla savi pot - ldquo; värv ja aroom on kõik sisaldus - rdquo; on olnud pikka järeldusele, kui varem.Pealegi, teadusasutused on ka teinud põhjaliku katsete sandpots ja keraamika, mis kinnitavad, et sandpots on palju parem kui keraamika.See järeldus põhineb ainulaadsete omadustega lilla liiva tooraine.Lilla savi pot on praktiline, sest see on suhteliselt kõrge poorsus, nii et see on hea õhu läbilaskvus valu punktid.

    Umbes hulgimüük

    1, ma näen täpselt sama värvi ja füüsiline objekt ekraanil?

    Vastus: Mõned pildid ja objektid, mida näete ekraanil on ldquo; kromaatilise aberratsiooni on rdquo; kromaatilise aberratsiooni on alati olnud keeruline probleem võrgu kauplemise, sest seal on palju põhjuseid, kromaatilise aberratsiooni.

    Näiteks, sama pilt, mis on teatud erinevused eri monitorid, mis pärineb brändi, tehnoloogia, heledus, värvitemperatuur ja paljud muud tegurid, display; ja-keskkond, milles saate pildistada on erinev sellest, kus sa vaadata toode.Meil on ka üritab kontrolli värvi erinevus, mis on probleem, mis ei saa kunagi vältida.Palun lepivad kokku, et tulistada uuesti.

    2, kui kaup on kahjustatud transportimise protsessi, kellel on kahju eest vastutav?

    Vastus: Meil on veopakend meetmed, mis võib garanteerida, et üle 99% transport.Kui kaup on kahjustunud käigus transport, palun võtke meiega ühendust aega (seal on kontaktandmed pakendilt).Me anname klientidele rahuldavat vastust lühikese aja jooksul.

    3. Kus ma olen, ma ei tea, mis väljendavad ettevõtte saavad seal.Mida teha, kui pole e-posti ettevõte saab sinna?

    Vastus: Meil on täistööajaga toote saatjad.Enne toote saatmist, me kontrollime üksikasjalikult, mis mailing firma tuleks kasutada teie piirkonnas, et tagada, et toode on teile tarnitud ohutult.Kui me ei suuda leida postiteenuste ettevõte oma valdkonnas, siis me võtame teiega ühendust meie endi algatus ja teile vastavad lahendused vastavalt teie olukorda.

    4, kui ma ei ole rahul kvaliteedi artiklid, kuidas ma peaksin nendega tegelema?

    Vastus: Me ei saa garanteerida, et kaupade kvaliteeti on väga hea.Kui te ei ole kindel, siis võid osta proovide esimene siis, et neid töödelda komplektina.Samal ajal müüdud toodete meie pood on käsitöö ja puudulik ja laitmatu.Palun mõõtke neid pisut, kui sa seda kommenteerida.Me ei taha uskuda olemasolu & ldquo; professionaalne halb ülevaataja & rdquo; 1. Üldsätted levitamine

    1. kauba nõuab ostja veetakse põhimõtete järgi &ldquo, &rdquo ja vedu.

    2. Toote suurus ja kaal on üksnes võrdluseks.Käsitsi mõõtmine on veidi kõrvale.Konkreetsed kirjeldused ja kaal on aluseks tegelik objekt.

    3. Veo -, arve ja muude sellega seotud kulud kannab ostja. 2. Üldiselt, me täieliku seotud elementide ühe tööpäeva jooksul pärast taotluse saamist oma makse, ja käsi neid, et asjaomaste turustamise firma jagamiseks.Juhul suur hulk tellimusi, kohaletoimetamine tsükli edasi lükata 1-2 tööpäeva jooksul.Lisaks, järgmistel juhtudel võivad mõjutada jaotus tsükkel:

    A. Olete tellinud palju erinevaid tooteid, aga stiilid ja kvantiteeti meie olemasolevatest ei piisa, mida ei saa sobitada ajal.Meil on vaja korraldada tootmise nüüd (me suhelda te esimest korda).

    B. Pärast tellimuse kinnitamine ja enne korraldamine tootmine, siis ajutiselt taotluse, et muuta toote struktuuri või selle osa.

    Arv C. tellimusi on rohkem.

    D. pühade ajal ja nädalavahetustel.Mõjutatud mõnede töötajate'rest ja muud tegurid, jaotamise tsükkel jääb maha.

    Kolm, levitamise eeskirjad

    1. Nii levitamise, kuna erinevad piirkonnad, erinevad kaalud kaupade ja erinevused transpordivahendite, mõjutavad otseselt tasandil oma kauba.Palun konsulteerige meiega umbes konkreetse mode sünnitust.

    2., kui saad teate, ekspediitor, kui te kiirenemist kaupade, sa pead näha, kui pakendi karp on valmis.Kui outer pakkimine on kahjustatud, siis tuleks keelduda korja kaupade, ja anna meile aega, ja me hakkama nõue.Kui välispakend on terved, siis avab kasti peal ja kontrollige seda.Kui ei ole osa, siis tuleb keelduda kauba peale korjama.Aeg, küsida teise poole töötaja, kes väljastab sertifikaadi, märk ja pitser see, siis helistage meile, et vaadata seda.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    2021 Longan Lapsang Souchong Longan ja Suitsutatud Maitse Must Hiina Tee 250g

    Toote andmed: Toote nimetus: Must Tee Longan ja Suitsutatud Maitse Souchong Hoiustamine: Vältida päikesevalgust, ventilatsiooniga kohas Riiul aeg: 36 kuud Lõhn: lõhn Longan Alkohol: Särav ja punane värv Maitse: Täidlane, puhas maitse Märkus: See tee on vaid veidi suitsune maitse
  • €9.37
  • €18.73
  • Seotud

    450ml Yixing lilla liiva gongfu tee tassi KAANED hulgi kingitus kolme-töö tassi tee sätestatud tee määrab tee tassi komplekt kung fu tee komplekt

    450ml Yixing lilla liiva gongfu tee tassi KAANED hulgi kingitus kolme-töö tassi tee sätestatud tee määrab tee tassi komplekt kung fu tee komplekt Nimi: lilla liiva teacup Suurus: umbes 14.3*12.8*9cm Maht: 450 ml Käsitöö: Käsitöö Nipp: tänu käsitsi mõõtmine, seal on 1-2mm viga, palun saada materjali ülimuslikud!
  • €20.38
  • €25.48