Päkapikk Nukk Ameerika Lipu Iseseisvuspäeva Triibuline Nukk Kaunistused Kasvav Ruldof Kodu Festival Deocr Asjade Dropshipping

  • €3.65
  • €5.22
  • On laos
    SKU w15160

    Päkapikk Nukk Ameerika Lipu Iseseisvuspäeva Triibuline Nukk Kaunistused Kasvav Ruldof Kodu Festival Deocr Asjade Dropshipping

    kirjeldus:

    U. S. Presidendivalimiste Valimiste Teenetemärgi-folklooris, pöialpoissi tuua õnne oma perekonna ja peetakse õnne.Kasutage nende armas rootsi rinnahoidjad lisada puhkus võlu oma Ameerika iseseisvuspäev/Memorial Day/4. juuli/Veteranide Päev Armastus Country House kaunistused.

    ⭐Kõrge kvaliteediga käsitsi valmistatud – Meie 4. juuli kääbus mänguasi on valmistatud pehmest vildist, palus nina, kiudaineid valge habeme ja pika müts, mida saab kasutada eri tekitab.Liiva allosas iga päkapikk lisab kaalu, mis võimaldab kääbus istuda kuskil!Pöialpoissi on käsitsi valmistatud, nii et igaüks on mõned erinevused suurus ja kaal.

    £ ideaalne suurus-2 erineva kujundusega patriootliku pöialpoissi.See on ideaalne kaunistus oma astmelise kandikud, lauad, diivanid, raamatukapid, riiulid või kohti oma kodu.

    ⭐Hea kingitused-pöialpoissi peetakse hea õnne ja täiuslik kodu kaunistused.Hea õnne pere ja sõpradega.Armas välimus on armastatud lapsed, ja see on ka suur valik laste kingitused.

    kirjeldus:

    Materjal: Kangas

    Kaal: 110 grammi

    Mõõdud: 26*8*6cm

    Stiil: mees style/B naine stiil

    Kogus: 1tk

    Pakkematerjal: opp kott

    Märkus: 1. See on normaalne, et väike viga manual mõõtmise suurus, andmed on mõeldud ainult viitamiseks ning tegelik toode on ülimuslik!

    2. Seal võib olla mõningaid värvi vahe tõttu tuli ekraanile ja muudel põhjustel, palun aru!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja Mugav ja Mugav Laps Istub Padjad Toetavad Tervislik Areng Laste - See loob piirkonda, kus lapsed saavad lustida istudes, lugeda oma raamatuid ja mängib oma mänge. - See võtab kuju vastavalt keha struktuure. - See on mugav ja mugav toode, mis toetab tervete luude laste arengut. - See on kvaliteetne toode,
  • €76.62