Zoyaloo LED Solar String Haldjas Õues Veekindel Kerge Päikese Valgust, Aia Kaunistamiseks Rõdu Puhkus Valgustus

  • €15.52
  • €22.49
  • On laos
    SKU w153750

    100% täiesti uus ja kvaliteetne

    Omadused:

    LED lamp helmed, ultra-kõrge heledus, suurte üleujutuste valgus ja pehme valgus lambivarju, nr pimestavad, silmade kaitset.

    Päikese laterna sisseehitatud polükristalset päikesepaneel, kõrge fotoelektrilise energia muundamise määr, kõrge laadimine efektiivsus, madal energiatarve, energiasäästu ja keskkonnakaitse.

    Veekindel, ei ole vaja muretseda vihm, lumi, külm ja muude karmides keskkondades.Ideaalne väljas kasutamiseks.Seda saab kasutada korduvalt ja on pikk kasutusiga.

    Sisseehitatud valgus-kontrollitud induktsiooni andur, päikese valguse automaatselt sisse öisel ajal ja lülitub automaatselt päeva jooksul.

    See aitab luua romantiline ja hubane atmosfäär, mis on hea nii iga päev ja puhkus kaunistused.Kerge üles oma teed, kerge üles oma elu.

    Crack muster päikese lamp on valmistatud kõrge-kvaliteet paksenenud ja karastatud klaasist, mis ei ole lihtne crack.Retro kanepi köis ja pehme valgustus luua romantiline atmosfäär.

    Ilus ja pehme valgustus toob sulle rahu ja lõõgastus tuju ja nad suudavad teha oma pere õnnelikumaks ja harmooniline.Ideaalne kaunistus söögituba tabelid, väljas aiad, töökojad, terrass ja siseõuede.

    Tehnilised andmed:

    Toote nimetus: Solar Light

    Materjalid: klaas + kanepi köis

    Vastutav töötleja: päikesepaneel

    Vilkumise režiimis: püsiv valgus režiim

    Suurus: avaldaja.14x12.5cm/5.51x4.92in

    Vabatahtlik Värv: Soe Valge, Valge , RGB

    Kogus: 1tk

    Märkus:

    Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

    Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

    Pakett sisaldab:

    1 x Päikese Valgus (muud tarvikud demo pildil ei kuulu komplekti.)


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Baby Shower Õhupallid Vanik Arch Kit Poiss, Lapsed DIY Retro Naha Sünnipäeva Teenetemärgi Soolise Paljastada Ristimine Balons Tarvikud

    Õhupalli Komplekt Sisaldab:(133pcs) Nahk, lateks(5inch*20pcs,10inch*20pcs,12inch*5,18 tolline*2tk) Lateks must(5inch*20pcs,12inch*20pcs) Topelt Retro oranž(5inch*20pcs,10inch*20pcs,12inch*5,18 tolline*1tk) Tasuta teie:1 Rulli Liimiga Õhupalli Kett Märkus: 1.Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!
  • €15.04
  • €31.34
  • Seotud

    MagiDeal 10tk Akvalangiga Sukelduda Plastikust Pöörlev Snap Konks Spring Clip Sobib 12mm Vöö Rihm Vöö - Tugev ja Kerge

    Kirjeldus: 10 Tükki plastikust pöörlev snap hook klamber lukk Sobib 12mm vöö rihm Tugev, kerge ja vastupidav Saab kasutada, et mõned väikesed esemed, nagu vile, kompass, taskulamp jne. Suured tarvikud sukeldumisega, kämping, matkamine, ronimine ja rohkem Kirjeldus: Materjal: Plastik Konksu Pikkus: Umbes. 4 cm 1.6 tolli Pöörlev Silma Laius: U. 1.2 cm/0.47
  • €0.89
  • €1.52
  • Seotud

    D2TD Huulepulk Ripats silikoonvaik Hallitusseened Lip Rouge Kaelakee Võtmehoidja Kõrvarõngad DIY Vaik Valamise Vormid Ehted Tegemise Vahendid

    D2TD Huulepulk Ripats silikoonvaik Hallitusseened Lip Rouge Kaelakee Võtmehoidja Kõrvarõngad DIY Vaik Valamise Vormid Ehted Tegemise Vahendid OOTDTY Omadused: See on originaal huulepulgad hallituse, ja 3 osades, huulepulk tube, palun Installige see kokku pärast seda, kui teie projekt on käes, kui ei ole stabiilne,võib kasutada liimi kinni. Valmistatud kvaliteetsest silikoonist
  • €1.81
  • €3.63
  • Seotud

    1 Töö 3314J-2-102E 3314J-2-1K 5MMX5MM SMD Potentsiomeeter Täpsus Reguleeritav Vastupanu

    Makset Teavet Me võtame Tingdeponeerimiskokkuleppe teenus ainult.Kui ostate suurema koguse, siis Palun võtke meiega ühendust .osta rohkem detaile.kasutanud Lisa ostukorvi me wikk muuta allahindlus teile.Samuti on meil müüa palju sellist elektroonikaseadmed.enamik neist me ei ole veel avaldatud internetis.nii et kui teil on vaja midagi saab cotact mulle TOLLIMAKSU & ÜLEANDMINE TASU: kõikide klientide tellimusi, me ei tasuta
  • €0.52
  • €0.58