Auto Tarvikud Esilaterna Targemaid Led Taskulamp Laetav Ja Veekindel Väljas Pesuseade Töötab Punane Valgus

  • €4.11
  • €6.05
  • On laos
    SKU w158272

    Omadused:

    1. 170 luumenit kõrge heledus: pehme pinna valgusallika tehnoloogia, 170 luumenit ühtne tugev, kerge, tõhus valgustus tootevalik hõlmab vaatevälja inimese silma, mis aitavad teil pühkima pimedus.

    2. Punane hoiatus tuli: nähtavust punane valgus on kuni 100 meetrit.See võimaldab sõidukite liikumine on piisavalt puhvrit ajal ohutuse tagamiseks öö töötab.

    3. Multi-funktsioon kolme-kiiruse reguleerimine: Outdoor spordi-mägironimine öö töötab tuled toetada kolme-kiiruse reguleerimine, sealhulgas esile, vähese valguse ja flash.

    4. Veekindel kaitse: multi-funktsioon vilkur on IPX4 kaitse, ja see ei karda pritsiva vee, vihma ja muid vedelikke, ja tõhusalt reageerib erinevatele outdoor keskkondades.

    5.USB-laadimine: suur võimsus on, mis on piisavalt hea, helge energia säästmise taht, USB kaasaskantav aku, sisseehitatud suure võimsusega liitium aku, aku pika eluea.

    Kirjeldus:

    Väljas sport mägironimine öö töötab tuled on stabiilne jõudlus, nr laigud, nr pimestavad, nr värelus ja pikk kasutusiga.

    Tehnilised andmed:

    Laadimine: USB

    Valgusvoog: 170 luumenit

    Veekindel tase: IPX4

    Punase tule nähtavus: 100m

    Kaal: 93.1 g

    Valgusallika: LED

    Komplekti Kuulub:

    1* esitulede

    1* laadimiskaabel

    1* pakendi karp

    Märkused:

    1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

    2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    V309 ELM327 Auto Fault Detector Auto Diagnostika

    Kirjeldus: Käeshoitavad auto fault detector teha see lihtne viis säästa aega ja raha remonti, teada saada, mis on valesti, enne remondi.See pakub lahenduse, on keegi, kes mures, autode hooldus.Lihtne-kuni-kasutada seadet, mille suhtes kohaldatakse juhtide jälgida oma sõidukeid tervist. Tehnilised andmed: Materjal: ABS Tööpinge: 9-16V Töö current: 80mA Töökeskkond: -30-70℃ Säilitustemperatuur:
  • €8.22
  • €16.43
  • Seotud

    Jalgratta SIPELGAS Sinise hamba Dual-Mode Kiiruse, Väntamissageduse Andur USB ANT+ Jalgratas Koolitus Vastuvõtja Jalgratta Arvuti Jalgratta Tarvikud

    Ettevalmistamata Koolitus USB ANT Vastuvõtja Jalgratta SIPELGAS Sinise hamba Dual-Mode Kiiruse, Väntamissageduse Andur Jalgrattasõit Platvorm See ANT+ USB pulk saab tegevuse andmed, kui ühilduvate fitness seade on levialas.See sobib Garmin toodete ja jalgrattasõit mängud, must-olla jalgrattasõidu harrastajatele! Märkus: Enne kasutamist veenduge, et allalaadimine ANT juhi arvutis Omadused: *1.
  • €12.35
  • €20.58
  • Seotud

    Roostevabast Terasest Sirge Võti Liim Vannituba Ise Konksud Riputamiseks Cactus Ladustamise Kott, Mantel, Köök Konks Riidepuud

    Toote Kirjeldus: Karu:500g Materjal:Roostevaba Teras Värv:Kuldne,Hall,Hõbedane,Roheline Suurus:9.8x5cm/3.86x1.97 Omadused: 1. Ta võtab vastu Põhjamaade stiilis, mis on mood ja kaktus disain on unikaalne ja atraktiivne. 2. 2-konksud, see on praktiline ja saab salvestada väikesed esemed. 3. See sobib köök, vannituba, koridor, elutuba, laud, külmik ja nii edasi. 4.
  • €1.57
  • €1.85
  • Seotud

    Halloween Luud Kõrvits Konn Nõid Silikoon Fondant Seep 3D Kook Hallituse Cupcake Kommid, Šokolaad Kaunistamiseks Köök, Küpsetamine, Tööriist

    1 Tk Räni Hallituse DIY Fondant Kook Hallitusseened Loominguline Šokolaadi Puding Küpsise Hallituse Halloween Pool Decor Bakeware köök Tööriistad Omadused: ·Šokolaad pudding hallitus on suur Halloween, teemastatud pool, pulmi, sünnipäeva, talvel festivalid, karneval ja nii edasi. ·Valmistatud kõrge kvaliteediga toidu silikooniga, mis on vastupidavad, mitte-mürgine ja lihtne puhastada. ·Silikoonist
  • €1.86
  • €2.66