Coral Fliis Leibkonna Lapiga Köögi Roog Rätik Imab Vett Õli Vaba Köök Puhastus Vahendid Tilk Laevandus Hot Müük

  • €0.55
  • €0.79
  • On laos
    SKU w161224

    Coral Fliis Leibkonna Lapiga Köögi Roog Rätik Imab Vett Õli Vaba Köök Puhastus Vahendid

    Omadused:

    1. Vastupidav coral fliis: masinapesu microfiber puhastus pad, kahepoolne coral lapp, looduslik materjal, mis ei sisalda keemilisi aineid, et tagada, et sinu tervis ja ohutus, võib kasutada sadu kordi.

    2. Laialdaselt kasutatakse: Kõrge-klassi roog rätikud sobivad igapäevaseks pesemisel/kuivatamisel lauanõude, kodumasinate puhastamine, köök, mööbel, vannituba, klaas, autod, jne.

    3. Super veeimavus: kasutades kõrge kvaliteediga coral fliis paks materjal, kerge, tugev vee imendumist, kiire-kuivatamine.Classic köögi käterätid on kiuvaba ja saab kiiresti ja tõhusalt ima vedelikke, et täita mis tahes ülesannet.

    4. Anti-scratch tehnoloogia puhastus pad: super pehme, ei kriimusta värvi, lakk -, klaas-või mis tahes pinnale, tugev eemaldamine määret lisatud nõud, valamud ja vannid, väga pehme, saab kasutada nii käsi ja nägu rätikuga.

    5. Tugev veeimavus: See imab vett ja seepi paar sekundit, see on kohev, kerge, kuiv, ei kuuli, ja ei kahaneb isegi pärast pesemist mitu korda.

    Kirjeldus:

    See toode on puhastuslapiga, kahepoolne coral lapp, looduslik materjal, mis ei sisalda keemilisi aineid, et tagada oma tervisele ja ohutusele, ja saab uuesti kasutada sadu kordi.

    Tehnilised andmed:

    Suurus:25*25cm

    Materjal: Superfine fiber

    Sobib:köök

    Värv:Värvi segamine

    Komplekti Kuulub:

    5 tk * puhastuslapiga(valikuline)

    /10 tk * puhastuslapiga

    Märkused:

    1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

    2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Alumiiniumist Jalgratta Vee Pudel Puuri MTB Road Bike Cup Omanik Hammas Bracket K1KD

    100% täiesti uus ja kvaliteetne OOTDTY Omadused: Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja praktiline. Alumiinium korpus, kergem kaal ja rohkem kulumiskindel. Ere värv, ei ole kerge kaduma. Servad on korduvalt poleeritud, ei kriimusta vee pudel Lukk pingul tiivad hoidke pudel tihedalt sisse-või off-road. Rinnapiimasarnane disain, mis vastavad jalgrattasõit vajadustele. Bike
  • €4.50
  • €6.25
  • Seotud

    3 Tk Selge, Pehme Plastikust 3,5 cm Dia iminapp võtmehoidja Võtmerõngast

    p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Prodcut Nimi : iminapp Võtmerõngast;Peamine Materjal : Plastik Peamised Värv : Läbipaistev;iminapp Läbimõõt : 3,5 cm/ 1.4 Ringi Dia : 2.2 cm Neto-Kaal : 12g Selge äraveo üles,
  • €0.88
  • €1.35
  • Seotud

    Klaasist Vaasid lillevaasid Kuld Klaasist Pudelid Sepistatud Rauast Käsitöö Teenetemärgi Geomeetrilise Kujuga Laud Sise-Decor TB Müük

    Klaasist Vaasid lillevaasid Kuld Klaasist Pudelid Sepistatud Rauast Käsitöö Teenetemärgi Geomeetrilise Kujuga Laud Sise-Decor TB Müük Märkus 1:Me hoiame oma eraelu puutumatuse ohutu ja ei esine isiklikku teavet. 2:Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Meie müügijärgse meeskond annab teile täiuslik lahendus esimest korda. Toote Spetsifikatsioon: Omadused: 1.Materjal:
  • €21.80
  • €34.60