100A Lcd Ekraan Digitaalne Topelt Impulsi Kodeerija Trafo Töötleja Juhatuse Aja Kontroll

  • €14.92
  • €23.69
  • On laos
    SKU w161748

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    1.Valida saab salvestada viimase toimingu, moodul topelt impulsi vallandada, lülitage välja kõik seatud käivitada ajal, saate muuta topelt impulsi ühe impulsi vallandada.

    2.Peamine juhatuse ja display-operation panel on lahutatud, ja välimine kest on võimalik paindlikult kokku pandud.

    3.Multi-grupi andmed 12864 kajastatud, visuaalne ekraan, intuitiivne toiming, mugav, ühe kodeerija parameeter korrigeerimist saab teha operatsiooni lihtne ja kiire.

    4.Koos võrgu pinge hüvitist väljund hüvitist saab automaatselt kohandada vastavalt muuta, toide, ja elektriline pinge on umbes 1 sekundi saab kuvada, kui käivitub, nii et tõhus soojuse keevitus on kooskõlas keevitusparameetrite ja keevitus koht on ühtlane.

    5.Koos 0-9999 keevitus loendamise funktsioon, 5 rühma proovi hoidmine parameetrid, võib hoida isegi elekter välja lülitatud, arv wleding oleks näinud lihtsalt pilgu.

    6.Aeg sisend 0-99 tsükli (1 tsükkel on 20ms, näiteks, korrigeerimine väärtus on 50, mis on keevitus aega 1 sekund.), peata aeg, vahel 2 weldings on 0-99 tsüklit (1 tsükkel on 20ms, nagu intervalli väärtus on 50, siis on See intervall on 1 sekund.) reguleeritav.Keevituse tugevus 30%-99% on reguleeritav.

    7.Moodulit saab isoleerida tugevad ja nõrgad elektri -, optiliste siduri ja disain, usaldusväärne circuit zero-crossing avastamise ja pinge avastamiseks, et tagada täpne phase shift räni kontrolli alaldi (SCR), mis võib olla kooskõlas 40A-100A kahesuunaline räni kontrolli alaldi (SCR).

    8.9-12 V AC power input (kasutades AC muundurid, muud nagu SM-sse, võib põhjustada zero-crossing avastamise rike, ei saa vallandada.)

    9.Sisendvõimsus ja-välise vallandada vastu mugav ja kiire keevitus vaba terminal, väline vallandada saab olema mitmekesine, nagu tavaline lüliti, foot switch, väline signalsource sisend, jne., tarkvara on anti-lock riik, vallandades lõppu keevitus, üks ring.Näiteks, pedaali lüliti on trampis kogu aeg, saab ainult vallandada üks ring.

    Värv:roheline

    Materjal:ABS

    Suurus:10 x 6 x 3cm

    Pakendi Sisu:

    1 * Digital Encoder

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    8 Porti Telegraph Mutrivõti Mutrivõti Traat Kroom-Molübdeen Terasest Twist Remont Tööriistad Kodarad Rundle Jalgratas

    Omadused: Sobib rääkis tiss sizes10,11,12,13,14,15. Kvaliteetne kroom-molübdeen teras,väga tugev,ei roosteta,ei pleegib,vastupidav.Kerge ja kaasaskantav. Suurepärase viimistletud, nurgad on väga ümar ja pind on väga sile, see ei kanna oma bike, ja ei kahjusta teie nahka. Säti survetunne traat ja õige deformatsioon kaitse ratast. Paksem disain,rohkem ergonoomiline,kerge käsitseda,tõhusamaks. Tehnilised
  • €1.72
  • €2.53
  • Seotud

    McFly Noor Loll Elamused Viska Tekk Super Pehme Trükkimine Pere Auto ja Diivanvoodi viskab Suvel Office Vatitekid

    Kirje Nimetus: Tekk Materjalid: Coral Fliis Kaal: 0.4-1.0 kg Suurus : 100cmx120cm,120cmx150cm,150cmx200cm,150cmx220cm Pakett sisaldab : 1tk tekikott Easy Care : Masin pesta külma, trummelkuivatid kuiv madal kuumus, Vältida otsest kuumust, Ärge kasutage valgendi Hooaeg : Kevad, Suvi, Sügis, Talv Disain Kirjeldus : Full-laius single-sided printing Materjali kirjeldus : Polüesterkiud Toote
  • €13.75
  • €14.47
  • Seotud

    Barokk Leidke Maksuvabastuse Piiri Silikoon Hallituse Vibud Lindi Cupcake Torukübar Fondant Kook Dekoreerimiseks Vahendid Candy Savi Šokolaadi Hallitusseened

    Barokk Leidke Maksuvabastuse Piiri Silikoon Hallituse Vibud Lindi Cupcake Torukübar Fondant Kook Dekoreerimiseks Vahendid Candy Savi Šokolaadi Hallitusseened Materjal: silikoon Kaal :70g Pakend: opp kott värv: roosa Kõrge kvaliteedi ja seda on lihtne kasutada ja puhastamine See on Pehme ja lihtne kasutada Reiting temperatuur: -40 celsiuse järgi kuni +210 celsiuse järgi
  • €3.08
  • €6.17
  • Seotud

    Disney uus armas Maarja kass Juhtudel Apple Airpods 1/2 Kaitsva Juhtmeta Bluetooth-Kõrvaklapp Kaas juhul

    1. See toode sobib ainult Apple tõeline juhtudel, see võib olla ei sobi muud brändi tooteid. 2. Me teeme 100% kvaliteedi kontroll enne sünnitust 3. Palun kirjutage oma nimi täiesti kui te tellida Venemaa 4. Palun jätke meile märkusi ja kommentaare Viie Tärni saamist, siis on see väga teretulnud.Kui te ei ole rahul, võtke palun ühendust klientidele online ja püüame parima, et lahendada see.Palun
  • €1.96
  • €2.18