32W LED Grow Light DC5V USB Taimeriga Juhitava Täieliku Spektri 4 Pea Pirnid Paindlik Klamber Füto Lamp Taim Seemikute Greehouse

  • €17.61
  • €27.51
  • On laos
    SKU w162854

    Selline taim on kasvu valgus sobib kasvamise protsess taimede seemikud, et õitsemist ja viljakandvust.Ta kontrollib valgust vaja taimede poolt tõhusalt.Aitab taimed kasvavad tervemad ja tugevamad.Mida sa ootad?Lihtsalt tule ja osta.

    Omadused:

    Täieliku spektri simuleerida loomulik valgus, kena nii sise-ja välistingimustes taimede, köögiviljad ja lilled kõikidel etappidel kasvu.

    Dual control mode with line kontroller ja paindlik kaugjuhtimispult taimeri seadistus/ 10 taset reguleeritav heledus/ 3 valguse värvid muutuvad, mugav kasutada.

    Punane valgus, sinine valgus, punane ja sinine valgus eri staadiumis taime kasvu, vastab oma erinevate vajadustega.

    Suurepärane Led, kauakestev, nr strobe, no kiirguse, värelus vaba, hästi silma kaitse.

    USB toitega, see on mugav chargeing erinevate seadmete, nagu sülearvuti, arvuti, power bank.

    Paindlik hane kaela deisgn, lai klamber suu inhances oma valgustus ala ja muudab satable.

    Iga toru saab kerge kuni üksikult erinevate vaja.

    Valmistatud alumiiniumist materjal, kena soojushajutamise jõudlust, pikendab kasutusiga lamp.

    See sobib kasvuhoone, rõdu, taime tehase, talu-ja nii edasi.

    Kirjeldus:

    Tüüp: Tüüp 1(remote control)/ Tüüp 2(ilma puldiga)

    Sisendpinge:D C 5 V

    Koguvõimsus: 32 W

    Valgusallikas: Led

    Led kogus: 20PCS/toru

    Materjal: Alumiinium

    Valgustugevus:300LM

    Valguse värvus: punane/ sinine/ punane & sinine

    Punkt värv: Must

    Eluiga: 200,000 tundi

    Veekindlus: IP65

    Kaabli pikkus: 1290mm/ uut liikmesriiki 50,8 aastal

    Pakendi suurus: 325 * 130 * 85mm/ 12.8 * 5.1 * 3.3 cm (Pikkus * Laius * Kõrgus)

    Pakendi kaal: 850g/ 30ounces

    Pakett Nimekiri:

    1 * Kerge

    1 * Kaugjuhtimispult(Valikuline)

    1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

    3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

    2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

    3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

    4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

    5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 45 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

    7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    8. Tarneaeg:

    1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

    2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

    3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.villamehed.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

    4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

    1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

    2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.villamehed.ee!

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

    See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Ujuda Ujumisriided, Kleit Ühes Tükis Swimdress Trükitud Seelik Ujumistrikoo Naine Beachwear

    Ujuda Ujumisriided, Kleit Ühes Tükis Swimdress Trükitud Seelik Ujumistrikoo Naine Beachwear Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust! Riided muster (peamine muster):Polka Dot Print Riietus stiil:Beachwear Kleit Sobiv aastaaeg:Suvi Kohaldatava objektid:18-35 aastat vana suurus: M = US6 = UK10 = EU38 (cm / tolli) Pikkus: 72 / 28.35, Ülemine rind: 76-84
  • €11.40
  • €15.84
  • Seotud

    Puidust Kirja Puuviljad, Köögiviljad Kognitiivse Kaardi Inglise Kiri Isikutunnistus Laste Varase Õppe Ja Hariduse Puzzle Mänguasi

    Puidust Kirja Puuviljad, Köögiviljad Kognitiivse Kaardi Inglise Kiri Isikutunnistus Laste Varase Õppe Ja Hariduse Puzzle Mänguasi Omadused: 100% Bränd Uus & kvaliteetne.Materjal: puust, Värv: nagu pildil, Suurus:Kaart: 10*7cm Kirja pikkus: 4cm Laius: 1-5cm. Tähelepanu: 1. Seal võib olla veidi erinev värv, sest arvuti monitori seaded. 2. Erinevus mõõtmise meetod, palun lubage 1-3cm suuruse standardhälve
  • €6.31
  • €12.37
  • Seotud

    McFly Noor Loll Elamused Viska Tekk Super Pehme Trükkimine Pere Auto ja Diivanvoodi viskab Suvel Office Vatitekid

    Kirje Nimetus: Tekk Materjalid: Coral Fliis Kaal: 0.4-1.0 kg Suurus : 100cmx120cm,120cmx150cm,150cmx200cm,150cmx220cm Pakett sisaldab : 1tk tekikott Easy Care : Masin pesta külma, trummelkuivatid kuiv madal kuumus, Vältida otsest kuumust, Ärge kasutage valgendi Hooaeg : Kevad, Suvi, Sügis, Talv Disain Kirjeldus : Full-laius single-sided printing Materjali kirjeldus : Polüesterkiud Toote
  • €13.75
  • €14.47
  • Seotud

    STUNT MAN film PETER O'TOOLE BARBARA HERSHEY the biz SILK PLAKAT Dekoratiivset maali 24x36inch

    Saame teile pakkuda: suurepäraseid tooteid, hea teenindus, kiire suhtlus, ohutu、kiire shipping, täiuslik kogemus. Toote Kirjeldus: Plakati trükkimine on valmistatud kõrge-kvaliteet siidist riie; Märkus: Silk plakatid on õhuke ja saab kasutada sisekujunduses ilma veeta; me kasutada ainult kõrglahutusega pilte, värve ja on võimalik säilitada pikka aega; Meil on erinevad stiilid, plakatid,
  • €2.35
  • €3.13