YILONG 2.5x6 " Käsitsi Sõlmes Silk Runner Traditsiooniline pärsia Disain Pikk Esik Vaipa (HF341B)

  • €766.64
  • On laos
    SKU w16462

    YILONG 2.5x6 " Käsitsi Sõlmes Silk Runner Traditsiooniline pärsia Disain Pikk Esik Vaipa (HF341B)

    Vaip Nr.HF341B-2.5x6

    Käsitöö Käsitsi sõlmes

    Materjal S liik

    Suurus 2.5 ft x 6ft (76cm x 183cm)

    Kohaletoimetamine Tasuta kohaletoimetamine+Uksest ukseni teenus

    Makset Online makse või T/T, Western Union, Paypal, jne.

    Kvaliteet 300 read; 625 kpsi (970,000 sõlme/m 2 )

    * Käsitöö Vaip Silk Fotod *

    See vaip on 100% käsitsi sõlmes, läikiv trahvi siidist teha see vaip fantastiline !Ilus vaip on ehitud ja suurepärane ükskõik mis nurga all sa näed.Palun vaadake tüüpiline traditsiooniline vintage pärsia stiilis disain.Tegelik vaip on palju ilusam kui pildil.Suurepärane Töö Arvates, Laadi ,Oodates kedagi, kes Tõesti Aru!

    ~ Meil on tehases!

    ~150 aastat ajalugu; 9000 kangrute ~

    ~ See Vaip kuvatakse siin on laos!

    ~ Saame saata teile täna!

    * Kuidas Me teeme neid Kauneid Siidist Vaibad *

    ---- 100% Käsitsi Valmistatud, Sõlm, mille Sõlm Kannatlikult

    * Klient külastab Yilong *

    ---- Yilong on müügil käsitsi valmistatud siidist vaibad, et üle 60 riigis maailmas.

    * Pakkimine ja Saatmine *

    ---- Valtsitud väikeste suurus vaibad, Volditud suured vaibad; Tasuta shipping

    ----- KKK / Oleme alati teie TEENISTUSES -- -- -

    1.Makse ---- Kliendid saavad tasuda kaudu www.villamehed.ee online.Ka nõustuda T/T) või Western Union.

    2. Kohaletoimetamine ---- Tavaliselt me laeva vaip teile DHL/UPS/FedEx/TNT express tasuta shipping, see on ukselt-uksele kiire shipping service, kohale üle kogu maailma piires 5 - 9 päeva.

    3. Tollimaks ---- Tolli arve kirjutatakse väikese väärtus enamasti ei tollimaks nõutav.Kui teil on spetsiaalne taotluse tollile probleem, võtke meiega vabalt.

    4. Tagasi ---- Tagasi aktsepteeritakse, kui on mingeid kvaliteedi probleem meie vaibad.Palun võtke meiega eelnevalt enne tagasi, aitäh!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    DISNEY Marvel Animatsiooni Tapestrys Super Lahe Multikas Seina Tuba Decor Seina Tepestry Diivan Decor

    Kaup: Gobelään 1.MATERJAL: Polüester / Puuvill 2. 100% täiesti uus ja kvaliteetne Kunst Vaip,, mis on Valmistatud kõrge kvaliteediga polüester virsiku -, naha - Annab elegantne välimus ja siidiselt pehme puudutus!See kokkuleppeline kunstiteos on teha täielik makeover teie seina või toa või voodi. 3. See Õie Seinavaibad on valmistatud 100% kerge polüester koos käsitsi õmmeldud servad viimistletud,
  • €3.06
  • €4.86
  • Seotud

    Cartoon Elevant Ringi Vaibad Microfiber Vaibad Köök Anti-slip põrandavaibad Suu Vaibad Lapsed Magamistuba Mängida Matid Öö Vaibad

    14154 10915 Toodete Info: 1.Materjal: Polüester Kiudu Pind,Käsna Vahekihi 2.Suurus : Läbimõõt on 80cm, Läbimõõt 100cm, Läbimõõt 120cm. 3.Kohaldatav Ulatus: Esik ; Sissepääs ; Uks ; Väljas ; elutuba ; Lobitöö ; Köök; Ding tuba; Salong; Magamistuba; Koridori, jne. 4.Alt Kirjeldus : Mitte-kootud.Mitte Tõsta Osakeste allosas.Super anti slip efekti ja läbilaskvust. 5.Libisemiskindlus:
  • €8.08
  • €10.49
  • Seotud

    Rock Mitte Tõsta Põranda Vaip, Teen Vaip

    See vaip on ka kasutatud libisemiskindel välistald geeli pind riidest, libisemiskindel tabandır, lõhn ei ole, pesta on väga vastupidav Muster on trükitud Top pinna sametiselt pehme Riie, värvid on erksad.Kui esteetiline elegantne, vastupidavam kui muu riie kasutajatingimustes.Pilling Ei Ole.
  • €83.56
  • €92.85
  • Seotud

    Ühe Tüki Vaipa Magamistoaga Kodu Vaip Zoro Anime Chopper Unistus Mood Vannituba Poisid Jõulud Kingitus Köök tuba Piknik Tilk Laeva

    Kirje Nimetus: Square carpet pakkeleht: 1*Töö Kangas: flanell seemisnahk + libisemiskindla põhja Suurus: 91*152cm/122*183cm/150*220cm Easy Care: Masin pesta või käsi pesta, trummelkuivatid kuiv madal kuumus, Vältida otsest kuumust, Ärge kasutage valgendi Hooaeg: Kevad, Suvi, Sügis, Talv Kohandatud nõuetele: Kunsti tuleb 4252x5669 pikslit JPG-formaadis.Palun esitage autoriõigusega kaitstud disainilahenduste.Võite
  • €16.38
  • €22.14