Objektiivi adapter, Metallist Adapter 23.2 mm T-Mount Mikroskoobi Okulaari Canon EOSM Alustest Peeglita Kaamera macro ring Mikroskoobi Objektiivi

  • €9.37
  • €10.65
  • On laos
    SKU w165497

    Metallist Adapter 23.2 mm T-Mount Mikroskoobi Okulaari Canon EOSM Alustest Peeglita Kaamera

    Feature: 1. Adapter sobib 23.2 mm T-mount mikroskoobi okulaari mount Canon EOSM mount peeglita kaamera kere.

    2. Valmistatud metallist, kõrge tugevuse ja mitte-deformatsioon, super sileda pinna viimistlus.

    3. Ühildub enamiku mikroskoobi okulaarid mount.

    4. See toode aitab salvestada mikroskoobi pildid pärast on sisse lülitatud.

    5. Eemaldatav, saab kasutada ainult vahepealne üleminek osa on M42 liides.

    Kirjeldus:

    Kirje tüüp: Mikroskoobi Okulaari Adapter

    Seisukord: 100% uhiuue

    Materjal: alumiinium

    Värv: must Ühilduvad Objektiivid: Sest 23.2 mm T-mount mikroskoobi okulaari

    Ühilduva Kaamera: Canon EOSM mount peeglita kaamera kere.

    Pakett Loetelu: 1 x Mikroskoobi Okulaari Adapter 1 x Mutrivõti

    Umbes maksmine:

    Toetame järgmisi makseviisid.Kõik maksed, mis on tehtud www.villamehed.ee on töödeldud Alipay.

    1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

    3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    Umbes shipping:

    1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

    2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

    3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

    4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

    5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul, võtke palun meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

    7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    8. Me müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu.

    9. BR ostja esitage cpf või cnpj, see on parem teile, et saan seda kiiremini.tänud

    Tagastamine ja Tagastamise:

    1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

    2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

    3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.villamehed.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

    4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

    Umbes tagasiside:

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

    See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    ANNYMOLI Sandaalid Kingad Naistele Cross Rihm Korter Sandaalid Lukk Square Varba Ladies Jalatsid Suvel Rannas Kingad Musta Valge 2021 Uus

    ANNYMOLI Sandaalid Kingad Naistele Cross Rihm Korter Sandaalid Lukk Square Varba Ladies Jalatsid Suvel Rannas Kingad Musta Valge 2021 Uus
  • €24.96
  • €48.00
  • Seotud

    Noorte Trend Meeste Vabaaja Jalatsid Väljas Meeste spordijalatsid Kaitse Pahkluu Paks-baseeruv Meeste Kingad Madala top Kingad Uued Issi Kingad

    Noorte Trend Meeste Vabaaja Jalatsid Väljas Meeste spordijalatsid Kaitse Pahkluu Paks-baseeruv Meeste Kingad Madala top Kingad Uued Issi Kingad Noorte Trend Meeste Vabaaja Jalatsid Väljas Meeste spordijalatsid Kaitse Pahkluu Paks-baseeruv Meeste Kingad Madala top Kingad Uued Issi Kingad Noorte Trend Meeste Vabaaja Jalatsid Väljas Meeste spordijalatsid Kaitse Pahkluu Paks-baseeruv Meeste Kingad Madala top Kingad
  • €21.76
  • €29.81
  • Seotud

    1 komplekt Travel Kaela Padi U Kujuline Padi Office Lennu Reisil Kaela Ülejäänud Pehme Padi Padi Tervishoiu+eye mask + 2 Kõrva Plug

    Omadused: Armas Täispuhutav Reisi Padi Kaela U Ülejäänud Kompaktne Lennuk Täiesti Uued Täispuhutavad Tasku Padi lõõgastav reisida. Kerge, kompaktne suurus suurepärane reisida! See padi sa ei pea kunagi muretsema kaela valu jälle! Suurepärase reisi -, matka-või isegi oma kontoris. See korrigeerib poolt tõstis soovitud toetus ja tugevust. Kirjeldus: Värv:
  • €0.58
  • €0.89