Seksikas Roosa Spagetid Rihmad Backless Tanssiaiset Kleidid, millel on Taskud Pika Liini Lõpetamise Pool Kleit Õhtul Ametliku Kleit 2020

  • €64.45
  • €99.15
  • On laos
    SKU w16626

    1. Kõik küsimused(nagu värv,standard suurus,custom,kui saad seda,kiire teenuse,muuta kleit stiili,allahindluse ja nii edasi)vastake andke meile teada.

    2.Sa ei ütle meile kõik oma nõuded, mida teateid, kui teha tellimuse.

    3. Meil on DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS ja kõik muud express shipping viisil.

    Kõik kleidid saab custom-tehtud.Palun andke meile järgmist teavet, kui soovite:

    Valik 1-8 on mõõdetud ___ (CM või tolli)

    1.Rind = ___

    2.Talje = ___

    3.Puusad = ___

    4.Õlg õla= ___

    5.Õla, et talje= ___

    6.Õõnes korrusel (ilma kingad)= ___

    7.Kõrgus= ( ilma kingad)= ___

    8.Kingad Height= ___

    1 : See kleit ei notinclude kõik aksessuaarid nagu kindad, pulmad loor ja crinoline petticoat ( näita pilte).Pakkumine on üks kleit ainult!

    2 : Kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ekraani ja LCD ekraan, ei saa me garanteerida, et värv meie tooted on täpselt sama, fotod, sa nägid.

    Kõik teed on acccepted,nagu Visa Kaart,MasterCard ja Panga Ülekanne.

    Me võime murra kleit pahupidi, et kaitsta profileerimine või nöörimine.Seal saab korda pärast rahvusvahelist transporditeenust.

    Impordi Tollimaksud ja Maksud ei kuulu toote hind või laevandus tasu.See on ostja vastutusel.Kuid kui teil on mingeid ettepanekuid,siis palun teatage meile ja me püüame madal teinud neid tasud.

    1.Meie Tühistamine Poliitika

    a .Tellimusi tühistada 24 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saada kogu toetust.

    b .Tellimused tühistatud 1-3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult laevanduse kulud ja 50% toote ostuhind.

    c .Tellimused tühistatakse pärast 3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult merevedude kulusid.

    d .Kui teie tellimus on saadetud,ei saa seda enam tühistada.

    2.Tagasi toote Asendamist või raha Tagastamist

    a.Teie rahulolu on äärmiselt oluline meile.Saabudes oma pakendi, me soovitame teil kontrollida ja veenduda, et kleit on tehtud tellimuse kirjeldused.Proovige teie kleit nii kiiresti kui võimalik, ilma eemaldamine sildid, muutes või pesu kleit.

    b.Kui sa lähed tagasi või vahetada kleidid või tarvikud, palun veenduge, et nad on oma algses seisukorras - unworn, pesemata, muutmata kujul, terve, puhas, tasuta lint ja juuksed ja nr parfüümi.

    3.Rikkis, Kahjustatud või Misshipped Esemed

    a.Teil on õigus tagastada kogu ostuhinda, pluss postikulud defektiga, kahjustatud või valesti veetud esemeid.Kui usute, et teie üksused olid katki, siis tuleb kõigepealt saada "Tõendid Kahju" dokumendid oma kohale vedaja.

    4.Tagasi Protsessi

    a.Esitada a tagasi taotleda meile 15 päeva jooksul pärast teie tellimuse vedu.Lisada selgitus ja fotodega dokumenteerimist tagastamise põhjuse.Tagastab ei võeta ilma eelneva nõusoleku minu pood.

    b.Kui meie müüjad on kinnitanud oma soovi, palun saata kaup ja valminud Toote Tagastamise Kujul meile tagasi ASAP.

    c.Kui saabus meie poole, teie tagasi töödeldakse 1 kuni 3 tööpäeva jooksul.Kui teie tagasi on kinnitatud ja kontrollitud, palun lubage kuni kaks arvete tsüklit see kantakse teie kontole.Esemed tagastada vastuvõetamatu seisukord me ei töödelda kui tagasimaksed ja saadetakse tagasi sind.

    *Jättes neutraalne või negatiivne tagasiside ei saa põhjalik lahendada sinu probleeme.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Nagu tõsine ja vastutustundlik müüja, me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi.

    *Kui te olete oma ostuga rahul ja meie kogu teenuste, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Seksikas Backless Pluss Suurus Tanssiaiset Kleidid Naistele Poole 2021 Royal Blue Kõrge Split Odav Lihtne Satiin Vestido De Fiesta Longo

    Tere Tulemast Minu Poodi Miks Valida meie poest ?? 1. Suurepärane Kvaliteet - Hea Riie, Pühendada Viimistletud, Täpse Mõõtmise ja Täielik QC süsteemi. 2.Konkurentsivõimeline Hind - Rohkem kogused, rohkem allahindlust. 3.Kiire Kohaletoimetamine?- Saadetise tööpäeva jooksul pärast tellimuse. Toote Näitab Suurustabelit Rinna Suurus on enam kui 40 tolli, pead Maksma
  • €93.36
  • €116.70
  • Seotud

    Seksikas Maha Õla Pikk Tanssiaiset Kleidid Appliques Pits Split Pool Põranda Pikkus Backless õhtukleidid, Tume Roheline Tanssiaiset kleit

    US$ 176.00 US$ 135.00 US$ 178.00 US$ 188.00 US$ 326.00 US$ 149.00 US$ 104.00 US$ 184.00 US$ 172.00 US$ 169.00 US$ 109.00 US$ 137.00 US$ 192.00 US$ 125.00 US$ 169.00 US$ 176.13 US$ 169.00 US$ 153.00 US$ 173.00 US$ 185.00
  • €97.96
  • Seotud

    Customed Valge Sirge Lühike Tanssiaiset Kleit 2021 Ruffles Satiin Crystal Tiiva Tagasihoidlik Formaalne Pool, Hommikumantlid Rüü De Kokteil

    Ostja Teade 1.kõik kleidid oleme teinud, on natuke erinev originaalist pildil näete veebilehel ja suurus on rohkem või vähem suur või väike vahel 1 kuni 3 cm . 3.Kui teil on paigutatud selleks ,et meie töötlemise aeg on 15-25 päeva ,kui teil on kiireloomuline küsimus ,siis võib maksta lisatasu eest tasu kiirustada ,soovin, et sa saaksid aru. 4.Kui teie suurus on pluss suurus 18W ,20W,22W,24W,26W,me
  • €67.46
  • €74.96