16mm Roostevabast Terasest Kulla Tooni Kõrge Kvaliteedi Kuuba Ohjeldada lülidega Salehomaari Lukk Mens Naiste Kaelakee Või Käevõru Ehted 7-40"

  • €6.20
  • €6.89
  • On laos
    SKU w166897

    Kliendi Rahulolu

    Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

    Kohaletoomise info:

    Tavaliselt me laeva korraldusi 24 tunni jooksul, kui saame makse.Me laev maailmas, mida Hiina Post Air Mail, see võtab tavaliselt 25-45 päeva, et jõuda, kuid mõnikord võib see võtab umbes või rohkem kui 45 päeva(see võib mõjutada post office, kohandatud või ilm, jne).Kui üksused, veel pole saabuvad sa pärast 45 päeva, siis palun võtke meiega ühendust, me lahendame probleemi kiiresti!

    Kas sa tahad saada kiiresti?Sa lihtsalt valida expresss võimalusi ja maksta see välja, ja siis me saadame sinu üksuste poolt väljendada ja sa saad seda 3-10 päeva tavaline!

    Shipping Company

    Jälgimise Numbri

    Eeldatav Tarneaeg

    Jälgimine Teabega

    DHL

    Jah

    3-10 Päeva

    www.dhl.com

    EMS

    Jah 5-15 Päeva

    www.ems.com.cn

    Epacket

    Jah

    7-20 Päeva

    www.17track.net

    Hiina Post Air Mail

    Jah

    25-45 Päeva

    www.17track.net

    AirExpress Standard Shipping Jah

    25-45 Päeva

    http://global.cainiao.com

    Tasumine

    Makse on välja arvatud, et laekuma 3days, kui maksad.Deponeerimine on meie eelistatud makseviis .Me nõustuda ka neid meetodeid, nagu näiteks T/T,Western union,Money gram-ja muid meetodeid.

    Tagastamise Poliitika

    Kui punkt on vigane, siis saad tagasi eksporditoetuse või vahetada 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist.

    Ostja peaks vastutama laevanduse kulutusi tagastatakse esemed.

    Me swap jaoks hea pärast varude kättesaadavus, või tagastamast.

    Tagasiside

    Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun aidake lahkuda "Positiivne Tagasiside" ja "5 Täiuslik Stars" meid, kui saate oma punkte ja me teeme sama teile.Tänud ette!

    Kui teil on küsimusi tehing, enne lahkumist igasugune tagasiside, palun võtke meiega ühendust ja andke meile võimalus leida lahendus.Aitäh!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Südamega kaelakee

  • €1.70
  • €2.42
  • Seotud

    Vasetatud Tõeline Kuld Kirka Tähe Väike Lill Tsirkoon Kett DIY Käsitöö Ehted Küljest Kaelakee, Kõrvarõngad Aksessuaarid Materjal

    Üks portsjon on poole meetri (50 cm), võtta rohkem kaadrid ilma lõikamine Materjal: vask-kroomitud tõeline kuld 18K värvi + tsirkoon Väikesed lilled/stars/armastuse süda/ring umbes 7-8mm Kui tsirkoon on umbes 4mm ja kett on umbes 2mm paks
  • €5.03
  • €6.71