Ajutine Võltsitud tätoveering Metallik Kuld Kiip Veekindel Diamond Kleebised Vee Üleandmise Flash Beauty Lahe Body Art meik

  • €0.22
  • On laos
    SKU w167094

    Toodete kuvamine Toodete kirjeldused Originaal pilte↓ Tooted, mis näitab naha ↓

    Kuidas Taotleda Ajutine Tätoveering

    Alusta puhta, kuiva nahka .Ajutised tätoveeringud on valmistatud tint, mis tähendab, et nad tõrjutakse naha looduslikke õlisid.Hoolikalt puhastada ala, mida soovite kaunistada seebi ja veega ja pat see kuiv paber.Kui sa oled väga higine, hõõrdumisest alkoholi võib aidata vähendada rasva.Vala veidi peale vati, ja seejärel pühkige see piirkonnas.Ei tee seda iga päev, kuigi--sa võiksid kuivada nahka.

    Vali välja oma tattoo.Mõned ajutised tätoveeringud tulevad eraldi pakendatud, mis on lihtne.Samas, kui ajutine tätoveering soovite kanda tuli leht mitmed teised, teil tuleb see eraldi.Lõika umbes see teravad käärid, olles ettevaatlik, et mitte klambriga disain ise, seni, kuni olete eraldatud see "flash leht."

    Peel off selge toetuseta.Sel hetkel, teie tätoveering on kaitstud õhuke kiht läbipaistvast plastikust.Hoolikalt korja see välja.Siis peaks olema võimalik näha, eredalt värvitud, peegel-image versioon tattoo te plaanite rakendada oma nahka.Nüüd, serva tint, mis oli kaitstud läbipaistvast plastikust, kutsutakse nägu pool.

    Aseta pilt näoga pool allapoole nahale.Kinnitage, et soovite kohaldatakse tattoo kohapeal, sa lihtsalt puhastada, seejärel asetage näo pool vastu nahka.Ärge liigutage seda ümber.Lihtsalt hoidke seda kindlalt paigas, samal ajal, kui te liikuda edasi järgmise sammu juurde.

    Vajutage niiske lapi või käsnaga üle tattoo raamat.Võtta tükk kangast või käsna, mis ei ole luu kuiv ega läbimärg, ja suruda tihedalt vastu tuge oma tattoo.Hoidke seda kinni, ja ära lase seda tõsta ümber, isegi kui ta tahab.

    Hoidke vähemalt 60 sekundi jooksul.Selleks, et saada võimalikult täielik pilt, sa pead natuke kannatust.Ära isegi mõtle eemaldamine riie või paber toetusega oma käe kuni täieliku minut on möödas.Samal ajal, kui te istute, püüa liikuda võimalikult vähe.

    Õrnalt maha koorida paber.Alusta tõstes ühe nurga toetus, et peek tätoveering.Kui pilt näeb välja imelik, või pole kinni nahka, pane lappi või käsna tagasi ja oodake veel 30 sekundit.Kui see ei tundu hea, siis jätka tasapisi kooruma paber.

    Oodake tattoo kuiv.Hoida kannatlik umbes kümme minutit.Seisma tung pistma teie ajutine tätoveering.See on kõige parem istuda ikka mõistlikult ja mitte flex liiga palju, et vältida kortsude teket või smearing tattoo, samuti.

    Dab natuke vee baasil kreem.Et teha oma tattoo kesta isegi kauem, hüdraat nahka õrnalt patting natuke õhuke kreem või emulsioon peal.Vältida paks, nafta baasil moisturizers, nagu vaseliin, mis võivad pap-tattoo.Kui soovite, võite tolmu baby pulber peal tätoveering nii hästi, et muuta see otsima rohkem matt (ja seega rohkem realistlik.)


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    DLP-LW25078 pidurisilinder VASAKULE R19 "21mm"

    Enne tellimist palun kontrollige, kas toode sobib teie sõiduki juures http://delphicat.com/WebForms/frmDelphiHome.aspx.
  • €13.63
  • Seotud

    Kokkuklapitavad Jalgratta süsinikkiust Kett Kaitsmega Brompton Tagumine Kahvel Kaitse Kleebis

    Kokkuklapitavad Jalgratta süsinikkiust Kett Kaitsmega Brompton Tagumine Kahvel Kaitse Kleebis Funktsioon: kett jääda, kaitsta rohkem tagumine kahvel raami. Mõõdud: paksus 1mm Materjal:carbon fiber värv:must Pakendi Sisu: 1 * kompensatsiooniseadmetes Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda. Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada
  • €8.42
  • €9.26
  • Seotud

    1 komplekt Travel Kaela Padi U Kujuline Padi Office Lennu Reisil Kaela Ülejäänud Pehme Padi Padi Tervishoiu+eye mask + 2 Kõrva Plug

    Omadused: Armas Täispuhutav Reisi Padi Kaela U Ülejäänud Kompaktne Lennuk Täiesti Uued Täispuhutavad Tasku Padi lõõgastav reisida. Kerge, kompaktne suurus suurepärane reisida! See padi sa ei pea kunagi muretsema kaela valu jälle! Suurepärase reisi -, matka-või isegi oma kontoris. See korrigeerib poolt tõstis soovitud toetus ja tugevust. Kirjeldus: Värv:
  • €0.58
  • €0.89
  • Seotud

    New Kõrge Kvaliteediga THINKPAD NGFF M. 2 X1 CARBON 2013 SSD Solid State Kõvaketas Kaardi Adapter

    New Kõrge Kvaliteediga THINKPAD NGFF M. 2 X1 CARBON 2013 SSD Solid State Kõvaketas Kaardi Adapter Kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Funktsioon: See adapter muudab M. 2 SATA SSD sisse 26-pin SSD Lenovo X1 Carbon Ultrabook ja see ei sobi PCIe SSD.Järgmised SSDs võib asendada M. 2 (NGFF)-SSDs suurem võimsus: näiteks Sandisk 45N8296/45N8297, SD5SG2 45N8298/45N8299 (leveno P/N NR) 128GB 256GB SSD, 45N8327 SSD SFF
  • €2.56
  • €3.20
  • Seotud

    Must 220 X 130 x 210 mm 2 Din Auto DVD Raadio Paigaldamise Kriips Panel Sidekirmega Raami 2009-Skoda Superb

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €10.04
  • €16.47