Universaalne Lugemise Padi, Voodipesu Kiilu Hakitud Seljatoe Padi Relva U-Kujuline Auto Iste Diivan Ülejäänud Nimme Padi 8 Värvi

  • €13.50
  • €20.77
  • On laos
    SKU w16961

    Omadused:

    Lugemine Padi: padi on lihtsalt kaisus ülakeha, kui sümpaatia selle vastu, pakkudes samal ajal piisavalt tuge seljale, saab kasutada vaibale padi.

    Mugav ja Lihtne: See lugemine padi käed on tihendatud enne shipping.Lihtsalt eemaldage pakend ja loksutatakse 5 minutit kasutada.

    Tagasi Toetuse Kiil: See padi on ideaalne lahendus mugavalt toetus tagasi oma voodis istudes, lugedes, telekat või surfata Internetis.Ka sobib voodis puhata.Kasutatud voodi kiilu, et tõsta oma ülakeha, et aidata teil püsida mugav, samas napping või magab.

    Eemaldatav ja Pestav: padi omadused individuaalne sisemine tuum, nähtamatu tõmblukk disain ning see on võimalik eemaldada ja pesta.

    Küljel Tasku Disain: Külje tasku disain on lihtne ladustada.

    Tehnilised andmed:

    Nimi: Multifunktsionaalne Padi Lugemine

    Kangas: Polüester

    Täidis: polüesterkiud

    Kvaliteet: individuaalne sisemine tuum, eemaldatav ja pestav, nähtamatu tõmblukk disain

    Suurus: palun vaadake pildi andmed

    Pakend: vaakum tihendus pakkimine

    Oluline lugemine: täiendatud 3D padi koos seljatoe ja relvade, praktiline ja mugav, individuaalne sisemine tuum, eemaldatav ja pestav, nähtamatu tõmblukk disain, saab kasutada nii lugemise padi

    Pakkeleht:

    1*Multifunktsionaalne Padi Lugemine

    (Arvestades asjaolu, et toode on kohev ja veniv, nii et mõned suurus tolerants võib olla vallandas, palun veenduge, et teil ei ole meeles, et enne ostmist)

    Märkused:

    Tänu käsitsi mõõtmine ja asjaolu, et toode on kohev, mõned suurus sallivust võidakse vallandada.

    Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võivad olla mõned värvi erinevus, palun mõista.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja Mugav ja Mugav Laps Istub Padjad Toetavad Tervislik Areng Laste - See loob piirkonda, kus lapsed saavad lustida istudes, lugeda oma raamatuid ja mängib oma mänge. - See võtab kuju vastavalt keha struktuure. - See on mugav ja mugav toode, mis toetab tervete luude laste arengut. - See on kvaliteetne toode,
  • €76.62