WOJIAER Naiste Tolknema Tilk Kõrvarõngad inimtegevusest Muna-kujuline Gem Kivi Helmed Tervendav Malahhiit Kõrvarõngas Ehted PR8023

  • €8.94
  • €10.52
  • On laos
    SKU w170127

    Kirjeldus

    Seisukord: Uus .

    Pärlite Suurus(Umbes):20x15mm.

    Pikkus(Umbes):46 mm .

    Kaal(Umbes):10 g/ Paar.

    Kogus: 5 Paari .

    Muutmine: 1mm=0.03937 tolline või 1 toll=25.4 mm.

    1* Pilti suurendatakse näidata detail - vaata kirjeldust tegelik suurus.

    2* Värv võib veidi erineda tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida.

    Märkus

    1. Selleks, et parandada meie teenuste kvaliteeti.kui te olete saanud toode on mingi probleem,ei ava vaidlus otseselt ei kinnita tooteid otse,palun võtke meiega ühendust esimesel .

    Kui avatud vaidlus,www.villamehed.ee on vaja väga kaua aega, et seda lahendada ja Jäätmed oma väärtuslikku aega .Nii et palun võtke meiega ühendust, me anname teile rahul vastus Kohe .

    2.Kui tarne tähtpäev on tulemas, kuid sa ikka ei saa oma tellimust, palun võtke minuga ühendust laiendada tarneaeg.Täname oma arusaamist!

    3.Kui te ei saa jälgida oma paki,palun võtke meiega ühendust,me ütleme teile, kus see on,ja palun mitte lahti vaidlus,loodan, et teie arusaam,aitäh.

    Laevandus

    Me laev objekte üle maailma, mille EMS, DHL, UPS, Flytexpress, ePacket, Hiina Posti või Hong Kong Post.

    Tasumine

    Deponeerimine on meie eelistatud makseviis.

    Tagastama & Vahetus

    1* Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates see saadi,kui see kirje teie käsutuses rohkem kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja me ei ole teema, mida toetuse või asendamine,Erandeid pole laevanduse kulud kannab nii ostja ja müüja pooleks.

    2* Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number,Konkreetset põhjust tagasi,ja oma PO#.

    3* maksame teile täielikult võitnud pakkumise summa saamisel punkte selle algne seisukorras ja packaing koos kõikide osade ja tarvikute hulka,pärast siis ostja ja müüja, tehing tühistada alates www.villamehed.ee,VÕI võite valida, kas vahetada.

    4* Me kandma kõik laevaliini kulud, kui üksus ei ole reklaamitud.

    Tagasiside

    Sulle rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenust.

    Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

    Teie julgustust ja tuge on meie pidevalt edasi hoogu.

    Tänan teid väga!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kõrvarõngad Naistele Tolknema Pendientes De AAro Stud Oorbellen HangersTassels Avaldus 2021 Trend Fashion Luksus Percing Oreilles

    Märkused: seal on mõned vead puhas käsitsi mõõtmine antud toote, palun võtke füüsiline objekt, nagu standard Suurus: pikkus 9.4*1,5 cm Kaal: umbes 11.6 g
  • €2.84
  • €4.00
  • Seotud

    Uus korea Kõrvarõngad Pendientes Ehted Originaal 925 Sterling Hõbe/Magevee Pärl/Kuupmeetri Tsirkoon/ Naiste Nimetamine

    Konverteerimine: 1 mm=0.039 tolli, 1 toll=25.4 mm Materjal:925 Sterling Silver Värv: Nagu pildil
  • €1.64
  • €2.60
  • Seotud

    16-28mm Roosa Barokk Pärl Kõrvarõngad 18K Konks TwoPin Klassikaline Veatu Ei ole Kahju Loomulik Pulm Kultiveeritud Kingitus Stiilne Mood

    16-28mm Roosa Barokk Pärl Kõrvarõngad 18K Konks TwoPin Klassikaline Veatu Ei ole Kahju Loomulik Pulm Kultiveeritud Kingitus Stiilne Mood Suurus:16-28mm Värv: Roosa Pakend: Opp Stiil: Barokk Tootmisprotsess: Käsitöö Kas Võtta Kohandamine: Jah Sobiv Koht: Pulmad, Pidu, Sünnipäeva Kingitus,Diy Tarvikud
  • €22.99