Vajutage Bluetooth-Klaviatuur Kabuur, Pinge Pen Pesa Kate Sobib Lenovo Xiaoxin Pad Pro 11.5-Tolline

  • €19.17
  • €26.27
  • On laos
    SKU w17032

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Vajutage Bluetooth-Klaviatuur Kabuur, Pinge Pen Pesa Kate Sobib Lenovo Xiaoxin Pad Pro 11.5-Tolline

    Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

    100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

    Kaasaskantav ja lihtne säilitada, klaviatuur ja tahvelarvuti, arvuti on pakendatud kaitsev kate, mida saab hõlpsasti kasutusele võtta seljakott.

    Täpne avamine: Kõik nupud, mida on lihtne kasutada, on ultra-kompaktne ja täpselt lõigatud eemaldamata mantel, nagu laadimine, kuulata muusika, video, jne.

    Ultra-õhuke klaviatuur, hiir, tableti saab väike arvuti sekundit.Kontrolli arvuti reaalajas ja kergesti kontrollida erinevaid tarkvara.

    Kuldne Kolmik-nurkne bracket teoreemi saab teha kanduri nurk on stabiilsem ja annab sulle rohkem teaduse perspektiivi kogemus.

    Käärid nuppu, on mugavalt tunda ja ühtne jõud,mis on sobivad pikaajaliseks kasutamiseks.

    Tüüp: Bluetooth klaviatuur + kate

    Stiil: flip tüüp

    Värv:must

    Materjal:Plastik + kunstnahk

    Suurus: 27 x 19 x 2.3 cm

    Pakendi Sisu:

    1 x Wireless Klaviatuur

    1 x kate

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

    Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Led Hõõguv Arvuti Desktop Traadiga Mehaanilise Klaviatuuri Ja Hiire Mäng Suite Usb

    Omadused: klaviatuur: Vedrustuse stiilis klahvi caps, veekindel ja tolmukindel ning kerge alla võtta, et puhastada põhjalikult ette pikema tööaja.Amfiteater stiili ja Kõver võti design pakub super lahe mehaanilise tunne.Ülekande liin on varustatud anti-interferentsi magnet rõngas paremaks toimimiseks.Rainbow Värvi Taustavalgus mõju: viia lahe mängukogemust, eelkõige suurendada mängude klahvide taustavalgustusega mõju
  • €4.60
  • €6.57
  • Seotud

    H7JA ühildub MacBook Pro Retina A1989 1900 A1932 Aasta 2018 USA Klaviatuuri Keycaps Võti 84PCS Täielik Komplekt

    H7JA ühildub MacBook Pro Retina A1989 1900 A1932 Aasta 2018 USA Klaviatuuri Keycaps Võti 84PCS Täielik Komplekt OOTDTY Omadused: Need keycaps ühildub MacBook Pro Retina A1989 1900 A1932 aasta 2018 2019 USA inglise klaviatuur key Täielik Komplekt sisaldab tühikut ja Funktsioonide Klahvid Must 100% Uued. Kõrge kvaliteediga PVC materjal, iga osa on testitud enne saatmist. Lihtne paigaldada,
  • €5.09
  • €6.88
  • Seotud

    Mängude RGB-Multi-function rull Mehaanilise Klaviatuuri PC Mängijatele PS4

    Kirjeldus: Crystal mehaanilised võlli, 21 liiki värviline valgustus mõju, täieliku võtme ilma punch, metall, paneel, mäng chip, ujuvad keycap Multi-funktsioon alloy wheel, dual mode lüliti igal ajal, 21 lahe valgusefekte Metallist paneel, paks käepide, ühes tükis metallist paneel, lihtne ja moodne värv, kulumiskindel ja vastupidav Kerge on kontrollitud teie poolt, lihtne tegevus, mäng disain,
  • €53.19
  • €91.71
  • Seotud

    104-Sisestage Huulepulk Segatud Värv, Galvaanilise Backlight Mehaaniline Klaviatuur Värvikas Keycaps PC Arvuti

    104 Klahvi ABS Segatud Värvi Ring Keycap Huulepulk Värv Backlight Mehaaniline Klaviatuur Keycaps Värvikas klahvi caps PC Arvuti Kirjeldus: See on klaviatuur, millel on matt ja kulumiskindel väline kiht, nii et see teeb sind väga mugav ja annab teile suurepärase kogemuse. Koos huulepulk värvi segamine, nende keycaps vaadata väga retro ja punk. Valmistatud ABS materjalist, mille galvaanilise
  • €8.36
  • €11.95
  • Seotud

    I8 Mini Klaviatuur Touchpad Värvikas Taustavalgustusega Õhu Hiirt, inglise vene hispaania heebrea 2.4 G Traadita Android TV Box PC PS3/PS4

    i8 Mini Klaviatuur Touchpad Värvikas Taustavalgustusega Õhu Hiirt, inglise vene hispaania heebrea 2.4 G Traadita Android TV Box PC PS3/PS4 Kasutades Insturction: Umbes taustavalgustusega: võite vajutada klahvi Fn + F2 , et võimaldada taustvalgustusega, ja Hoidke all klahvi Fn , libistage ekraanil sõrme vasakule ja paremale sõrmedega Puudutada alumine osa on puuteplaadi, seda saab vahetada erinevaid
  • €5.69
  • €5.75