Oranž Kork Varrukad Kullake Lilled Pits Beaded Elegantne õhtukleidid 2020. Aasta Uus Mood Pruut Pool Kõnniteed Kleit CP1

  • €86.16
  • On laos
    SKU w17099

    Lugupeetud Klient,palun vali suurus kaudu oma Rind ja Talje suurus.Toote Fotosid, Kuidas Mõõta?

    Laevandus

    Me ainult laeva oma kinnitatud aadress.Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui osta.

    Enamik tellimusi lähetatakse läbi piires 3-5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist.

    "Tasuta Kohaletoimetamine" kirje on postitatud "Hiina Post" Või "ePacket" registreeritud air mail, punkte saab kontrollida ja jälgida internetis.

    Euroopa ja Ameerika riikides laevanduse võtab tavaliselt 7 kuni 21 tööpäeva.Enamik üksusi valmib 2 nädala jooksul , kuigi seal on delay jaoks midagi, mida me ei kontrolli (näiteks halb ilm).Teiste riikide ja piirkondade võtab tavaliselt 30-60 päeva.Kui see juhtub, lihtsalt võtke ühendust meie klienditeenindusega me aitame teil vaadata ja lahendada mingit probleemi.

    Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

    Tagastama & Toetuse

    Kui me vale stiili või valet värvi, me võiks tagastame teile raha või reship.Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.

    Kui punkte ei saa rahuldada oma vajadust, me nõustuda ka oma tagasi.Kulleriga kauba eest tuleks maksta tasu, mida ostja.

    Tagasi Märkused:

    1.Kui teil on vaja mõned tagastatud kauba, palun olge kindel, et kaup tagasi saata ja tarvikud, mis on terved.

    2.Sa pead võtma kõik vajalikud logistika kulud tagasi.Ostjad vastutavad tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.

    3.Kui teil on vaja kiiremini, vedu, palun vali kohaletoimetamise kuidas sa tahad ja maksta lisatasuta.Või võtke meiega ette.

    4.Pilt tulemusena fotograafia seisund võib-olla on kromaatilise aberratsiooni, kui sa ei ole kindel, värvid,palun võtke meiega ühendust enne kui tellimuse.

    5.Kui kaup on kahjustatud transiidi, palun hoidke kõik dokumendid ja pakend ning võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul kättesaamisest tagasi juhiseid.

    Tagasiside

    Me sügavalt loodan, et teil on hea meel oma ostu meilt.

    Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.

    Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.Kui te ei ole rahul, võtke julgelt andke meile teada, me püüame oma parima, et lahendada probleem teie jaoks.Tänu teie toetuse eest!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kullake Kaela Joon Õhtul Kleit Tülli Tanssiaiset Kleidid 2021 Top Velvet Uus Disain Põranda Pikkus Ametlik Pool Kleit

    1. Kui aus müüja, me garanteerime, et kleit saab olema 90%- 99% sama, mis originaal pildil näidatud . Kui soovite&nb sp;100% täpselt sama, palun andeks.Ei ole olemas kahte täpselt sama l räästa maailmas.Ei saa me garanteerida, nii et palun ärge pange, et kui sa ikka nõudma 100% similari ty.Täname undertstanding. 2. Kleidid ei sisalda accessaries nagu&n bsp;loorid, kindad, petticoat sees ja nii edasi.Pakkumine
  • €72.41
  • €90.51
  • Seotud

    Must V-Kaelus Pikk Satiinist õhtukleidid Beaded Pikk Pühkima Rongi araabia Maha Õla Abendkleider Riideid de Soirée Naistele

    Tere tulemast meie poodi Must V-Kaelus Pikk Satiinist õhtukleidid Beaded Pikk Pühkima Rongi araabia Maha Õla Abendkleider Riideid de Soirée Naistele Menetlemise Aeg Meie töötlemise aeg on umbes 3~5 tööpäeva.Kiiresti et vastu ei võeta. Tarneaeg DHL, UPS, FedEx, TNT on üle 5~7 tööpäeva; AE standard shipping(Hiina Post, ePacket) on umbes 35~90 tööpäeva. Pilt Võrsed Kleit
  • €89.51
  • €559.46
  • Seotud

    Luksuslik Royal Blue araabia õhtukleidid Crystal Beaded Pikk Sifonki Dubai Lähis-Ida Formaalne Pool, Hommikumantlid Rüü de Iltamat Kohandatud

    Tere tulemast minu poodi Meil on professionaalne pulmakleitidest disain ja tootmine ettevõte.Kõik meie tooted on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjale, ja väga hea töö.Meie toodete hulka kuuluvad morsiamen hommikumantlid, pruutneitsi kleidid, kukkastyttö kleidid, tanssiaiset kleidid, loorid. Vaata Veel Toote Andmed Värvikaardi Suurustabelit Teade! Pluss suurus kleidid,
  • €254.70