NOHON mobiiltelefoni juhul armas jänes stiilis vedela silikooniga pehme must iPhone tagakaas 11 12 Pro Max 6G 6S 7 8plus SE2020

  • €2.16
  • €3.08
  • On laos
    SKU w172773

    Toote omadused

    1. Matt pind: õrn ja sile käsi, matt pind, mitte-libisemine, lihtne puhastada, ei ole sõrmejälgi, sile nurgad

    2. vedel silikoon materjal: tõhus compression vastupanu, vedel silikoon materjalist, mugav ja õrn, tõhusalt, andes cushioning, pakkimise ja anti-sügisel kaitse.

    3. Kerge ja pehme: kõrge sitkus, anti-deformatsioon, paindlik ja vastupidav, lihtne eemaldada.

    4. Anti-shock ja anti-drop: Anti-scratch, täis ümbrik disain, võib vältida kahju, et keha ja ekraani suurel määral, kui telefon on maha kukkunud.

    Umbes NOHON

    NOHON on brändi HongKong HONHON International corporation, asutatud Hong Kong, Hiina 2010.Me nõuda, tuues lihtne, praktiline, keskkonnasõbralik, moodne ja kogenud toodete ülemaailmse klientidele,Pärast rohkem kui 10 aasta tegevuse ja arengu, on muutunud 3C koduelektroonika kuulus müük ettevõtte integreerimine Teadus-ja arendustegevus, disain, tootmine ja müük.

    Peakorter asub Shenzhen, Guandong,Hiina, NOHON Global Marketing Center on kaasaegsed bürooruumid ja mugav töökeskkond, kus kümned tuhanded ruutmeetrit tootmis-alused ja laod Shenzhen ja Dongguan, ja kogu täiendav logistika vahendid.

    Umbes Dropshipping:

    1. Nõus Dropshipping, ja me EI pane mingit arved, QR-koodid, tutvustusi vedu, Nii et Ärge muretsege, Lihtsalt seda osta, meil on midagi ka sulle .

    2. Meil on garantii iga kauba katsetatakse range enne välja veeti, NII et kõik tooted saab tagada 100% kõrge kvaliteediga enne välja saadetud.

    Tagasiside

    1、oma rahulolu ja arvamus on meile oluline.

    2、enne lahkumist Negatiivne ja neutraalne tagasiside.

    loodame, et teiega probleemi lahendada.

    3、Kui olete rahul meie toodete ja teenuste,palun jäta meid 5-tärni tagasisidet.

    4、Kui teil on mõni probleem või küsib teie tellimusi, palun kõigepealt võtke meiega ühendust lahendada.tänan teid väga!

    Soe Nippi :

    1、Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.

    2、Kui teie kinnitust aeg on tulemas,sa ikka ei saanud maatükk,palun võtke meiega ühendust esiteks.Laiendame kaitse on sul aeg esimene.

    3、Kui 60 päeva pärast, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks,palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada.Me kontrollime seda ja laiendada kaitset sinu jaoks aega või saata või raha tagasi ,iga lahendus on okei.Kõige enam rahul teenuse ja kõrge kvaliteediga tooted on meie suurim Eesmärk.

    4、venemaa sõbrad palun täitke saaja täielik nimi (sisaldab 3 osa vähemalt) et, muidu teie pakk ei liigu tolli teie riigis.

    5、kui valite" Cainiao Super Majandusele Global ","Cainiao Super Majanduses","Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus""4PX Singapur Post OM Pro",siis on teada, et ei saa jälgida pärast paki vasakul Hiina ja pakkuda aeg on pikem kui teised laevandus meetod .kui te chosed see ,siis lepiti kokku, ei ole jälgimine teabega .kuid ärge muretsege liiga palju ,see on odav ja usaldusväärne .KUI teil on vaja täielikult jälgimine ,palun valige " www.villamehed.ee Standard Shipping "," www.villamehed.ee Saver Shipping ".

    6、Tüdruku Seeria Juhul Kate Samsung Galaxy A12 SM-A125F Juhtudel Candy Pehmest Silikoonist tagakaas Samsung A12 GalaxyA12 12 Lill Kaitseraud.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Luksus Glitter Case For Samsung Galaxy S8 Luksus Põrutuskindel Telefon Puhul Samsung S 8 S8 Pluss TPÜ Räni Vedelik Raba Juhul

    Funktsioon: 1.Seisukord:100% uhiuue . 2. Materjal: Kõrge kvaliteet ilus silikoon juhul 3. Hoidke oma TELEFON ohutu ja kaitstud stiilis, kus see nahk juhul aksessuaar. 4. Tõsta oma TELEFONI, et lisada splash värvi. 5. Pakkuda instant kogu kaitset kriimustuste, Valmistatud sile, mis takistab mustuse ja plekid, Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõik nupud, kontrolli ja sadamaid,
  • €3.87
  • €4.25
  • Seotud

    IPhone 12 Juhul Luksus TPÜ Täieliku Kaitse Pehme Kaas Lihtne Käsitsi Joonistatud Tüdruk Case for iPhone 12 Telefon Kohtuasjas

    iPhone 12 Juhul Luksus TPÜ Täieliku Kaitse Pehme Kaas Lihtne Käsitsi Joonistatud Tüdruk Case for iPhone 12 Telefon Kohtuasjas 1. See mobiiltelefon juhul on mõeldud iPhone12, mis saab ideaalselt sobib teie iphone12 2. See mobiiltelefon juhtum on unikaalne kuju disain, mis võimaldab teil olema üks samm lähemale mood 3. Selle telefoni korpus on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, mida saab
  • €2.57
  • €4.15
  • Seotud

    Päevalill lill kollane Telefoni Puhul OPPO F-1S 7 9 1 Pr A77 F3 RENO F11 A5 A9 2020 A73S R15 REALME PRO

    Kate Hoesje Coque Funda kaitseraua Puhul OPPO F9 1 Pr A77 F3 RENO F11 A5 A9 2020 A73S R15 REALME PRO Shell Capa Kohta Tagasisidet 1. Kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste, Palun veeta paar minutit, et kirjutada meile positiivne 5-tärni tagasisidet ,tänan juba ette teie abi . 2. Palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside või avatud vaidlus.Me teeme oma parima, et aidata teil
  • €2.62
  • €3.40
  • Seotud

    Eest iPhone12 Kaitsva puhul iPhone12 Klapp Multi-Function iPhone 12 Mobiiltelefoni Juhul

    Värv:pruun Materjal: TPU Pakendi Sisu: 1 x telefon case for iPhone 12 Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda. Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm. Firmast Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et 1. Sest Tilk Laevandus
  • €4.35
  • €6.80
  • Seotud

    Kuulee iPhone XS MAX Ultra Slim PC tagakaas Non-slip Põrutuskindel 360 Kraadi Täis Protective Case

    Kirjeldus: Kirje tüüp: Mobiilne telefon kate On olemas: iPhone XS MAX Värv: nagu näha Omadused: Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks ja talumiseks juhusliku langeb Materjal: PC Pakett sisaldab: 1 * Mobiilne telefon kate Märkus: Värvid kõrvalekalle võib erineda tänu erinevatele monitori seaded. Me pakkuda teile parimat toodet ja teenust,
  • €3.34